G

Er
17 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
168 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
AYT Matematik kaynak tavsiyesi?
Hepinize iyi günler,

Şuan Karekök ayt'yi çözüyorum bunun arkasına hangisini çözmemi tavsiye edersiniz? Çözüm 3D, 345, Acil arasında hangisi daha zorlar ve geliştirir?
G
4 yıl
Puanlar nasıl geldi
35-40k ya kaç puan geldi?
G
4 yıl
Puanlar
35-40k 'ya kaç puan geldi?
G
4 yıl
AYT Matematik için hangisi?
Endemik, Çözüm 3D,Acil kitaplarından hangisini tavsiye edersiniz, zorluk seviyesi nasıl? 3D ve Acil'i az çok biliyorum ama Endemik hakkında pek bilgim yok özellikle Endemik AYT matematik çözenler onu yorumlayabilir mi? Zorluk Seviyeini falan
G
4 yıl
Yayınevleri
iyi günler öncelikle

elimde bu senin nihat bilgi tyt-ayt ve yayın denizi'nin ayt kitabı var. yavaştan bunları çözmeyi düşünüyorum acaba yeni basımla arasında çok fark olur mu? yoksa biraz daha bekleyip yeni basım mı alayım sizce?
G
4 yıl
ayt mat sb
fen bilimleri ayt mat sb zorluğu nasıl, çözenler yorumlayabilir mi?

karekök ve endemik harici sağlam soruları olan bir soru bankası arıyorum tavsiyeniz nelerdir?
G
4 yıl
Kargo
İyi günler

Yurt dışı çıkışlı bir siteden ürün almıştım fakat kargo takipte 'Delivered' yazmasına rağmen hala ürün elime geçmedi. Kargo da Alman firmasıydı ve baktığımda aynen şu yazıyordu 'Die Sendung wurde am 29.05.2020 zugestellt.' Almancam yok ama sanırım burada da teslim edildiği yazıyor fakat bana gelen giden herhangi bir şey yok. Ne yapmalıyım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.