A

Onbaşı
13 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Eski müşterilerin Fibere Geçişi
Türktelekom firması bulumduğum bölgede yakın zamanda fiber alt yapı çalışması ve 77 mbps kadar hız alabildiğimi öğrendim. Türknetin sitesinde de sorguladığımda aynı hızı gördüm. Fiber geldikten sonra benim santral mesafem 900 den 1200 metreye çıktı ve hızım 32 'den 16 mbps düştü. Bende hız problemi yaşadığımı ve 75 mbps pakete geçmek istediği ilettim. Onlar da bana bulunduğum bölgeye fiber geldiğini yeni müşterilere satışının başladığını eski müşterileri ise taşımaya çalışıyoruz yaklaşık 1,5 2 aya taşınırsınız dedi sizce bu doğru mu yoksa beni YAPA dan VAE yapısına geçirmek istemiyorlar mı ?
A
4 yıl
Türk Telekom Saha dolaplarını değiştirdi...
Bu ay Türk Telekom Saha dolaplarını değiştirdi. Şuan alt yapım 77 mbps hız destekliyor. Şuan ben Türknetin YAPA hizmetinden faydalanmaktayım. TT nin saha dolabına 134 metre YAPA da santrale ise 950 metre uzaklıktayım. Şuan TT ekipleri portları düzenliyor. Bugün internetim gitti ve 6 saat sonra geldi hızım yarıya düştü. Sizce bu durumda ne yapmalıyım. Başka firmaya mı geçeyim yoksa türknete beni YAPA dan VEA altyapısına geçirmeyi mi istemeliyim yoksa YAPA iyidir uploadın iyi olur mu dersiniz.Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum? Genel hızım 30/6 idi.
< Resime gitmek için tıklayın >
Şuanki hızım.
< Resime gitmek için tıklayın >
Türknetin şuan sitede 75 mbps üzeri desteklediği gösteriyor.
A
4 yıl
Turknet YAPA ya geçtim ama ...
Turknet beni yapaya dahil etti ancak şuan internet yok modemi resetledim tekrar kurulum yaptim ama yinede adsl ışığı yanmiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Türknete Geçiyorum Endişeliyim....
Merhabalar superonline dan türknete geçiyorum. Daha tam geçmedim.Türknetin süperonline ni iptal etmesini bekliyorum.Adsl kullanıyordum. Ama internette altyapım vdsl gözüküyor. O yüzden türknete geçmeye karar verdim. TT ekipleri bana altyapı iyi değil vdsl alma filan dedi. Ama bence yalan atıyolar. Türknet 35 Mbps hızında veririz diyor. Kutuya mesafem 623 metre. Sizce bir sıkıntı çıkar mı ? Birde YAPA var dediler ama şuan internette vae gözüküyor. Acaba türknette yapa var diye yalan mı söylüyor?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.