M

Yüzbaşı
01 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Kask 3000₺
Shark rıdıll. İle LS storm arasinda kaldım aslinda bell de var o fiyata ama hangisini alsam?.

Shark rıdıll gözlük uyumluymus. Yorumlari fena degil.

En cok yorumu bell almis ama gozluk uyumlu pedleri yok. İç kısımda güneş icin ayri bir vizörü yok.
Onun icin ya shark rıdıll ya da LS Storm.

Bu arada motor Hero X-pulse 4v
M
4 yıl
Telefon için kablosuz harici mikrofon?
Merhaba..
Amatör gitar calıyorum. Telefona kaydettiğimde telefonun mikrofonu cok az ve tiz ses veriyor. Harici mikrofon olarak BOYA BM Y1 yaka mikrofonunu denedim ama bir turlu çalıştırmadım. Hatta kulaklık girişinden mikrofonu ve kulaklığı ayıran bir aparat da kullandım ama olmadı. Benim telefonda jack çıkışı yok. Type-c yi jack çıkışına dönüştüren bir aparat var. Onda da temassızlık olabilir.

Aklıma gelen tek yöntem kablosuz mikrofon bulmak ama hiç denk gelmedim. Karaoke mikrofonlar var ama onlar sadece telefondaki müziği mikrofondan çaldırıyor.
Sesi ayrı kaydedip montajlamak işime gelmiyor. Sadece guzel ses kaydetsin istiyorum.

Telefona kablosuz bağlayan bileceğim mikrofon var mi uygun fiyatlı bildiğiniz?
M
4 yıl
Ev icin uygun ucuz projektorler?
Merhaba eskiden de hevesim vardi... Gecen de vatan da lg ufak bir projektör gordum yeniden bi bakiim dedim ama fiyatlar yuksek. benim gordugum lg 1000 tl falan.
Bu fiyatlarda 800-1000 tl arasi ev icin uygun projektorler var mıdır? Tavsiyeleriniz nelerdir?
M
5 yıl
TTNet mi superonline mi?
Merhaba.
Türk Telekom TTNET aboneliği gim hu hafta bitiyor. Cagri merkesinden arayip ayni hizda 75 ₺ ye devam etmemi istiyorlar.

Bende az once baktim Superonline 60₺ ye tarifesi var. İlk 3ay bedava. En dusuk bu sanirim. Kullanan var mi? 15 tl fark fiyatla TTNet e devam ediyim mi? Yoksa 60₺lik superonline na mı geceyim.

Superonline da sikinti olur mu baglanti? Sonucta hepsi turktelekom un altyapisini kullanıyor değil mi?
M
5 yıl
Türk Telekom bakim yapti-internet hala gelmedi.
Merhaba.
Bu ayın 13 ünde internetim kesildi. Çağrı merkezini aradigimda 13-17 temmuz arasında bakım çalışması olduğunu soyleyen bir otomatik mesaj cikti. Ama internet ayın 17 sinde de gelmedi. 18 inde de gelmdi aradim bu sefer aynı mesajı 18-24 temmuz arasi bakım çalışması vardır diye güzel güncellemişler. En son ayin 19 unda yine denedim bu sefer bir gorevliyle konuştum ve yine de internet bağlantısını sağlayamadık. Ayrica görevliden bakim çalışmasını dün bittiğini ogrendim. Agriza kaydi oluşturduk. Bugun gelip bakmislar evde yoktum. Benden başka kimse de evde yok. Apartmana kadar gelen hatta sıkıntı yok dediler. Ev içindeki hatta bakmiyorlarmiş. Elit bakım hibi bir seyden bahsetti. 50 liraymis. Kabul etmedim.

Şimdi türk Telekom un sitesinden sikeyt yazicam. Siz bakim yapana kadar haç bir sikintisi olmayan internet siz bakim yaptiktan sonra gitti. 7-8 günlük internet mağdur riyeyimiz yetmiyir birde bozduklari hat icin para istiyorlar.
Ben bunlari baska nereye sikayet edebilirim?
M
5 yıl
bmw f 650 gs \u0026 suzuki 650 dl
Herkese merhaba.
motorumu değiştirmek istiyorum. pek fazla hız merakım olmadığından uzun yol motorlarına bakmaya kara verdim ve bu iki model arasında kaldım
bende şu an yamaha mt25 var. 2005 model civarı abs'li enduro modellere bakıyorum
bmw biraz kafa karıştırıyor. ilanlarda bazen çift silindir bazen tek silindir görünüyor. fiyatı daha uyguyn. bu sanırım yedek parça maliyetleriyle ilgili birşey.
aslında suzukiyi daha çok istiyorum ama bmw'nin fiyatları daha uygun ve yakıtı daha az(sanırım) olduğu için aklım ona da kayıyor.

sizce bu iki modelin artı ve eksileri nelerdir?
şimdiden teşekkürler.
M
5 yıl
Youtube altyazı çevirdim. Yardım..
Merhaba. Youtube da uzun süredir ugrastigim bir altyaziyi tamamladim ama hala yayınlanmadı. Sizden ricam ingilizcesi iyi olan arkadaslar bir incelerse ve onay verirse altyaziya cok makbule geçer.
Altyazi matematikte sonsuz toplamlarin -1'e eşit olması ile ilgili bir vidyonun.

http://dhbr.co/bsPd

Up
Up.
.
Up ulan up up....

