G

Binbaşı
07 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
124 üye
Görüntülenme (?)
535 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
sil
sil
G
5 yıl
hepsiburada 4x4 sahtekarlığı
kampanya yapmışlar göya büyük indirim olacak Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p bu üründen almayı planlıyordum tesadüfen bugün 4x4 kampanyasında gördüm indirim saatinin başlamasına 50dk vardı özellikle normal olanını yeni sekmede açık bıraktımki bakalım fiyat kaça düşecek diye göreyim dedim aşağıda ekran görüntülerini ekliyorum.

ilk foto normal fiyatı, 2. foto ise 4x4 kampanya fiyatı.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
sil
sil
G
6 yıl
evidea.com da Mikro Fiber 4\u0027lü Bez (Asorti) - 30x30 cm 3.56TL ÜCRETSİZ KARGO
bana uygun geldi araba için ideal üstelik ücretsiz kargo
https://www.evidea.com/mikro-fiber-4lu-bez-25x40-cm-wkh013/p/252177
G
6 yıl
awox led tv dahili uydu alıcısı için yardım
arkadaşlar bende awox 65" 4k led tv var ilk geldiğinde kanallar sıralı gelmişti, dün kanal araması yaptım liste saçma sapan oldu tekrar ilk geldiği güne nasıl çevirebilirim bilgisi olan varmı? servisi arıyorum telefona cevap vermiyorlar. yada usb den vs kanal listesi yükleniyormu?
G
8 yıl
Cevap: SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme
samsung ex2f ve nx mini 9mm ikisi arasında kaldım

ex2 550tl ye buldum, hb de nx mini+9mm 469 tl ex2f de llens değişmiyor ama üzerinde f1.4 lens var acaba hangisini tercih eteliyim nx minide 9mm yetmeyecektir lens almak lazım oda ekstra maaliyet tabi :(

aslında şuanda panasonic lx3 kullanıyorum gayetde memnunum ama biraz daha pro. makineye geçmek istiyorum

nx mini de ağır çekim video özelliği varmı?
G
8 yıl
DSMART SAHTEKARLIĞI
Merhaba arkadaşlar;

bugün dsmarttan sms geldi resimde ekledim 2 ay boyunca mega paket hediyedir diye, ben standart dsmart abonesiyim. Eve geldiğimde ücretli kanalların aktif olmadığını gördüm ve dsmart müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi ile görüştüm durumu anlattım gelen sms i okumamı istedi sonra kontolleri yapıyorum vs vs şuanda hediyeniz aktif dedi, ayar yaptırdı cihazı kappattırıp açtırdı birkaçkez ama hala kanallar açılmamıştı en sonunda bana birkaç dk. müsade edin detaylı bilgi alayım dedi bekletti bekleme süresi bitti telefonda bana paketinizi yükseltmemiz gerektiğini söyledi sizi mega pakete geçirelim dedi, bende mega pakete geçecek olsam 2 ay bedavayı kullandıktan sonra geçerim ne diye 2 ay ücretsiz kullanmak varken para ödeyim dediğimde haklısınız fakat buradan kontrolleri yaptığımda hediyeniz tanımlı dedi. Normal standart hd kanalların hepsi çalışıyorken ücretli kanallar yok diyorum cihazı kapatın 10dk. bekleyin tekrar açın gelmemişse tekrar arayın dedi konuşmayı sonlandırdık.

sms saat 18:39 da geldi ben 22:41 de aradım 16dk. görüşme yapmışız, hediye diye sahtekarlık yapıyorlar sonra paket yükseltelim diyorlar, şikayetvar.com a da şikayeti yazacağım.

Bu mesaj gelipte hediye olarak tüm kanalları izleyen arkadaş varmıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5\"/3100MH★★
KONU SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR ARKADAŞLAR SIK SIK İLK MESAJI KONTROL ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

BU KONUN AÇILMA AMACI; VICTOR U2 TELEFONU İNCELEMEMİ PAYLAŞMAK, TELEFON HAKKINDA BİLGİ VE DENEYİMLERİMİZİ KONUŞMAK, ROM VE DİĞER YAZILIMSAL, DONANIMSAL SORUNLARDA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMAK İÇİNDİR. LÜTFEN KONU AMACI DIŞINA ÇIKMASIN !!!

