Z

Teğmen
15 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
4 yıl
PTT den HGS ile online banka HGS kafa karışıklığı
Merhaba
PTT den HGS aldım ama hata mi yaptım bilmiyorum. Online bankacılıkta HGS kayıt var ,ikisi farklı mı? Yani online bankacılıkta etikete gerek yok mu? Kafam çorba oldu şimdi.eski aracımda online bankacılıktan yüklüyordu otomatik olarak. Şimdi ben bu HGS yi neden PTT den aldım bilmiyorum 😂
Geri iade edebilir miyim acaba?
Z
4 yıl
Sürüş için hangi renk polarize gözlük idealdir?
Merhaba arkadaşlar
Uzun yol'a çıkacağım ve yeni bir gözlük alacağım,bende bulunan polarize gözlük gözlerimi tam kapatmıyor. Bir kaç yorumda polarize gözlüklerin renk seciminin önemli olduğundan bahsetmislerdi. Koyu renk tercih edilmemeliymis ve uyku getirir dediler
Bu konuda iyi bir bilgiye sahip olan varmıdır?
Z
4 yıl
2020 Civic fabrika çıkış jant ve lastik ederi ne kadardır?
Merhabalar
Bugün Civic elegance Eco aracımı teslim aldım. Mecburi aksesuar dayamislardi ben de excutive 17 lik jant aldım ama 15 gun sonra gelecekmiş. Geldiğinde fabrika çıkışlı 16 lik siyah jant ve lastikleri satmak istiyorum. Ne kadar fiyat yazmalıyım?
Z
4 yıl
Eve giren fare ile başımız dertte!!
MerhabalarBirinci katta oturuyoruz. Farenin nereden geldiği filan konu değil şu anda. Küçük bir fare,ilk başta sevimli bile geldiyse de artık can sikmaya başladı! Tam bir haftadır evde köşe kapmaca oynuyoruz. İstasyon kuruldu,olmadı heryere zehir koyduk,fare yapıştırıcısı aldık ama olmuyor. Düşünsenize birden bire ortaya çıkıyor,inanılmaz anı hareketler bile kaçıyor bizden! Çekmeceyi açıyoruz hop fare! Annem çığlıklar içinde! Gerilim filmi gibi! Hayvan doğal olarak bizden çok korkuyor,oldurmeknhic istemiyoruz ama mikrop taşıyor ,evde yemek yiyemiyorum artık! Nasıl kurtulacagiz bilemiyorum
Z
4 yıl
İng bank tan hemen kredi çıkar mi?
Merhaba
İng banktan 25 k kredi çekeceğim
Daha önce çektiğim tüm kredileri çok muntazam ödedim, çoğunu erkenden kapattım, ing den kredi çeken arkadaşlar var mı? Ne kadar sürede çıkıyor?
Z
4 yıl
ilk defa bu kadar yoğun talep ile karşılaştım , çok şaşkınım 😔
Merhabâ
2012 C4 aracımı satışa çıkardım, comfortplus 103.000 de iki hafta evvel satışa koymuştum çok insan aradı ,sonra elimde olmayan sebebi ile vazgeçtim satıştan,bir kişiye de opsiyonlamistim,hatta bir al satci aracım ilanda değilken aracin yerini buldu geldi kontrol etti zorla satın almaya çalıştı!
Aracı dün yeniden satışa koydum şehir dışından dahi opsiyonlatmak,söz almak vs
Hayatımda ilk defa böyle şey yaşıyorum,gerçekten butun alicilara karşı zor duruma düştüm!
Daha önce 7-8 araç satmisimdir 12-13 yıl içinde ama böyle bir dönem ilk defa yaşıyorum
Yani koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi diyoruz! İnsanlar artık neredyse görmeden araç alma durumuna geldiler!
Bugünlerde ikinci el satıp bu durumu yaşayan var mı merak ettim
Z
4 yıl
1.kopru çift taraflı ücretlendirme mi yapılıyor??
Merhaba arkadaşlar
Birinci köprünün Anadolu tarafına da elektronik geçiş sistemi yerleştirilmiş daha yeni fark ettim!
Çift taraflı ücretlendirme başladı mı?
Z
4 yıl
C4 pandizot kiri nasıl temizlenir?
Merhabalar
C4 'mün pandizotunu nasıl kir ve yağdan arindirabilirim? Hiç kendi başına temizleyen arkadaş var mı? Hangi malzeme kullanılmalı?
Z
4 yıl
Civic yeni zammı yapıştırmış
Merhabalar
Geçen hafta 192.800 e anlastigim Civic elegance Eco şu an 196.800 olarak güncellenmiş ,hayırlı olsun e alamadım tabi
Z
4 yıl
Mazda \u0027da 2021 ocak ayına kadar sıfır araç yok!
Selam bugün merser e gittim sipariş vermek için ama bırak siparişi 6 ay boyunca araç yok dediler☹️ daha sonra bir kaç bayiyi aradım ,İstanbul dışında ki bayi aradım aynı cevap
Bu Mazda çalışanları nasıl para kazanacak bu da aklımı kurcalıyor, çalışan insanlara da yazık aslında
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.