Edit: Birkaç düzeltme yaptim tekrar onay lazım.. simdiden teşekkürler..
M
6 yıl
asus bluetooth yükleyemiyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

birincisi yüklediğim bu bluetooth driverdaki yazı nedir arkadaş. resimde kırmızı kutu içine aldım. allah aşkına google translate bile bu kadar berbat çeviremezdi.

yse. sorun asus!a bir türlü blutooth u kuramaman.

resimdeki driverı denedim olmadı. realtek driverı kurdum olmadı. kuruyorum kağatıp açınca aygıt yöneticisinde bluetooth u görüyorum sonra yok. sakız kayboluyor. bilg tekrar açıp kapatınca yada aygıt değişiklikleri tara(yenile gibi birşey) dediğimde gidiyor. wireless console 3 ü yükledim olmadı bios u defoult ayarlara getirdim yine olmadı. ne klavyede ne de bilgisayarın sağında solunda bluetooth ile ilgili bir tuş vs yok..

asus fx503vd-dm077 bilgisayarın modeli. 3-4 gün oldu alalı.

onun dışında bu birde nvidia gtx 1050 var ama, asusu sitesindeki iki nvidia sürücüyü kurmadı. donanım desteklemiyor gibi birşey dedi. intel vga sürücüyü kurdum onu kurdu. ama hala aygıt yöneticisinde "3d video denetleyicisi" ve "PCI aygıtın"nda ünlem var. kurulamamış yani.

ilk windows u USB!den kuracam derken baya bi oynadım bios la. ondan olabilir mi ki bu ekran kartı şeysi? yine format atıcam heralde.

ne yazdım bea.
M
6 yıl
monster mı acer mı?
Acer Nitro AN515-51 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB GTX1050 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q2REY.006
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-51-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q2rey-006-p-HBV00000AX1YO?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0



7.Nesil Kaby Lake Intel® Core™ i7-7700HQ, 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz, 240GB SSD, 15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran, 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12, 2 Adet Disk Desteği (1x M.2 SATA + 1x HDD & SSD), RGB Klavye, Turbo Fan Özelliği, 26.9mm Kalınlık, 2.3 Kg Ağırlık, 2 Yıl Garanti, Ücretsiz Kargo, 3 Aylık ESET Internet Security HEDİYE
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V11-1.html#.WutLkHQ8VwA


acerin artısı: 16 gb ram ve işletm sistemi
acerin eksisi: harddisk 1tb hdd

monsterın artısı: 240 gb ssd
monsterın eksisi: 8 bg ram ve işletim sistemi yok.
M
7 yıl
lubuntu kuramadim+kurdum ama
1 GB ram li bilgisayarim var 12 yillik. Lubuntu kuracaktim. Indirdim. Isoyu USB ye netinboot. Diye biseyle yazdirdim. AMA boosts first boot olarak USB goremedim. "removable" diye bisecenek var o da işe yaramadi sanırım disket için o. Cd ye yazdirdim o da yemedi. Naapcam la Ben?
Yarin bi daha indirip gene denicem. Bi tavsiyesi plan var mi?

Su an windows 7 kurulu kasiyo bilgisayar..şimdi yeniden indiriyorum. bu safer farklı bi programla indiriyorum. amd 64 bit benim bilgisayar ama açıklamada 2007 den eski bilgisayarlar için 32 bit gerekebilir diyor. ikisinide indirip dvd ye yazdırıp öyle denicem..
ama usb den kulurumu neden çalıştıramadım. bios ta first boot seçeneğinde hiç usb görünmüyor..


kurdum sonunda cd den.sorun 64 bit olmasiymis. 32 bit kurdum..

kurdum ama....

sandigim kadar hizlanmadi. bunun disinda

1- klavye ingilizce turkceye nasil ceviririm. baliyorum ama hep ubuntu .ikiyo lubuntu yok

2- skype i kuramadim -.deb uzantili skype kurulum indirdim ama kuramadim

3- ares i kuramadim

;'md'l'k bu kadar == yani sindilik bu kadar.. acil duzeltmem lazim ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.