İLK İZLENİM

Telefon kutudan çıktığında %30 batarya doluluğu ile geldi tam şarj edip batarya süresini test etmek gerekir, aksi halde ne söylesem boş ama kendi düşüncemin bataryasının 3100mah olmadığı yönünde (inşallah yanılırım), batarya boyutu çok küçük 3100mah olmasına inanasım gelmedi, daha önce xiaomi redmi note kullandım oda 3100 mah bataryaydı ama onun batarya boyutunun neredeyse yarısı kadar ve kalında değil. Telefon ele güzel oturuyor malzeme kalitesi hoşuma gitti.

Telefon fiyatına göre gerçekten çok iyi performans sergiliyor 799TL (kampanyalar ile daha uygun alınabilir) bu fiyata bence alınabilecek en iyi telefon tam F/P cihazı olmuş, yazılım desteği ve teknik serviste de sorun olmaz ise bence Victor bu fiyat aralığında alınası telefonların başlarına ismini yazdırmış durumda. Cihazda kullandığım süre içerisinde yada testler sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kronik bir sorunu yok gibi görünüyor şimdilik. Almak isteyen arkadaşlar bence pek fazla düşünmesin zira cihaz fiyatına göre hakikatten çok iyi, ben aldım ve pişman olmadım etrafımdaki arkadaşlara eşe dosta da tavsiye ediyorum. Telefonları görenler bakabilirmiyim demeden geçmiyorlar. Fazla kullanıcı sayısına ulaşabilirsek imzamızı da yapabiliriz.

TELEFONUN ARTILARI VE EKSİLERİ

ARTILARI
+Cihaz şuandaki bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi performans telefonudur.
+3100mah batarya
+Arttırılabilir hafıza
+Menü tuşlarının ekran dışında olması
+Hat üzerinden direk görüntülü görüşme yapılabiliyor.
+Kutudan yedek ekran koruyucu geliyor ve telefonun üzerinde ekran koruyucu yapışık geliyor.
+Çift hat takılabiliyor. (iki hat aynı anda aktif değil)
+Diğer Mtk lı telefonların aksine Gps çok stabil çalışıyor.
+Android 4.4.2 ile geliyor.

EKSİLERİ
-Ota ile güncelleme yok
-Arka kamerada pembeleşme var
-Ön kamerada auto focus yok ve kamera selfie için uygun değil
-Kutu içerisinden çıkan data kablo ve kulaklık kaliteli değil.
-Nfc var görünüyor ama çalışmıyor
-Hoparlör ve kulaklık sesi vasat.
-Telefon lanse edildiğinde ki özelliklere sahip değil. (Mtk6592T ve 128Gb kart desteği ile lanse edilmişti)
-Şuan için aksesuar bulunamıyor, kılıf ekran koruyucu vs.

YAZILIM

Android 4.4.2 sürümü ile birlikte geliyor bu avantaj olarak değerlendirilebilir fakat bana göre eksi yanı OTA olarak güncelleme alamaması büyük dezavantaj, ileride yazılım güncellemesi çıkacak olsa yada ufak tefek sorunları olursa yeni küçük güncelleme yayınlasalar ota olmadığı için pc ye bağımlı olacağız güncelleme için. Kendi siteleriwww.victor.com.tr burada mobil bölümü açılmış, söylenen site üzerinden orj. firmwaresini yayımlayacaklarmış ve inceleme videoları da eklenecekmiş.

Saf android arayüzü kullanıyor ekstradan kendilerine göre düzenlenmiş yada farklı bir launcher yüklü değil. Herhangi bir program yüklü olarak gelmiyor standart android uygulamaları ile geliyor. Bence bu avantaj olmuş kullanılmayan gereksiz uygulamaları kaldırmak ile uğraşmıyorsunuz. Kendi task killeri gayet iyi çalışıyor home basılı tuttuğunuzda tek tıklama ile tüm programları kapatıp ram temizliği yapabiliyorsunuz. Boştaki ram 1.2gb civarında. Ayrıca kilit ekranındayken durum çubuğunu aşağı çekip kısayollara ulaşabiliyorsunuz.

