Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar arkadaşlar. Arena ve Servispoint ile yaşamış olduğum deneyimi sizlerle paylaşmak istedim.

05/06/2023 tarihinde, Arena Bilgisayar garantili Sapphire 6900 XT Nitro+ SE ekran kartımı coil whine ve bazı oyunlarda sistemin kapanması sebebi ile Arena Bilgisayara gönderdim.

Kart 06/06/2023 tarihinde Arena Bilgisayara ulaştı, 07/06/2023 tarihinde ise durum yetkili servisine gönderilecek olacak güncellendi. Ertesi günü de yetkili servisi olan Servispointe gönderildi. Buraya kadar herşey normal.

13/06/2023 tarihinde ise durum arızaya rastlanmadı, birkaç dakika sonra da müşteriye teslim edildi olarak güncellendi. Kart bugün adresime ulaştı ve biraz önce kutuyu açıp inceledim.

Yazdığım şikayet notunu okumamışlar bile! Kart için "Görüntü yok" şeklinde arıza kaydı açılmış ve Windows ortamında sentetik testler yapılmış haliyle her iki şikayetime de rastlanmamış. Hem de şikayet notunda özellikle sentetik testlerde problem yaşamadığımı belirtmiş olmama rağmen!

Hem garantili kartımı teknik servise gönderebilmek için kargo parası alıp hem şikayetimi yetkili servise doğru bir şekilde iletmemişler yahut yetkili servis şikayet notuna tenezzül edip bakmamış bile. Bu resmen insanları keriz yerine koymaktır, kim bilir kaç kişiyi bu şekilde mağdur ediyorlar.

Şikayet notumun ve servis kaydının fotoğraflarını da ekliyorum. Forumda bir yetkilileri varsa onları da konuyla ilgili bir açıklama için bekliyorum. Bir gelişme oldukça konuyu güncelleyeceğim. Herkese iyi forumlar.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >