C

Teğmen
27 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
285 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Swappie üzerinden yenilenmiş telefon almak
Arkadaşlar merhaba. Kardeşim şu an Belçika'da ve ona oradan telefon aldırmayı düşünüyorum. şöyle bir site var https://swappie.com/be-en/iphone/?changeLang= XS MAX-11-11 Pro arasında takıldım, XS Max her gün 350 euroya düşüyor 11 genelde 370 euro civarı 11 Pro ise 490 euro sorum şu 11 Pro bütçemi bayağı zorlayacak ama aradaki farka değer mi yoksa güncellik açısından 11 veya donanım açısından XS Max mi almalıyım? XS Max'in gördüğüm tek kötü özelliği gece çekimi yok.
C
2 yıl
Referans isteyemiyorum.
@R.ışık adlı kullanıcıya monitör sattım dükkana gelip ayarla>satıldı>kullanıcı adı girmeye geliyorum nicki yazdığımda başka kişiler çıkıyor ama arkadaş çıkmıyor maalesef. Nasıl çözebilirim bu durumu ?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
Corsair void elite eq ayarı nasıl yapılmalı ?
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan kulaklıktan aldım PUBG'de ses kasabilmek için ayarları nasıl yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar bir de durmadan ses bir yükseliyor bir azalıyor bunu nasıl çözerim?
Bir de 1-2 video izledim o arkadaşlarda void elite usb yazıyordu bende void elite surround yazıyor bu bir problem mi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
M2 SSD coil whine yapar mı ?
Arkadaşlar merhaba Kioxia M.2 SSD aldım bunun içine şimdilik Age of Empires 3 kurdum bir de Windows ve PUBG'nin kurulu olduğu düz Kingston SSD var PUBG girince en ufak ses yok ama Age of Empires 3 girince aşırı cızırtı oluşuyor sizce SSD de böyle bir sorun olabilir mi?
C
3 yıl
Monitör kendi kendine çözünürlük ayarlıyor.
Merhaba arkadaşlar bu hafta amazondan LG 27'' 144hz 1ms monitör aldım bilgisayarı her açıp kapattığımda ilk oyuna girişimde monitör kendi kendine otomatik 4k ayarlara çekiyor bunu nasıl düzeltebilirim ? Bir de hdmi ve dp kablosu arasında görüntü farkı var mıdır hdmi kablosundan 144hz alabiliyorum diye içinden çıkan DP kablosunu takmamıştım.
C
3 yıl
Toshiba c855 r26 laptop açılmıyor yardım.
Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşimin dizüstü bilgisayarı çok sıcak çalışıyordu, internetten video izleyerek söktüm. Macunlarını yeniledim, geri topladım. Bilgisayara güç geliyor ama power tuşu çalışmıyor gibi. Açamıyorum hiçbir şekilde, yardımcı olabilecek var mı acaba?
C
3 yıl
EVGA GTX780 sc fan Full hızda çalışıyor
Arkadaşlar, başlıkta yazdığım kartı aldım bugün kasaya taktım. Fanlar 5-6 dakika Full hızda çalışıyor, uçak pervanesi gibi ses çıkıyor sonra 5-6 saniyeliğine kısılıp geri başlıyor. Kartın sorunlu olduğunu düşünmüyorum, driver kurdum MSI Afterburner'dan baktığımda derece 24-27 arası gidip geliyor. Yardım edebilecek var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
ordu yardım. :)
< Resime gitmek için tıklayın >
merhaba bana ordu'da yaşayan referanslı ve ekran kartlarından anlayan bir abimizin yardımı lazım 2 haftadır ekran kartsızım forumda da çok aradım bulamadım bugün ordu'da aradığım karttan satan birini buldum ama o arkadaş elden satış yanlısı bana bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.