R

Yüzbaşı
09 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
2K (QHD - 2560 x 1440) Monitör için Kart Önerisi ?
Huawei Mateview GT, 27 inç Monitör aldım. Monitör QHD 2K, 165 Hz... Şuanki kartım Full HD için olan klasik/ortalama Rx 570 . Ancak bu monitör için, bu kart biraz zayıf kaldı haliyle. Masaüstü, video izleme, nette gezme vb. basit aktivitelerde fan kontrolü olmadan 50-55 C arası sıcaklık alıyorum. Fanı açınca da çok ses oluyor ve kart zorlanıyor. 2K monitör için ekran kartı almak istiyorum.

-Full HD için standart RX 570 nasıl ortalama bir kart ise, 2K ve QHD için de aynı standart/ortalama/amiral gemisi bir kart öneriniz ne olur ? (Monitör Adaptive Sync, yani Freesync ve G-Sync desteği var. Kartta AMD - Nvidia fark etmez) Tşkrler.
R
2 yıl
Açılışta 1 Uzun, 2 Kısa Bip Sesi
Arkadaşlar 1 uzun, 2 kısa bip sesi geliyor. Displayport tan HDMI a geçince böyle oldu. Sesten sonra bilgisayar açılıyor, görüntü geliyor düzgün bi şekilde. Yani Pc çalışıyor aslında ama sadece ses gelmesi bi sorun var demektir. Nasıl düzelticem ? (Ekran kartı söküp taktım, RAM söküp taktım, 2. bi HDMI kablo ile deneme yaptım)
R
3 yıl
Hp Laptop Mouse Takılması-Ekran Kartı Çakışması
Arkadaşlar laptopum HP, 8 GB ram ve çift ekran kartlı. Biri laptopun kendi kartı, diğeri R5 M330 . Windows 10 kurulumu yapınca, tüm driverler kurulunca mouse 3 saniyede bir takıla takıla ilerliyor ve pc çok fazla kasıyor. Bir çok şey denedim güncelleme yaptım, m330 driver kurdum, eski versiyonunu kurdum, sırayla devre dışı bırakma yaptım ama ollmuyor. Sorun nerde bilen var mı? Problem oyunda değil daha o aşamaya gelemedik masaüstünde direk kasıyor zaten mouse kare kare hareket ediyor.
R
3 yıl
Knight Online ile aynı/benzer oyun önerisi
Knight Online oynadım yıllarca. Ko ya benzeyen, fakat gerçek karakterler üzerine kurulu bir eski çağ oyunu var mı bildiğiniz? (Mesela For honor oynuyorum tamamen zamanında gerçek olan bi sistem var orda. Fakat orda açık harita yok)
R
3 yıl
Monitör ekran parlaklığı sorunu
Arkadaşlar uyku modu olunca, kasa uykuya girince, mouse ile uyandırdığımda monitör parlaklığı en düşük seviyede geliyor. Yani görüntü var ama en düşük parlaklıkta. Sonra kullanıcı değiştir diyorum başlattan (Zaten 1 kullanıcı ismi var yine onu seçiyorum) sonra ekran parlaklığı geri geliyor. GÜç ayarlarını altını üstüne getirdim ama sonuç yok. Neden böyle oluyor ?
R
3 yıl
Kablosuz, PC için USB aparatlı Joystick önerisi
Arkadaşlar koskoca Türkiyede, kablosuz ve pc uyumlu usb joystick bulamadım. Kablosuzların hepsi Bluetoothlu. Masaüstü pc m de bluetooth yok. Aparata ekstra para vermek istemiyorum. Yok mu böyle bi ürün? Link atar mısınız
R
3 yıl
Netflix 60 FPS
144 hz monitörüm var. Şu sıralar tarayıcıdan ziyade programını kullanıyorum çözünürlük ve kalite daha iyi. Netflixte yüksek fps olarak dizi ve filmleri nasıl izleyebilirim? (4k üyeliğim var)
R
3 yıl
Monitör bozuldu mu?? :( Lütfen yardım
R
4 yıl
Monitör uyku modundan sonra siyah ekran
Arkadaşlar uyku modu olunca kasa uykuya girince, mouse ile uyandırdığımda monitör renki kapkara olarak geliyor. Yani görüntü var ama en düşük parlaklıkta. Sonra kullanıcı değiştir diyorum başlattan (Zaten 1 kullanıcı ismi var yine onu seçiyorum) sonra ekran parkalığı geri geliyor. GÜç ayarlarını altını üstüne getirdim ama sonuç yok. Neden böyle oluyor ?
R
4 yıl
Hard disk bölümleri, ayrılmamış alan sorunu
Bi ssd ve bi hdd olmak üzere 2 diski var. Sistem SSD de kurulu. Dİsk bölümünde bu neden olmuş olabilir ve nasıl yok edicem veya diske bağlıcam ?< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.