R

Yüzbaşı
01 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
289 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
Huawei Nova 9 ANA KONU
Selam
Baktım forumda konu yok, yazan eden yok . Bari ben açayım edim konuyu.
Huawei Nova 9

GENEL ÖZELLİKLER
BOYUT
Genişlik: 73.7 mm | Yükseklik: 160 mm | Kalınlık: 7.77 mm | * Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.
AĞIRLIK
Ağırlık: Yaklaşık 175 g (Pil Dahil)
EKRAN
BOYUT
6.57 inç * Ekranda yuvarlatılmış köşeli tasarımla, standart dikdörtgene göre ölçüldüğünde ekranın köşegen uzunluğu 6,57 inçtir (gerçek görüntülenebilir alan biraz daha küçüktür).
EKRAN TÜRÜ
OLED
RENK
1.07 milyar renk
ÇÖZÜNÜRLÜK
FHD + 2340 x 1080 | * Standart bir dikdörtgen olarak ölçülen çözünürlük, delikli ekranda yuvarlatılmış köşeli tasarıma sahip, etkili pikseller biraz daha azdır.
İŞLEMCİ
İŞLEMCİ
Qualcomm Snapdragon™ 778G 4G GHz
HAFIZA
HAFIZA
8 GB RAM + 128 GB ROM | * CPU işlem gücündeki sınırlamalar, işletim sistemi tarafından kullanılan bellek ve önceden yüklenmiş uygulamalar nedeniyle, kullanıcılara sunulan gerçek alan belirtilen bellek kapasitesinden daha az olabilir. Gerçek bellek alanı, uygulama güncellemeleri, kullanıcı işlemleri ve diğer ilgili faktörler nedeniyle değişebilir.
KAMERA
ARKA KAMERA
50 MP (Yüksek Çözünürlüklü Lens, f / 1.9 diyafram) 8 MP (Ultra Geniş Açılı Lens, f / 2.2 diyafram) 2 MP (Makro Lens, f / 2.4 diyafram) 2 MP (Derinlik Lensi, f / 2.4 diyafram) | *Görüntünün gerçek çözünürlüğü, çekim moduna bağlı olarak değişebilir.
ÖN KAMERA
32MP (f / 2.0 diyafram) *Görüntünün gerçek çözünürlüğü, çekim moduna bağlı olarak değişebilir.
PİL
PİL
4300 mAh (Standart Değer) | *Standart değer. Gerçek kapasite biraz değişebilir. Her bir telefon için gerçek pil kapasitesi, ölçülen pil kapasitesinin biraz üzerinde veya altında olabilir. | **Çıkarılamaz pil. Pilin çıkarılması aygıta zarar verebilir. Pili değiştirmek veya onarmak için lütfen yetkili bir HUAWEI Servis Merkezi'ni ziyaret edin.
BAĞLANABİLİRLİK
BAĞLANABİLİRLİK
Wifi 2.4 GHz & 5 GHz I Bluetooth 5.2
SENSÖRLER
SENSÖRLER
Parmak İzi Sensörü | Yakınlık Sensörü | Ortam Işığı Sensörü | Dijital Pusula | Yerçekimi Sensörü | Jiroskop
SES
SES OYNATMA
HUAWEI Histen mp3, mp4, 3gp, ogg, amr, aac, flac, midi, wav
VİDEO
VİDEO OYNATMA
3gp, mp4
KUTU İÇERİĞİ
KUTU İÇERİĞİ
Telefon (Dahili Pil) x 1 Şarj Cihazı x 1 Type-C Kablo x 1 Kart İğnesi x 1 Hızlı Başlangıç Klavuzu x 1 Garanti Belgesi x1

< Resime gitmek için tıklayın >
R
3 yıl
Ps3 psn store hk.
Merhaba.
Ps3 sahiplerinden bir ricam var. Start the party oyunu, Ps3 store'da var mı bir bakabilir misiniz? Satın alınabiliyor mu? Bende Ps3 yok yok ve hiç bir yerden bakamıyorum. Bu oyun lazım. Sırf bu oyun için bir tane eski model Ps3 almam gerekiyor sanırım.
R
4 yıl
Karaborsaburada.com
https://www.hepsiburada.com/sony-ps5-playstation-5-oyun-konsolu-call-of-duty-black-ops-cold-war-p-hbv0000132o8j

Hepsiburada gibi önde gelen bir e ticaret sitesinin, böyle firmalara satış yaptırmasını aklım almıyor. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Ne yazık ki içimizde yaşayan, bizden olan bu insanlar bizi her fırsatta ezmek, söğüşlemek için her fırsatı değerlendiriyor. Diyecek bir söz bulamıyorum. Çok ayıp. Terbiyesizlik resmen.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
SAMSUNG GALAXY M31s [ANA KONU]
Merhaba sevgili arkadaşlar.

