Ş

Teğmen
22 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ş
2 yıl
e-sim ve mobil imza
uzun zamandır uyap ve diğer programlar için mobil imza kullanıyorum. turk telekom abonesiyim. dün e-sim uygulamasına geçtikten sonra mobil imzayı kullanamaz oldum. benzer deneyimi yaşayan var mı?
Ş
3 yıl
2018 Passat 1.4 TSI Comfortline
2018 Passat 1.4 TSI Comfortline bir araç aldım. Ağır hasarlı, öndeki üç parça değişmiş. Cam tavanlı, 65 bin km yapmış. Araç temiz toplanmış. Yakın bir arkadaşım topladığı için biliyorum, bir de aracı da iyice inceledim. 240 bine anlaştım. Forumdaki passat kullanıcılarından ricam, araçlarından memnuniyetler ne derece? Yakıt tüketimi nasıl? Artıları eksileri nedir? Katkı sunacak herkese teşekkürler.
Ş
3 yıl
İkinci el V40 Parça Fiyatı
2014 model v40 cross country alma arefesindeyim. Aracın parça ve bakım maliyetleri nasıldır? Alacağımız arabaya biraz parça lazım olacak. Hem motor hem de kaporta aksamı için. Kullanan arkadaşların deneyimi benim için önemli.
Ş
3 yıl
100 bin TL’ye kadar SUV önerisi
Merhaba herkese. 2020 model 508 sahibiyim. Fakat hem eşimle tek araba konusunda yaşadığımız sıkıntı, hem de daha bir yıllık arabanın fazlasıyla yıpranmış olması bizi SUV bir araba almaya yöneltti. Limitimiz 100bin lira. Açıkçası model kaygım çok fazla yok. Şehiriçi de şehir dışı da kullanma niyetindeyim. Sanayiye sık uğrama gibi bir derdim yok. Çoğu müvekkilim, araba bozulmasa bile zaten sık sık uğruyorum. Parça masrafı abartılı olmasın yeter. Aklımda Forester ve RAV4 var. Forester’ın parça maliyeti düşündürüyor. Rav4lerin 2009 sonrası kasası maalesef bu paraya yok. Yeşillendirirseniz sevinirim.
Şirokko yeniden paylaştı. Bu konu başka bir üye tarafından açılmıştır, profilini görüntülediğiniz üye konuyu kendi profilinde yeniden paylaşmıştır.
3 yıl
A
3 yıl
Frekans karıştıran bir cihaza ihiyacım var
frekans bozucu bir sisteme ihtiyacım var.
Sanırım bu uzaktan kumandalar radyo frekansıyla çalışıyor.
Belli bir süre bu kumandalar açılmazsa milletin alışacağını düşünüyorum.
Teknik bilgisi olan varsa bi el atsın lütfen bu mevzuya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.