R

Onbaşı
01 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
iPad\u0027i Ekran Olarak Nasıl Kullanabiliriz?
Dostlar selamlar,

Apple ekosisteminde iPad'i harici ekran gibi kablolu bir şekilde kullanabiliyoruz peki bunu Windows ortamında nasıl yapabiliriz. Bilen, kullanan bir dost var mı?
R
4 yıl
Tansiyon Aleti ve Ateş Ölçer Tavsiyeniz Var Mı?
Dostlar merhaba, eve tansiyon aleti ve ateş ölçer alacağız. Marka ve model hakkında hiçbir fikrim yok. Bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Piyasa durumlarını bilmediğim için bütçe olarak da tam net bir şey veremiyorum ama f/p ürünü olup, toplamda 1000 TL'yi çok geçmeyecek ürünler olursa sevinirim. Teşekkürler.
R
4 yıl
Hangi Macbook\u0027u Almalıyım?
Dostlar selamlar,

Elimde 2015 yılında aldığım 15,6" ekranlı i5 5.nesil işlemcili Asus marka bir bilgisayar var. Harici ekran kartının arızası vermesi ve ekran çözünürlüğünün çok düşük (1366*768) olması sebebiyle yeni bir cihaz almak istiyorum (Şuan bilgisayarımı onboard üzerinden kullanıyorum). Alırken de Apple Macbook model bir cihaz alıp elma dünyasına geçiş yapmak istedim fakat model konusunda epey kararsızım sizce kullanım amacıma göre hangi cihaz olmalı?

  • Büyük çoğunluğum akademik araştırmalar ve ofis kullanımı, internette gezinti, video ve film izlemek gibi olacak,

  • Ayrıca yazılım geliştirmek ve temel arayüz tasarımları yapacağım,

  • Çok fazla olmasa da PhotoShop ve PremierePro'da temel düzenleme işler yapacağım.


Araştırmalarım sonucunda hem ihtiyacımı gidermek hem de fazla masraf yapmamak adına Macbook Air i5 10.nesil 8GB Ram 256 Gb SSD model uygun gibi geldi ama uzun vadeli cihaz gibi de durmuyor açıkçası. Aldığım cihazı yine bir 5 sene kullanmak isterim, ayrıca ekran boyutunun küçük olacak olması ve 8 GB RAM'e sahip olması biraz daha fazla düşünmeme sebep oluyor. Ve Apple'ın siteden baktığım kadarıyla özelleştirilmiş cihazlar 1 ay sonra teslim ediliyor sanırım. Bu yüzden ciddi olarak tavsiye ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Not: 10.2 boyutunda iPad 7.nesil sahibiyim bildiğim kadarıyla Apple'ın yeni özelliği ile tablet ve Mac'i aynı anda kullanıp ekranı genişletebiliyoruz. Bu tarz bir çözüm uygun olur mu bilemedim.

Görüşleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.