L

Er
18 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Animeleri android uygulama üzerinden izlemek?
Merhaba arkadaşlar evimde mevcut bulunan android box kutusunda uygulama üzerinden Türkçe altyazılı olarak anime (Naruto ve Boruto gibi) izleyebileceğim bir uygulama var mıdır? Nette yaptığım araştırmada ingilizce altyazılı program önerileri buldum ancak Türkçe altyazılı bir program bulamadım. Pc üzerinden Türkanime'den izliyordum ancak android box veya telefon üzerinde tarayıcıdan izlemek istemiyorum. Uygulama üzerinden sıkıntısızca izlemek istiyorum. Bu açıdan bana önerebileceğiniz bir program mevcut mudur?
L
4 yıl
Ücretli ve uygun mail kullanımı
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Konunun yeri burası mı bilmiyorum. Forumda biraz araştırma da yaptım bakındım ancak bununla ilgili bir konu göremedim ve ya varsa da gözümden kaçmış olabilir. Konunun yeri bu başlık mı ondan da emin değilim. Kendimce en yakın ve bağlantılı yer olarak burayı gördüm.Konuya gireyim;

Malum benim gibi birçoğunuzun başına gelmiştir. Bazı sitelere üye olurken ücretsiz mail servislerini kabul etmemekte(Antu vb. siteler) ve onay maili gelmemektedir. Bu sebeple üye olamamakta ve ilgili site içeriklerinden faydalanamamaktayım ancak bir yandan da üye olmak istiyorum. Nette de bakındım ücretli mail sağlayıcılarına ancak güvenilir bir yer bulamadım ve genelde çok uçuk ücrtlere ve de kurumsal firmalara yönelik tasarlanmışlar. Bireysel bir kullanıcı olarak düşük fiyat endeksli bildiğiniz ücretili bir mail servis sağlayıcısı var mı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.