R

Er
28 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
geçen yıl
Windows 10\u0027a geri dönmeye çalışırken mavi ekran hatası
Bilgisayarı kapatmadan önce güncelleme olduğunu gördüm ve "güncelle ve kapat" seçeneğine tıkladım. Aslında bunun güncelleme değilde Windows 11 yükseltmesi olduğunu sabah bilgisayara baktığımda anladım. Daha sonra Windows update üzerinden Windows 10'a geri dönmeye çalıştım ve bilgisayar yeniden başlatıldı. "önceki Windows sürümünüz geri yükleniyor" ekranı yaklaşık 5 dakika durduktan sonra mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayar bu şekilde kendi kendine sürekli yeniden başlatılıyor. Formattan başka bir çözüm varsa lütfen paylaşınız. Mavi ekran hatası "System_explanition , ntfs.sys".
R
4 yıl
3 Şahıs State Of Decay tarzı açık dünya oyun önerisi
Başıkta da gördüğünüz gibi state of decay tarzı açık dünya oyunu arıyorum. önerilerinizi beklemekteyim. (3. şahıs olması zorunlu)
R
4 yıl
Bilgisayardan dıt sesi gelmesi
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar diyerek konuma geleyim . yaklaşık 1 ay önce pc oynadıktan sonra pcyi kapatmak istedim güncelleştir ve kapat'a bastım. Daha sonra bilgisayarı güncellenmesi amacıyla bıraktım. 1 2 dk sonra abim bilmeden açma tuşuna basmış ve pc'yi kapatmış. Daha sonra açmak istediğinde pc normalden biraz farklı olarak açılmış ve açılırken dıt sesi gelmiş. Ne yaptıysa monitöre görüntü gelmemiş. En sonra kasaya bağlı tüm kabloyu falan çıkartıp geri takmış ve açmayı başarmış . 2 3 gün önce durup dururken(pc'yi açarken) yine dıt sesi geldi ve aynı işlemleri yaptım pc açıldı(monitöre görüntü geldi). Asıl sormak istediğim şu pc neden böyle bir şey yapıyor ve çözümü nedir ? ( Ayrıca yaptığımız işlemler kasaya zarar verir mi?) eklemek gerekirse bunlar haricinde 2 3 kere daha başımıza geldi. Açıldıktan sonra onarma veya yeniden başlat seçeneği geldi hepsinde yeniden başlata bastım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.