Telefon dahili belleği 16gb fakat 4.92gb sistem için ayrılmış, 8.45gb ise medya depolaması olarak kullanılabilir durumda,Otg desteği var usb bellek, klavye mouse vs bağlayabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

AYARLAR BÖLÜMÜ

-FLASH İLE UYARI: Bu ayar menüsünde olan telefonun arka led flashını bildirim ışığı olarak kullanmaya yarıyor
< Resime gitmek için tıklayın >

-NFC, S-BEAM
< Resime gitmek için tıklayın >

-YAKINLIK ALGILAYICISI AYARI
< Resime gitmek için tıklayın >

-AKILLI KAPAK UYKU SÜRESİ: PENCERELİ FLİP COWER İÇİN AYAR BÖLÜMÜ (DAHA UYGUN KILIF BULAMADIM)
< Resime gitmek için tıklayın >

-TEMAZSIZ KONTROL
< Resime gitmek için tıklayın >

-BİLDİRİM LED AYARLARI
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

-HAKKINDA
< Resime gitmek için tıklayın >

-TELEFONUN BOŞTAKİ RAM KULLANIMI
< Resime gitmek için tıklayın >

TASARIM, MALZEME KALİTESİ

Tasarım olarak pek kötü durmuyor fakat kenarlarının gm elite gibi köşeli olması belki biraz sorun yaratabilir gerçi gm elite kadar sivri köşeli değil cebe koyduğunuzda çok rahatsız etmiyor. Ekranın hemen üst ve alt kısmındaki delik olan yerler htc m7 den esinlenmiş gibi duruyor hoparlör değil sadece süs. Ekranın hemen üst kısmında yazılımsal 5mp olarak selfie kamerası bulunuyor kameranın sol yanında ise sensörler konumlandırılmış ekranın üst sol kısmında ise bildirim ışığı bulunuyor 7 renk bildrim ışığını ayarlar kısmından renkleri cevapsız çağrı, sms, şarj durumu olarak istediğiniz rengi atayabiliyorsunuz. Ekranın alt kısmında ise geri,ev ve menü dokunmatik tuşları bulunuyor tuşlar led ışıklı bence çok iyi olmuş karanlıkta görülemiyebiliyor ışıksız olan modellerde kullanıcıların şikayet sebeplerinden biri. Üst kısımda 3.5" kulaklık çıkışı ve alt kısımda ise şarj girişi ve hemen sağ tarafında mikrofon bulunuyor. Kulaklık ve şarj kısmının olduğu yerler metal, aynı şekilde güç tuşu ve ses açıp kapama tuşları da metal. Arka kısımda ise kamera ve hemen altında led flash bulunuyor kamera kapaktan çıkıntı yapmıyor, telefonun elde tutuşu bence gm eliteden daha iyi olmuş elinizden kaymıyor.

Arka kapak çıkıyor ve kapak elden kaymıyor mat malzeme kullanılmış kapakta victor logosu açıkçası beyaz ve sade olmuş (logo pek hoşuma gitmedi) alt kısımda ise hoparlör sesi çıkış yeri mevcut. Telefonun arka kapağın iç kısmında ise sağ üst tarafında gps ve wifi anteni bulunmakta, sim kart ve hafıza kartı takmak için bataryanın çıkması gerekiyor.

-WIFI,GPS,3G,OTG

Telefon kutudan çıkar çıkmaz wifi ile bağlantı kurdum wifi çekim seviyesi beni şaşırttı samsung s4 ün 1diş ile çekmeme arasında kaldığı bölgede victor u2 2 diş çekiyordu ve hiç kopma olmuyordu. Wifi konusunda beni gerçekten memnun etti.

Gps olarak sygic yükledim açık alanda gps sinyalini bulup bağlanması (wifi de açık ve bağlıydı) 10sn. civarında bağlandı 1 saat civarı trafikte adres girerek yönlendnirme ile test ettim gayet stabil çalışıyor kopma hiç olmadı, hatta köprü altlarında (100mt lik alt geçit) bile kopma olmadı. Yol dışında gösterme, yan yolda gösterme gibi can sıkıcı şeylerin hiç biri olmadı Gps i saat gibi çalışıyor.