Samsung'un m31 serisinin güncellenen modeli M31s hakkında anakonu aradım, forumda yoktu. Ben açayım bari dedim.
Yeni modelin özellikleri, farkları, fiyat değişiklikleri diye başlayayım

Samsung resmi sitesinde bu modelin fiyat değişiklikleri şöyle oldu :

30.10.2020 : 3199 TL
31.10.2020 : 3499 TL
02.11.2020 : 3039 TL

N11 fiyatları :
30.10.2020 : 3199 TL
31.10.2020 : 3199 TL
02.11.2020 : 2999 TL

Cihazın bir önceki model olan m31'den farkları :






< Resime gitmek için tıklayın >
R
6 yıl
Bisiklet için Led lamba yapımı
Merhaba arkadaşlar.
Bisikletim için bir ön ve arka led lamba yapmak istiyorum. İnternette bazı iyi markaların iyi modellerine baktım, iyi fiyatları var. 450 TL - 500 TL civarında geziyor. Amacım bunlara rakip olmak değil elbette. Gece karanlığında işimi görecek uzak mesafeyi de geniş mesafeyi de aydınlatabilecek bir ön lamba yapmak.

Arka için de orta karar bir şey olsa yeterli.

Sıralı sistem olabilir. Yuvarlak bir dizayn olabilir. Ben şahsen elektronik mezunu olmama rağmen led işinde, hesaplamasında, mercek konusunda neredeyse hiç bir deneyimim yok. Tek bildiğim Cree Power led'ler iyidir, bir de bunlara mercek lazım anladığım kadarıyla.

Ne önerirsiniz ne yapayım? nereden başlayayım?
selamlar..
R
7 yıl
Nano Motor Katkısı hk.
Merhaba.
Sevgili arkadaşlar, geçen hafta sonu kullandığım bir ürünü, faydasını da gördüğüm için paylaşmak istedim.

Ürün, 15 yıldır sektörde hizmet veren Bor madenin nano teknolojiyle işlenmesiyle elde edilen, Amerika, İngiltere gibi ülkelere de satışı yapılan bir motor katkısı.

Geçen ay aldığım aracın motorunda bazı sıkıntılar vardı. Ne yaparım ne ederim derken bir firma buldum. Bu kısmı uzatmayayım, kısacası firmanın kurucusu ile birebir görüştüm, tüm dünyada en iyisinin bu olduğuna, son derece modern ve büyük bir fabrikada laborantlar tarafından üretildiğine ikna oldum. Hyundai, Mercedes, Mini, Bosch gibi markaların ve pek çok üniversitenin ve kurumun uluslararası sertifikası var.


Ben kendim kullandım ve faydasını da gördüm. İşin doğrusu kullanan başka bir kaç kişiyle daha görüştüm, onlar da aynı forumda yorumu yaptı. İsterseniz linklerini de vereyim, çok eski üyeler iyi yorumlar yapıyor.

Şimdi ürüne gelecek olursak. Ben bir web sitesi yaptım, ve bu hizmetim karşılığında satışların 59 TL yerine 49 TL olmasını rica ettim ve bunu başardım da. Eğer satın almak isterseniz bana özel mesaj ile veya site üzerinden alabilirsiniz .www.yenimotor.com

Bu site, üretici firmanın resmi, yetkili bayisidir. Ürün direkman fabrikadan orjinal olarak gönderilecektir.
Siteyi incelerseniz, üretici firmanın kendi sitesinin de linkleri var, sertifikaları var, üniversite araştırmaları var. Her türlü bilgi mevcut.


