S

Er
03 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 ay
Bakaya kilo muafiyeti
Arkadaşlar bakaya kalmam durumunda yerim belli özel ailevi sebeplerden kalıcam galiba bakaya.
Bakaya kaldığım zaman askeriyeye gidip hastaneye sevk alabilirmiyim kilodan muaf olmak için? Kısaca sormak istediğim bakayada çürük raporu alabilir mi kilom elverişsize ? Bakaya kaldığım için beni muayene etmeden yollamazlar dimi ?
S
7 ay
Kilo muafiyeti
Arkadaşlar bakaya kalmam durumunda yerim belli özel ailevi sebeplerden kalıcam galiba bakaya.
Bakaya kaldığım zaman askeriyeye gidip hastaneye sevk alabilirmiyim kilodan muaf olmak için? Kısaca sormak istediğim bakayada çürük raporu alabilir mi kilom elverişizsizse
S
4 yıl
1 yıl erteleme alanlar .Acil yardım
Beyler kilodan 1 yıl erteleme aldım bu yüzden bedelliden veya tekrar universite sınavına girip 4 yıllık tecil ettirebiliyormuyum ?
S
4 yıl
Kilo muafiyeti
Arkadaşlar merhaba benım boy 174 kilom 47 normalde eama kıyafetler ile ölçüldügümde tan 48 çıkıyor yarın hastanede muayenem olucak kıyafetlerın agırlıklarını düşüyorlarmı çünkü kıyafet benim bir uzvum değil üzerimdeki yük sadece cevaplayan olursa memnun olurum askerlıgımı 1 yıl ertelemek istiyorum .
S
4 yıl
acemide muayene nasıl olur Yardım !!
BEYLER SELAMUN ALEYKUM BEN SUBATTA MUAYENE OLMUŞTUM BOYUM 176 KILOM ISTE 55 Dİ AMA ASKERE BENİ ALMADI ALMADI 8 AGUSTOSTA ANCA ALICAK IZMIR NARLIDEREYE AMA BEN BU NERDEYSE AİLEVİ Bİ KAÇ SIKINTI YUZUNDEN ISTAH FELAN KALMADI 48 KILOLARA KADAR INDIM SUAN ASKERLIGE ELVERISLI DEGILIM ACEMI BIRLIGINE TESLIM OLDUGUMDA KILO BOY OLCULUYORMU VEYA BILDIRSEM ORDAKI DOKTARA SIKLEMEZ MI YOKSA HASTANEYE SEVK YAPARMI ACİL LÜTFEN CEVAPLAYIN .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.