3G hızında bıir problem yaşamadım vodafone kullanıyorum 3G sürekli bağlı kopma yaşamadım ayrıca 3g direk hat üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz.

-3G TESTİ

< Resime gitmek için tıklayın >

-WIFI TESTİ (TTNETİN 8MB SINIRSIZ DİYE SATTIĞI İNTERNET HIZI)

< Resime gitmek için tıklayın >

-3G GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

< Resime gitmek için tıklayın >

-GPS TEST SONUÇLARI: YAKLAŞIK 10SN CİVARINDA BAĞLANDI BELKİ DAHA ÇOK BEKLESEM DAHA FAZLA UYDUYA BAĞLANABİLİRDİ.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-OTG BAĞLANTI İLE FLASHBELLEK VB BAĞLANTILAR EKLENECEKTİR.

-AHİZE,KULAKLIK,HOPARLÖR SES KALİTESİ

Ahize sesi oldukça iyi ve net cızırtı, ses gelmeme, gitmeme, yankı yapma yada kendi sesinin geri gelmesi gibi sorunlar yok net bir şekilde sorunsuz konuşulabiliyor.
Hoparlör sesi berbat vasatında altında yazılımsalmıdır nedir bilmiyorum ama bu cihazdan bu kadar az ses nasıl çıkar hayret ettim.
Kulaklık sesini creative ep630 kulaklıkla test ettim kulaklık sesi iyi değil eko ayarı ile biraz daha artıyor fakat vasatında altında diyebilirim müzik amaçlı alacaksanız pek tatmin olmayabilirsiniz fakat yazılımsal olabilir belki güncelleme ile kulaklık sesi ve hoparlör sesi artabilir ama şuan için iyi değil diyebilirim.

-BATARYA PERFORMANSI

GÜNDELİK KULLANIM BATARYA TESTİ
Batarya testini tekrar yaptım ve ciddi şekilde bataryada iyileme gözlemledim. Testi yine telefonu yormadan normal gündelik kullanım olarak test ettim facebook,whatsapp,internet, exchange ve toplamda 2 saat wifi kullanımı şeklinde kullandım 15dk. civarında telefon görüşmesi yaptım.

test sonuçları aşağıdadır ekran görüntülerinden telefonun saatini kontrol edip bataryanın nasıl azaldığına bakabilirsiniz. Telefon boştayken neredeyse hiç şarj yemiyor yine gece 12 civarında şarja taktım sabah 8:30 civarında şarjdan çektim. 1.5 günü çok rahat çıkartıyor yani sabah 8:30da şarjdan çektim ertesi gün şuan saat 16:30 ve batarya hala %20de birkaç güne batarya kendine iyice geleceğini düşünüyorum yani şöyle söyleyebilirimki gündelik kullanımda bu telefon ilerleyen zamanda 2 günü rahat çıkartacak gibi duruyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >




FULL BAĞLANTI AÇIK BATARYA TESTİ

Cihazı yine gece 12 civarında şarja bağladım sabah 8:30 gibi şarjdan çektim gps, nfc, bluetooth, wifi, ekran parlaklığı full açık olarak tüm gün kullandım herşey açık olmasına rağmen yine gündelik işlerimde kullandım ve batarya 1 günü çok rahat çıkarıyor ekran görüntülerinden saat saat bataryayı gözlemliyebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >




FULL BAĞLANTILAR AÇIK VE FULL OYUN TESTİ

EKLENECEKTİR.




-KENDİ TELEFONUMDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-EKRAN VE KAMERA

Ekran beni gerçekten çok şaşırttı 1280X720 320 dpi IPS EKRAN açık alanda gün ışığında bile ekran rahat bir şekilde görünüyor, dokunmatik hassasiyeti ve ekran tepkimesi çok iyi, ekran kontrast parlaklık ve renkler çok canlı IPS ve OGS ekran hakkını veriyor, ekranı yatay olarak göz hizanıza getirdiğinizde bile renklerde bozulma olmuyor ve ekran görünüyor Gm elite ekranından çok daha iyi ekranı var.