Kısa bir özet : Borvigor
FİZİKSEL NANOYAĞLAYICI

motor koruma ve yüksek yakıt yasarrufu ürünü.

O km araçlarda ve 2. El araçların tamamında kullanılabilen ve motor içerisine ilave edilen FİZİKSEL NANOYAĞLAYICI dır.

BCDP bor elmas kristalleri ile ürettiğimiz ürün kullanıldığı takdirde şu sonuçlar alınmaktadır.

Araç motoruna ilave edildiği zaman, motor iç kısmında bulunan piston hareket ve sürtünme işlevini , sürtünme katsayısını milyonda 1 oranına düşürerek sürtünmeyi azaltmaktadır. Sürtünme katsayısının düşmesi ile birlikte, mekanik hareket daha kolay sağlanmakta ve metaller arası sürtünme yerine BOR POWER bilyeleri bu sürtünmeyi rulman görevi yaparak sağlamaktadır. Bu durumda,

a-Araç performansı artmakta

b-Yakıt tasarrufu sağlanmakta

c-yağ ömrü 2 kat artmakta ( ısı ve sürtünme düştüğü için yağ bozulması önlenerek)

d-eksoz emisyon oranı düşmekte (çevreci özelliği)

e-Motor içi aşınma engellendiği için MOTOR ÖMRÜ uzamakta

f-Motor daha sessiz çalışmakta

g- Araçta titreşim azalmakta

h- Motor sesi ve gürültüsü azalmakta

Dolayısı ile Yakıt tasarrufu, yağ gideri ve motor ömrü olarak ciddi ekonomik kazanım sunmaktadır.
R
7 yıl
site reklamı
Bana az önce pm ile gelen bir site reklamı aşağıdadır. Kullanıcı hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim. site adını özellikle sildim ki bu totoşun sitesinin reklamını yapmış olmayayım. Hayır yani futboldan da nefret ederim spam mesajlardan da nefret ederim tam adamına gönderdin anasını satayım ya. Nerde var zaten bokluk gelir bulur beni. Al geldi gene ... sineği.. sinirlenmemek elde değil ya.

Kullanıcı adı :lig.fth

Er YENİ ÜYE blokla şikayet 3 dk. önce


İyi günler. Rahatsızlık veriyorsam öncelikle özür dilerim.www...com adresinde ..... Sanal Menajerlik Oyunu adı verilen ve küçük bir yatırım ile sitenin reklam gelirlerinden para kazanabileceğiniz bir sistem geliştirdik.
.... adresinde internet sitesi üzerinden oynanan bir menajerlik oyunudur.
İçinde; sisteme katılıp PARA satın alanlar için, gerçek para kazandıracak bir de sistem barındırır.
Menajerlik oyununda görevleri yerine getirmek için sanal para birimi olan ... PARA vardır.
... PARA satın almak için ödeme yaptığınızda sisteme ödeme yaptığınız her 10TL için sistem size 1 pay verir. Sitede çeşitli reklamlar yer almaktadır. Bu reklamlardan elde edilen gelirin tümü üyelerin tümüne payları oranında dağıtılmaktadır.
Yani sistemde ne kadar çok payınız varsa sistemin günlük reklam gelirlerinden o kadar çok kazanç elde edersiniz.
Reklamlardan elde edilen gelirler her gün üyelerimizin KAZANÇ sayfasına işlenmektedir ve üyelerimizin talepleri halinde banka veya PTT hesaplarına EFT saatleri içinde ödeme yapılmaktadır.
Oyunda referans sistemi yoktur yani sitede herkes reklamlara tıklayarak sitenin kazanmasını sağlar. Herkes de çevresindekilerin sisteme katılmasını sağlayarak oyunun daha fazla reklam geliri sağlamasını ve üyelerin de daha fazla reklam geliri elde etmesini sağlayabilir. Bu reklam gelirleri de referans veya başka bir yapıya göre değil, sitede üye olan herkese sadece payları oranında dağıtılır. Yani herkes herkesin emeğinden faydalanmış olur.
Sistem ile ilgili aklınıza takılan hususlar varsa yanıtlamak isterim. Sitemizi en azından incelemenizi öneririm. İlgilenip vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim.
....
R
7 yıl
Manevi Fırsatlar bu gece başlıyor
Selamun aleyküm dostlar.

