D

Er
18 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Balata değişiminden sonra start stop un çalışamaması
Merhabalar 2014 dsg polo sahibiyim. Araç bluemotion ve start stop özelliği var. Lastik değiştirirken lastikçi arka balatalarını değişmen lazım dedi biz de özel serviste değiştirdik. Başta frene basarken kuş vıyaklaması sesi çıkarıyordu yeni değişti olur dediler. Ama araç balata değiştirdiğinden beri kırmızıda falan durunca normalde frene basmamla çalışan start stop özellliği çalışamıyor. Resmen fren ayağımı itiyor Gücüm yetmiyor araba geri çalışmaya başlıyor. Yani kırmızı ışıkta falan yarım fren yapmış oluyorum. Bu durum dsg ye zarar verir mi. Balatayı yanlış mı taktılar acaba. Acemiyim ve gerçekten anlamıyorum. Fikri olan varsa iletirse sevinirim.
D
4 yıl
2014 dsg dizel polo geri kaçırma
Merhabalar. Acemi bir sürücüyüm. İş yerine gidişte sorun olduğu için mecburen araba alıp kullanmaya başladım. Sağlamlığına güvendiğim için polo tercih ettim. Geçen gün kenardan kaldırıma dokundum jant kapağı kırıldı ve lastik patladı. Bundan sonra oluşan kendi korkum mu bilmiyorum ama sanki araba geri kaçırmaya başladı. Araba bluemotion, yani frene basınca kırmızı ışıkta falan stop ediyor. Önceden hafif yokuş yerlerde frenlesen de tam stop etmezdi artık ediyor sanki. Sanayiye götürmem gerekir mi arabayı. O olaydan sonra panik oldum biraz bir kaç kere hafif koku geldi bana arabayı park edince falan babam anormal koku almıyorum ben dedi. Tek başıma da sanayiye gitmeye çekinince bir sorayım dedim
D
4 yıl
Rolling sistemli garaj kapısı- kollu bariyer anahtarı kopyalama
Merhaba arkadaşlar. Konuyu açacak yer bulmakta zorlandım fakat çözemediğim bir problemim var. Apartmanımızın otopark yerinde Daspi marka kollu bariyer kullanılıyor. Rolling kodlama sistemliymiş. Bunun anahtarından kopyalamamız gerekiyor. Bariyeri yapan yer kopya verebilir dediler fakat orası da kapanmış. Biri tüm kumandaları toplarsanız hepsinin kodunu değiştiririz öyle olur dedi fakat yönetici onu yapamayız sor olur diyor. Başka bir yol var mıdır bilen var mı acaba. Kopyalamak istediğimiz gri anahtar. Öbürü de kopyalamak için aldığımız anahtar. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.