DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
C

Yüzbaşı
22 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
1527 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
C
7 gün
Özel sektör de çalışıp evet sahibini, memurluk kiramı?
Sizce hangisi arkadaşlar
C
2 hafta
Özel sektörde çalışanlar, neye güvenip evleniyor?
Memur olsan hadi neysede, özeldesin iş olmasa belki batacak ya da işsiz kalacan, neye güvenip evleniyo o kadar insan?
C
3 hafta
Evlenmedeki mantığı anlamadım.
Bakıyorum etrafımda bitane mutlu çift yok, herkes dertli, herşey pahalı ve neden evlenip bi kadının herşeyini çekeyim yani niye??
C
geçen ay
Memurluğun rahatlığı ve özel sektör.
Yani şu var, adamlara promosyon yatıyo 100 bin, işsiz kalma durumu yok, her anlamda garanti.ben 5 yıl çalıştoğım yerden çıkarıldım bi tl tazminat verilmedi, mahkemeye versen 10 yıl sürüyor.

Öyle bulaşık yıkarım ayakta kalırım demekle olmuyo, hemşireler özelde 30 alıyo, devlette 80 üç katı kazanıyolar, özelde işler kötü gitse kapansa ne yapacan aga?

Memur değilsen, özelde sabah uyanıp işe gitmeye bile değmez
C
geçen ay
41 yaşında evliliğin mantığı varmı?
Şimdi gençler istemez, yaşıma yakınlar ya boşanmış ya da yaşlandı, evlensem çocuk olsa yaş olacak 43 44 , gerek varmı?

Yıllardır yalnız yaşıyorum ve bu zor olurmu?
C
geçen ay
150 bine yakın borcum var, maaşım 25 bin
Ne yapmam lazım, ödeyemiyorum, bi kaç taksit ödeyebildim kaldı öyle.
C
geçen ay
Evli adamlar evine girmiyo, bana özeniyolar.
Yalnız yaşıyorum, çocuklu evli olan adamlar, benim karanlık ve tek başıma yaşadığım hayata imreniyolar, bana gelmek için yalvarıyolar.

O evin içinde ne oluyo abi hepsimi mutsuz?
C
2 ay
İşyerinde bi arkadaş var, evli her cumartesi bende kalmak istiyor.
Evli iki üç çocuğu olan bi iş arkadaşı var, iyide anlaşıyoruz bu yıllardır Cumartesi eşine nöbetteyim diyip evine gitmiyor.

İki hafta cumartesi geldi bende kaldı, adam her cumartesi geleyim diyiyo, bunu kırmadan nasıl anlatabilirim, fikriniz varmı bi insan neden karısını çocuğunu yalnız bırakır anlamam.
C
2 ay
ALFA ERKEKLER KLUBÜNE HOŞGELDİNİZ
Ezilmeyen, ne istediğini bilen, erkekler burada toplanıyoruz.
C
4 ay
Saçımı 3 e vursam yakışırmı?
Evet ne düşünüyorsunuz? < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.