Maddi çıkarlarımızın peşinde koşuyoruz, evet koşmaya da devam edeceğiz.

Bu gece bir manevi fırsat kapısı açılıyor. Recep ayının ilk gecesi bu gece. Bu ay, yani Recep ayı rabbimizin "Recep ayı benim ayımdır" buyurduğu ve çok kıymet verdiği bir aydır. Bu ayda dualar tövbeler çokça kabul edilir. Bu ayda bereketler feyizler çokça yağdırılır. Bu ayda bir de tam tersi durum var ki, haram ay olması nedeniyle ustura çift taraflıdır. Bir yandan yapılan iyiliklere verilen sevaplar kat kat fazlalaştırılmışken, diğer yandan da işlenen günahlar kat kat kat fazla cezaya sebep olur.

Bu ay katlamalıdır. sevaplar da katlamalı, günahlar da katlamalı. bir kere ihlas okursan bir kere la ilahe illallah dersen, oturduğun yerde sevap kazanırsın.

ben daha fazlasını da yazarım, daha çok şeyler öğrenmek isteyen için, lütfen hocalarımızın söylediği şeyleri uygulasın. kısaca bir özet geçmek gerekirse aslında, yarınki gündüzün orucu 3 yıllık oruca bedeldir. ertesi gün 2 yıl, ertesi gün 1 yıl. sonraki her gün 30 güne tekabül sevaplar verilir. Bu ay katlamalıdır.

sevaplarımızı katlamak, günahlardan düne göre daha fazla kaçınmamız ümidiyle.
Ümmeti Muhammed'in (Sav) Haram ayları kutlu olsun.

Allah, o kutlu peygamberi, nebii, sevgilisi, habibi olan Hazreti Muhammed aleyhisselam efendimize, ehline, sahabesine ve ümmetine kendi rahmeti ölçüsünce salat ve selam eylesin. Aynı ölçüde, La ilahe illallah, Muhammedun Resulullah der ve rabbimizden bize rahmet etmesini bekleriz.

Ve selamun aleyküm..
R
8 yıl
Film indirmek hk.
Şimdi şöyle bir düşündüm de...

Yaşı benim gibi olanlara ithafen..
İnternetten film indirenlere, korsan film satanlara ithafen..

Bizim kuşak bir garip kuşak. Yaşım 40 benim. Ve biz neler yaşadık, bugünlere nasıl geldik?

Biz pc'lerin şaha kalktığı dönemde mario oynayarak başladık pc'de oyun oynamaya, kopya vcd'ler izledik şimdiki en basit cep telefonuyla izleyebileceğiniz en kötü görüntüleri bilgisayarda. 1.44'lük Disketlerle 1 tane mp3'ü 4 diskete bölerek taşıdık. 9-10 mp3 için 40 disket lazımdı ve bunu yaptık gerçekten. 10 Şarkıyı 40'a böldük de taşıdık evimize işyerimize. O zamanlar bilgisayarda film izlemek diye bir derdimiz yoktu, zaten bilgisayar efekti de yoktu. Sonra vcd'ler çıktı. Piyasada satılan kopya bask vcd'leri alıp bilgisayarlarımızda izledik. İnternet neredeyse kimsede yoktu, olanlarda da 56k hızındaydı ve aşırı pahalıydı. O dönemler çıktı zaten cep telefonları da. Onlar da aynı şekilde ya kimsede yok, ya da alanlar bir servet ödeyip alıyordu.

Seneler sonra sonra dvd'ler çıktı, hakim oldu piyasaya. Bilgisayarlar yaygınlaştı. Alım gücü artmadı ama cihazlar ucuzladı. Ulaşmak daha kolaydı. Her köprü üstnde, altında birer birer görünmeye başladı korsan dvd satanlar. Bir tanesiyle şöyle bir diyalog yaşadım matrix 2 çıktıktan kısa bir süre sonra :
-selamun aleyküm
-aleyküm selam.
-matrix 3 çıktı mı birader?
-daha çıkmadı, çövrülüyo.

Korsan film satanlar hakimdi holywood piyasasına. Adamlar gayet iyi biliyordu hangi film piyasaya çıktı hangisi çövrülüyor.


