I

Er
16 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
geçen yıl
18 yaş altı Yapı Kredi ve Garanti bankası
Merhaba, 18 yaş altı banka hesabı açtırmak istiyorum. Aktif olarak İş Bankası'nın İlk İmza kartını ve hesabını kullanıyorum fakat hesabımda sadece para alma ve ödemeler aktif. Yani iban ile hesabıma para alabiliyorum fakat para yollayamıyorum.

Bu olaylarından dolayı banka değiştireceğim fakat kararsız kaldım.

Garanti Bankası ve Yapı Kredi'nin 18 yaş altı çocuklara verdiği özellikleri/farkları bilenler neler olduğunu açıklayabilir mi?
I
2 yıl
Çiple kırılmış Nintendo nasıl güncelleştirilir?
Nintendo Switch'imi 11.0.0 sürümünde kırdırmaya verdim ve çip takıldığı söylendi. Konsolu açarken SX OS logosunu gördükten sonra Nintendo yazıyor ve sonrasında Retrogamer_74 RR gözüküyor. SX OS artık güncelleme alamıyor (veya alıyorsa ben görmedim) ve son sürüm güncellemelerini bulamadım. Konsolumun sürümü eski olduğundan dolayı yeni oyunları da oynayamıyorum. Konsolumu nasıl güncelleyebilirim? Bu videoyu denedim fakat SX OS 11.0.0 için olduğu için hem konsol algılamıyor hem de anlamadığım bir sebepten dolayı RCM yapmak istediğimde her zaman NO RCM hatası alıyorum. Nintendo konusunda bir bilgim yok bundan dolayı bir şeyleri kaçırıyor olabilirim üzgünüm.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.