D

Binbaşı
13 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
XL - XXL Buzdolabı Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Kayınvalide'ye bir buzdolabı alacağız. Ben kendim 7 yıldır sıkıntısız Bosch 64VL20N modelini kullanıyorum. O zaman avrupa çıkışlı diye araştırarak almıştım. Şimdi aynısını bulduk teşhirde ama sanırım ya geri iade ya da başka birşey olmuş, kapı sonradan takılmış belli oluyor.

Boy 182cm, en 96cm olarak müsaitliği var. Buna istinaden kısa modellere yöneldik, yoksa buzdolabı üstündeki dolabı sökmek gerekecek. Bulduğum modeller;

KDN65VI20N
KDN75VI30N

Bir servisçi tanıdık da aşağıdaki Arçelik modelini önerdi;

584611 EI

Kullanan, tecrübesi olan varsa yorumunu rica ederim.

Teşekkürler
D
4 yıl
E3 2020 Konferansı Corona Virüsü Sebebiyle İptal Edildi
Teknolojiyi de esir alan coronavirus şimdi de dünyanın en prestijli video oyun etkinliği olan E3 2020‘yi vurdu.

Mobile World Congress 20, Google I/O 2020 ve Facebook F8 derken Haziran ayında düzenlenecek olan E3 etkinliğinin de iptal edildiği açıklandı. 9 Haz 2020 – 11 Haz 2020 tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecek olan bu etkinliğin coronavirus’ten dolayı iptal edildiği açıkça ortada.


Yüzbinlerce kişinin katılacağı bu etkinliğin iptal edileceği zaten başından belliydi. Ancak E3 yetkilileri aynı GSMA gibi etkinliğin iptalinin söz konusu olmadığını tüm önlemleri aldıklarını belirtmişti. Ama ne oldu MWC 20 de E3 de iptal edildi.


Önemli olan burada insan sağlığı. Etkinliklerden kazanılacak gelirler bu yıl bir zahmet olmasın. Yaz aylarında sona ereceği söylenen bu coronavirus salgınının daha ne kadar daha tehlike saçacağı ise henüz bilinmiyor.


Ancak salgın böyle giderse yıl sonu çıkacak olan iPhone 12, Pixel 5, PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi merakla beklenen cihazların çıkışları da 2021’e ertelenecek gibi görünüyor. Umarız korkulan olmaz ve yakın zaman içerisinde coronavirus’ün dermanı bulunu.

Kaynak :https://www.cnnturk.com/teknoloji/e3-2020-iptal-edildi

Yabancı Basın :https://www.bbc.com/news/technology-51836036
D
8 yıl
2000 TL Bütçeli - Alanı Üzmeyecek - Keşke dedirtmeyecek TV Tavsiyesi :)
Selam Dostlar,

Evlenirken zamanında aylarca ince eleyip sık dokudum ve sizlerin de yardımıyla 55F8000 sahibi olmuştum, Allah'a çok şükür şikayetim yok ve çok memnunum 2,5 senedir.

Şimdi kayınpedere bir tv almam lazım. Parayı hazırladı beni bekliyor. 22sinde İzmir'e geçince o haftasonu hemen çözmem lazım işi. Bütçe 2000 ama belki indirim olabilir ya da biz biraz kendimizi zorlayabiliriz düşüncesi ile ilk göze çarpan modeller;

* Samsung 40JU6070
* LG 43UF6407


Aradığım olmazsa olmaz özellikler;

- Olmuşken mümkünse 4K destekli olsun
- Dahili uydu alıcılı ve uydu alıcısı 4K desteklesin.
- Özellikle maçlarda ve hareketli yayınlarda titreme sıkıntısı olmasın.
- 2000 TL'yi mümkünse aşmasın
- Min 40" olsun

Değerli yorumlarınızı rica eder, iyi forumlar dilerim
D
8 yıl
Rock Band 4 Unboxing (Türkçe)
Selam dostlar,

Satın almaya niyetlendiğim zaman eksikliğini hissettiğimden, belki benim gibi ürünü merak eden arkadaşlara biraz olsun yardımcı olmak ve ürünü tanıtmak adına aşağıdaki videoyu hazırladım. Yurtdışından bu tarz bir ürün getirttiğim zaman ne olur ne olmaz video çekiyordum zaten, bir aksilik olursa kanıt diye göstermek adına

Baştan belirteyim oldukça amatör bir çekim İdare edin artık. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız
D
9 yıl
ŞİRKET İÇİN KULLANMAYA - 1-2 GÜNE ALINACAK - TAVSİYE RİCA
Selamlar,

Şirketteki masaüstü artık sıkıntı yaratıyor. Seyahatlerde de yanıma alabilmek için ince/hızlı bir laptop alacağım. Öncelikli isteklerim muhakkak SSD olması (min 128 gb), ince ve hafif olması ve yoğun kullanımı kaldırabilecek olması. İş gereği internet sayfaları exceller havada uçuşabiliyor.

