F

Onbaşı
20 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Duplex Play Siyah Ekran sorunu.
Samsung Smart TV'me Duplex Play indirdim ama siyah ekran duruyor sadece, beklememe rağmen değişmiyor da. Çözümünü bilen var mıdır ?
F
3 yıl
Pes 2021 analig oyun çökme sorunu.
Oyunum orjinal, steamden aldım analigde river plate ile maçım var üç kere oynadım maçı her seferinde kazandım sonra ana ekrana atacakken hep oyun çöküyor saçma bir şekilde, yama falanda hiç kurmadım orjinal oyun, çözümünü bilen var mıdır ?
F
3 yıl
Samsung Smart TV uygulamalar kısmında internete bağlı değilsiniz sorunu.
Duplex play indirmek için uygulamalara girdim sonra ismini yazdım çıktı ama internete bağlı değilsiniz çıktı Youtubeye girebilmeme rağmen internete bağlı değilsiniz diyor yazılım güncelleme kısmına baktım orası da güncel bunun çözümünü bilen var mıdır ?
F
3 yıl
Xiaomi redmi note 7 telefonumun kilit ekranı duvar kağıdı değişmiyor.
1 yıl önce redmi note 7 almıştım ve bir kilit ekranı duvar kağıdı yaptım sonra baya değiştirmeye çalıştım olmadı uğraşmadım ama şimdi aklıma takıldı neden olmuyor diye her yolu denedim nerdeyse, temalar kısmından yaptım olmadı kilit ekranı seçeneğini seçmeme rağmen galeriden girip yaptım yine olmadı wallcraft uygulamasından vs de olmuyor bilen yazarsa sevinirim.
F
3 yıl
Twitter Hesabım niye sürekli kısıtlanıyor ya da askıya alınıyor?
Twitterda bir hesabım vardı kimseye küfür vs. Etmememe rağmen hesabım ilk önce 1 hafta kısıtlandı sonra askıya alındı biraz önce yeni hesap açtım ondada daha yeni açtığım gibi hesabını kısıtladık telefon numarası gir gibi birşey çıktı girdim onaylama kodu da geldi sonra tam dedim kısıtlama kalktı hemen ardından hesabım 12 saat kısıtlandı telefon numarasını onaylamama rağmen, bu Twitterın olayı ne ?
F
3 yıl
Gtx 1050 ti Cyberpunk 2077 en düşük ayarlarda 60 FPS oynatır mı ?
Sistem özellikleri bu: gtx 1050 ti, 16 GB ram, 512 GB ssd, Intel i5 8300H.

Cyberpunk'ı en düşük ayarlarda 60 FPS üstü oynatır mı ?
F
3 yıl
CS GO Diğer insanların pingine nasıl bakıyoruz ?
Maçta diğer insanların pingine nasıl bakıyoruz ?
F
3 yıl
(ACİL) Bilgisayarım iyi ama bir anda oyunlarda büyük bir FPS düşüşü oldu.
Laptop Özellikleri: GTX 1050 ti, 16 GB ram , 512 GB SSD yeni aldım ve aldığından bu yana sorunsuz çalışan ve oyunlarda da yüksek FPS veren laptop bı gün CS ye girdiğimde daha lobide 30 FPS olmaya başladı normalde 300 FPS alıyordum virüs taraması yaptım birşey de çıkmadı ekran kartı driverini güncelledim sonra valorant girdim bu sefer sadece po**** girdim normalde 200 küsur FPS alırken 60 fpslerde ve arada altına da iniyordu saçma bir şekilde bu olayın sebebini bilen yazarsa sevinirim.
F
3 yıl
HP laptopum bir anda yavaşladı.
GTX 1050 ti , 16 GB ram , 512 gb ssd donanımlı bir HP laptop satın aldım, alalı 2 ay falan oldu ve şu ana kadar sorunsuz, performansı yerindeydi oyunlarda falanda yüksek FPS alıyordum bugün bi film izledikten sonra CS ye gireyim dedim fps aşırı düşük kasıyor haliyle, sonra kapadım oyunu uygulamaların açılma süresi uzun yazı yazarken donuyor falan avast'dan tarama yaptım.Her zamanki sonuçlar çıktı virüs falan yok ccleanerda da yaptım yine aynı şeyler ama düzelmedi uzun süre de çalışmadı yani her zaman ki gibi 5 saat açık kaldı ki daha fazla açık kaldığı da oluyordu ama hiç böyle birşey olmamıştı napabilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.