Sonra internet yaygınlaştı, filmlere ulaşmak çok hızlı ve kolaydı. İndirdik filmleri üçer, beşer- onar. doldurduk diskleri. Bir insanın ömrü boyunca izlemek için zorlasa dahi izleyemeyeceği, ömrünün yetmeyeceği kadar çok film indirdik bilgisayarlarımıza. Arşiv manyaklığı başladı, film izlemekten daha keyifliydi. Top 250, Oscarlı filmler vesaire.. Manyak gibi indiriyorduk, heryer çanta çanta dvd'lerle dolmuştu. Mux ediyor, altazı gömüyor, ses dosyası ekliyor hem upload ediyor hem download ediyorduk. codec değiştiriyor, yer kaplamasın diye rmvb'lere çeviriyor, tek tek player'da deniyor ondan sonra arşive kaldırıyorduk. Bir filmi yeniden codec değiştirip convert etmek ortalama 8 saat sürüyordu iyi bir bilgisayarda. Ve bununla her gün her gece uğraşırdık. Bazılarımız bu indirme yazma, satma işinin ticaretini yapmaya başladı ve iyi de para kazandı ben şahidim pek çoğuna.

O dönemler revaçtaydı divx altyazı siteleri, çok meşhur iki tanesi hala yayında. Oradaki gönüllü çevirmenlik yapan çocuklardan birisi demişti :
-Benim çevirdiğim bir altyazıyı adı meşhur bir dvd firması piyasaya sürdüğü filmine koymuş. Şu anda satılan bandrollü, orijinal olan bu film benim çevirdiğim altyazı ile satılıyor. Ve ben hiçbir hak iddia edemiyorum.

Hakların yenmeye başladığını görmeye başladık ufak ufak. Ama ters köşeden başladı bu. Zor anladık, zor fark ettik. Helal haram konusu geldi gündeme. Benim gibi olanların bir kısmı arşivini yok etti. Ben matkapla deldim parçalayıp attım ki kimseye yar olmasın.
İnanmayanlar için ekleyeyim, 2008’de şu yazıyı yazmışım bir foruma :

--------------------------------------------------------------------------------------------
07-04-2008, 20:39
2000'e yakın film. Tüm dünya ülkelerinden. imdb top 250 + son 25 yıl tüm altın palmiye ödülül, bafta ve daha bir sürü ödüllü filmler.. aşağıdaki resimdeki hale getirdim.

gerekli olan ekipman :
1 adet 650 watt matkap
1 adet matkap için 6-8 mm'lik tahta matkap ucu "metal ve elmas uç ile denedim olmadı en iyisi tahta delici uç"
1 adet boş karton kutu
1 adet boş karton kutuyu yapıştırmak için koli bandı
1 adet balkon
1 adet elektrik prizi
1 adet insan :)
700'e yakın dvd ve cd
1 adet sigara ve çakmak

sonuç :

http://img296.imageshack.us/img296/2159/96299529qb5.jpg
http://img296.imageshack.us/img296/1667/15616561un0.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------
Ve şimdiye bakıyorum bir de.

Şu anda evimde digitürk var ve aylık cüzi bir miktar ödüyorum. Dahili uygulaması ile (tv’de) bir ayda yüzlerce filmi ücretsiz izleme hakkına sahibim. Örneğin bugünlerde Marslı, Jüpiter yükseliyor, Yargıç gibi filmler yayında. Ben bu filmlerin blu-ray versiyonlarını almak için şu anda film başına en az 40 lira vermeliyim. Neden?

İşte asıl mesele burada. Neden?

Neden bir filme neden para vermeliyiz? Bak digitürk bedava yayınlıyor. Turkcell + da aynı şekilde. Hatta bir filme 40 lira vereceğine bu iki yayıncıdan birine 14 lira verince sana 1 film parasına 1000 film veriyorlar. Ama internette aynı film tamamen ücretsiz. Tv, digitürk, turkcell+ veya başka bir yayın sadece haberleri izlemek için midir? Haber izleyeceğimiz zaman tv’yi açarız, film izlemek için de arşiv yaparız. En yüksek kalitede filmleri biriktiririz, 10 gb, 20 gb hatta direk bluray indirip 40 gb yapanlar da var. Hard disklerimiz dolar taşar gene. Eskisinden hiçbir farkı yok. Arada şu fark var, kalite. Biz eskiden vcd kalitesinde kötü görüntüleri arşivlerdik, siz şimdi yüksek kalitede filmleri arşivliyorsunuz. Aradaki kişisel kul hakları, emekler çabalar hepsi kaynayıp gidiyor. Asıl üreticiye, asıl emeği geçenlere hiçbir şekilde film telif hakları ulaşmıyor. Parayı kazananlar “matrix hala çövrülüyor gardaş” diyen köprü altı satıcıları ve benzerleri.