Sizce macbook air işimi görür mü? sanırım office uygulamaları sıkıntı yaratıyormuş. windows kullananlarla dosya alışverişinde (mail vs.) sıkıntı yaşamamak için üzerine windows da yükleterek 2 işletim sistemli kullanabilir miyim sizce? (sanki ekranı yana kaydırınca sistem hemen değişiyordu, öyle birşeyler kalmış aklımda)

Bunun haricinde asus başta olmak üzere isteklerimi karşılayacak hangi modeller olabilir?

Fiyat olarak 3.000 TL'yi aşmama niyetindeyim ama önerilere de açığım.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim
D
10 yıl
XBOXONE - 2 FARKLI PAKETTE FARKLI GPU KULLANMA OLASILIĞI VAR MIDIR?
one sahibi arkadaşlar çok acil bakabilir mi? arkadaşa 2 kollu paketi al demiştim (489€) ama şimdi bi karşılaştırma yapayım dedim tek kollu 499€ olan paket neden daha pahalı diye. aşağıdaki linklere bir göz atar mısınız? ikisinde işlemci farkı var sanırım. var mı bilginiz?

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-One-500GB,48353,464528,934300.html?langId=-3

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-One-500GB-Konsole-inkl.-2-Controller,48353,464528,1146151.html?langId=-3

ilkinde AMD 8-Kern X64 CPU & 853 MHz AMD DirectX 11.1 GPU

diğerinde ise AMD 8 Jaguar X64 CPU & 853 MHz AMD GPU

yorumlarınızı alabilir miyim? hangisini aldırayım?

Standart paketi 499€'dan satarken çift kolluyu 489€'dan satmanın mantığı nedir? :-/
D
10 yıl
Receiver Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Ailem için 2. bir receiver'a ihtiyaç doğdu. normalde atlanta hd kullanıyorduk. hâlâ da onlar kullanıyorlar. ben kendi evimde f8000in dahili alıcısını kullanıyorum. şimdi 1 odaya daha receiver ihtiyaçları var. mümkünse 100 tl geçmeden, sıkıntısız, gerekirse biss, cccam, iptv falan girilebilecek, sd+hd kaliteli yayın veren bir receiver asiyeniz var mı acaba?
D
10 yıl
Superonline Fiber Wireless Hız Sorunu
Selam arkadaşlar,

Gece kuşu kampanyası üzerinden yeni üye oldum ama hız sıkıntısı yaşıyorum. Az önce teknik servisten arkadaşlar baya uğraştılar. Modem değiştirdiler en son olarak ve wireless ile 47mbps hız gördüm testte. Yalnız arkadaşlar evden çıkınca tekrar test ettim, şimdi yine eskisi gibi. 20-22 mbps. Tekrar arıza kaydı açtım, yarın yine gelecekler. Başına gelen, çözümü bilen var mı?

Ayrıca **** üyeliğim ile eski internetlerimde max hız ne ise onla indirirdim, şimdi burda max 2.5 falan görüyorum. Servisçi arkadaş 2-3 arası alabileceğimi söyledi download olarak ama mantıklı gelmedi bana. 5 mbps ile indiren yok mu şimdi?
D
11 yıl
HDMI Kablo Seçimi Konusunda Yardım
Dostlar selam,

1 hafta içerisinde tv işini halletmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimal 55F8000 olacak. Yanlış hesaplamadıysam 5 adet HDMI kablo ihtiyacım olacak. 3D görüntüyü falan kaldırabilecek iyi birşey istiyorum ama kalkıp da 1 kaploya 50-60 lira verme niyetim yok. Aşağıda bağlanılacak cihaz listesini veriyorum, kablo seçiminde yardımlarınızı rica ederim.

* Pioneer HTP-322 Ses Sistemi (AVR + 5.1)
* Samsung 55F8000
* XBOX 360 S
* Atlanta HD Receiver
* Pioneer BDP-150
* Microsoft Surface Pro Tablet PC
D
11 yıl
Uydunet Devir - İstanbul/Merter
Merhaba arkadaşlar,

Uydunet 5 mbps sınırsız (AKK yok) abonesiyim. 69 TL ödüyorum yanlış hatırlamıyrsam. Üyeliğin bitimine 10-12 ay civarı var. Yeni geçeceğim yerde yan sitemde hizmet var ama benim oturduğum sitede yok sanırım. 1-2 haftaya netleşecek konu. Devir isteyen varsa şimdiden pm'den irtibata geçebilirlerse, en azından vakit kaybı yaşamamış oluruz devir yaptırmak gerekecekse.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.