L

Çavuş
09 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
11 ay
Okey 101 Plus bilet kazanma Sorunu Hk.
Merhaba arkadaşlar; Okey 101 plusta bilet kazan kısmı açılmıyor. Daha önce oynuyordum PC den ancak şimdi bilet kazan kısmı son 2 gündür açılmıyor. Mobil veriden girerken telefonumdan açıyorum ama PC de kablolu açılmıyor aynı zaman da telefonum da da Wifi den açmıyor. Sorun ne olabilir Oyunu sil yükle yaptım oyunla alakalı olmamasına rağmen. İnternetim de mi sorun var ? DNS filan mı girmeliyim kablolu ve kablosuz açılmıyor o kısım sadece Mobil veriden açabiliyorum. Hata bu şekildedir. Desteğinizi rica ederim.
L
2 yıl
CS go Sürekli Güncelleme sorunu
Merhaba;
CS:GO'da şöyle bir sorun yaşıyorum. Evde PC de normalde CS go ya giriyorum. sorun yok. cafede veya farklı PC de acınca 1.5 gb lık güncelleme yapıyor.steam ile ilgili değil.10 defadır başıma gelıyor. arkadaşım direk açıyor oyunu ama benım hesabı gırınce 1.5 gb lık güncelleme geliyor. biraz araştırdım ve indirilen serverlardan kaynaklı dediler. Yani cs go sunucu serverlarını zamanında ındırmısım. bu yüzden hesabı farklı PC de acınca server sunucularını güncelliyor. Birçok yöntem denedim Steam Icloud yedekle vs kapattım ama yine aynı. sanırım hesabıma Kendi bilgisayarımdan düzelteceğim. Ne yapmalıyım ? destek olur musunuz.

Teşekkürler.
L
4 yıl
Aranızda diyetisyene giden var mı?
Merhabalar;
Pandemi sebebi ile 5 aydır evden çalışıyorum ve uzun bir sürede home office çalışmaya devam edeceğim. 90 kiloydum şimdi 104 kilo olmuşum ve bu kilo beni çok rahatsız ediyor. Bugün-yarın özel bi diyetisyen doktoruna gitmek istiyorum çok diyet yaptım ama sonuç alamadım birazcık kilo veriyorum tekrar alıyorum. bazıları pahalı dediler özel diyetisyen ama ben dün bir diyetisyen ile görüştüm fiyatı uygundu ve online destek alacağım pandemi sebebi ile, haftalık liste vs yapacağını söyledi.daha önce diyetisyen kontrolunde zayıflayan var mı sonuç alabildinizmi zayıflama oldumu ? görüşlerinizi paylaşır mısınız benimle.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.