T

Onbaşı
10 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Newfron Nf-Nd625 oto teyp hakkında bilgisi olan var mıdır?
Merhaba bende Opel Corsa C Serisi (2005 model) araç var, maalesef teybim bozuldu ve fiyat/performans bir teyp taktırmak istiyorum. Bu cihazı kullanan, ses kalitesini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Öncelikli isteğim boğuk sesin olmaması yani dinlediğin müzikten keyif alman ve radyosunun güçlü çalışması.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
2 yıl
Adobe Reader kopyalama yapıştırda Türkçe karakter sorunu
Arkadaşlar merhaba Adobe Reader'dan herhangi bir pdf dosyasındaki metni word'e kopyalayınca Türkçe karakterler bozuk kopyalanıyor. Örneğin "ÇalıGmada ailenin gençler için motivasyonel bir spor iklimi oluGturmada" gibi bunu düzeltmenin pratik bir yolu var mıdır?
T
2 yıl
usb\u0027den aux\u0027a kablo ile jbl tuner 2\u0027de flash bellekteki mp3leri dinlemek?
Arkadaşlar merhaba, görseldeki JBL Tuner 2 ürününü aldım fakat usb girişi yok sadece aux ve şarj için type c çıkışı var . Fotodaki gibi ara kablo alsam aux girişinden flash diskimdeki mp3leri dinleyebilir miyim cihazda? Bir başka sitede 'usb bellek çalıştırmaz' şeklinde satılıyor, fakat takıldığı cihazda çalıştırabilen kablolar var mıdır? Teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
2 yıl
Radyolu bluetooth taşınabilir hoparlör tavsiyesi?
Arkadaşlar merhaba, bluetooth taşınabilir hoparlör almayı düşünüyorum fakat almışken entegre radyo özelliği de olsun istiyorum sonuçta telefonun şarjdır internetidir onlara ihtiyaç duymadan direkt radyo dinleyebilmeliyim. Piyasada portatif hoparlörde jbl clip öne ses kalitesi açısından go3 den daha iyi olduğunu farkettim test ettiğimde fakat maalesef JBL'de sadece JBL Tuner markasında entegre radyo var o da 1200 tl gibi bir ücrete nette satılıyor tr de büyük mağazalarda yok :) işin kısacası jbl ve türevi kalitede entegre radyosu bulunan taşınır bluetooth tavsiyeniz olur mu? daha önce mikado kullandım fakat maalesef 3 yıl sonrasında bozuldu ve jbl deki bas ve tizlerin esamesi yok :)
T
3 yıl
Instagram hikayeni izleyenlerde çıkan uygunsuz bot hesapları
Merhaba, 2 aydan fazladır kısıtlamada olan hesabımda bu sefer de pornografik içerikli bot hesapların hikayelerimi izleyenlerde göründüğünü görüyorum. 0 gönderili ve 0 takipçili bioda yandex disk veya web siteleri linkleri olan sahte hesaplar, bunun nedeni ne olabilir? karşılaşan oldu mu acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.