Bak sana ne diyeceğim. Geçen hafta Av Mevsimi filmini izledim bitirdim. Sonra ekstra seçeneklerden filmin yapım aşamalarını izleme şansına eriştim. Bu film şimdi internette 1080p, 720p, divx, xvid, genişletilmiş versiyon dünya kadar var. İndirirsin izlersin. Ama bu kamera arkası görüntüleri orada yok ve ben izlerken ne gördüm biliyormusun? Senin bu indirip izlediğin film için girdiğin kul hakkı sayısı 1 değil. Bak en basitinden örnek veriyorum, içimizden biri hepimizin sevdiği biri bu Cem Yılmaz. Şener Şen ve diğerleri. Film icabı bu filmde bir kız sesi canlandırılıyor ve kızın görüntüsü yok. Sırf ses kayıdı için 120 tane başvuru yapılmış ve 120 kayıt alınmış. 120 kişi geldi, para harcadı, sıra bekledi. BElkide başvuru için aç kalmasın diye sandviç verildi veya bir miktar ödeme yapıldı. 120 tane ses kayıdı yapıldı ve hepsi bunun için emek, zaman harcadı. Sadece 1 kişi seçildi ama 120 kişi geldi oraya ve biz hiçbir zaman ismini öğrenemeyeceğimiz bu 120 kişinin hakkını filmi ücretsiz indirerek nasıl ödeyeceğiz? Bu filmde Şener Şen, Cem Yılmaz ve bir oyuncunun daha dublörü oynadığını biliyormuydunuz? Sen sadece Cem Yılmaz’ın parasını vermediğini mi düşünüyorsun? Ben hiç bilmiyordum ki yerli herhangi bir filmde sadece set ekibi 300 kişiyi geçiyor. Ve ben gerçekten bilmiyordum basit bir dere sahnesinin geçek görünmesi için hurdalıktan 3 kamyon çöp, hurda satın alındığını, dere kenarına görsel uzmanların yerleştirdiğini ve film bittikten sonra tekrar 3 tane kamyon kiralayıp bu pisliklerin alınarak dere kenarının temizlendiğini.

Şimdi sen sevgili dostum, internetten film indirerek hangi hakkı savunacaksın?
Peki, yayıncısından dağıtımcısına, 300 kişilik set ekibinden 120 kişinin ses kayıdına, 3 esas oyuncu yanında 3 dublör ve sayısı 100'ü geçen oyuncuların, aşçısının, şöförünün, hamalının, ışıkçısının, kostüm/makyaj/görsel tasarımcılarının, yönetmenin oyuncuların toplamda 1 filmde 1000 kişiyi bulan bunca emeğin hakkını internetten indirerek nasıl ödeyeceksin?
R
8 yıl
Surround ve Subwoofer tavsiyesi lazım
Sevgili arkadaşlar, bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Sony dh520 Amfiye 3 adet Bose acoustimas hoparlör takılı. Center, sağ ve sol frontlar şeklinde.

1- Surround olarak hangi hoparlörleri tavsiye edersiniz? Sinema için kullanılacak. Surround hoparlör yok şimdilik. Sahibinden'de satılan bose'lerde iki tane daha alıp onları da surround mu yapayım? Yoksa başka bir marka model mi bakayım?

2- Subwoofer olarak sahibinden'de satılan bazı 400 lira civarında magnat'lar var, onlardan düşünüyorum.

Aslında Bose'ler ve amfi yarın gelecek. Ona göre woofer'a mı kara vermek lazım nedir bilmiyorum ki ..

Bütçe? Tamam, ne kadar ucuz o kadar iyi :) Sistem ortada işte.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.