Kamera 13mp 16:9 yada 4:3 olarak kullanabiliyorsunuz, detaya pek bakma şansım olmadı detaydan kastım hangi kamera kullanıldı F değeri nedir bilmiyorum ama gün ışığında çektiğim resimler bana yeterli geldi kamerası benim için yeterli seviyede. Ön kamerası 2mp fakat yazılım ile 5mp yapılmış ön kamerada maalesef odaklama yok oto focus yapmıyor ön kamerası.

-STOCK KAMERA UYGULAMASIYLA, ARKA KAMERA İLE ÇEKİLMİŞ ÖRNEK VIDEOLAR .

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız

-STOCK KAMERA UYGULAMASIYLA ARKA KAMERA İLE ÇEKİLMİŞ ÖRNEK RESİMLER 13MP 16:9 OTOMATİK MODDA RASGELE ÇEKİLMİŞTİR.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-STOCK KAMERADA PEMBELEŞME SORUNU VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR SON 2 RESİM BEYAZ DUVAR İLK 3 RESİM A4 KAĞIDI

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-GOOGLE KAMERADA PEMBELEŞME SORUNU VAR İLK 3 RESİM BEYAZ DUVAR DİĞER 2Sİ A4

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-GOOGLE KAMERA UYGULAMASI İLE ARKA KAMERAYLA ÇEKİLMİŞ ÖRNEK RESİMLER 13MP 16:9 OTOMATİK MODDA RASGELE ÇEKİLMİŞTİR.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

-KUTU İÇERİĞİ

TELEFONUN ÜZERİNDE EKRAN KORUYUCU YAPIŞIK GELİYOR
YEDEK EKRAN KORUYUCUDA KUTUDAN ÇIKIYOR
KULLANIM KILAVUZU
ŞARJ ALETİ
DATA KABLOSU
NORMAL MİKROFONLU KULAKLIK (KULAKİÇİ KULAKLIK DEĞİL)

-ANTUTU VB TEST SONUÇLARI

Antutu sonuçları aşağıdadır standart 6592 ve 2gb lı çin telefonları ile aynı performans sergiliyor. Şayet firmanın tanıtımında dediği gibi MTK6592T yani 2GHZ lik cpu kullanılsaydı antutu skoru 30000 ile 33000 arası olabilirdi. Farklı test programları ile test yapmamı isterseniz programın ismini verirseniz test yapar sonucu paylaşırım.

-CPU-Z EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-QUADRANT TEST SONUCU

< Resime gitmek için tıklayın >

-3DMARK TEST SONUCU

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

-ANTUTU TEST SONUCU

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



-OYUN, PROGRAM PERFORMANSI

Asphalt 8 ile test ettim ekran görüntüleri aşağıdadır default olarak normal ayar ile geliyor çok akıcı bir şekilde hiç takılma olmadan oynanıyor, ayarları full yaptım yani en yüksek görüntü ayarında full ayarda bile kasma olmadan akıcı şekilde oynayabildim yaklaşık 15 dk civarı oyun oynadım telefonda çok az ısınma oldu (belli belirsiz bir ısınma) telefonun oyun performansı çok hoşuma gitti makineyi daha çok kasacak zorlayacak oyun önerileriniz varsa marketten ücretsiz indirebileceğim yine test eder sonuçları paylaşırım.

OYUNDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


EKLEMELER YAPILACAKTIR ŞUAN İŞ YERİMDEYİM FAZLA MÜSAİT OLAMIYORUM AKŞAM GENİŞ ZAMANDA EKSİK KALAN KONU YADA YERLERİ TAMAMLARIM YADA SİZİN ÖNERDİĞİNİZ TEST EDİLMESİ GEREKEN ÖZELLİK VB VARSA SÖYLERSENİZ BAKAR TEST EDER SONUÇLARI EKRAN GÖRÜNTÜLERİ İLE BİRLİKTE EKLERİM.


KUTU AÇILIM VİDEOSU
@Chris Brown sağolsun kutu açılım videosu yayınlamış youtubede konuya ekliyorum, daha detaylı inceleme yapacak arkadaş varsa videolu olarak konuya eklerim.

Videoyu izlemek için tıklayınız

ŞİMDİLİK BU KADAR SAĞLICAKLA KALIN.




< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

ORJ. RESİMLERİDİR

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >




-SIKÇA SORULAN SORULAR

S:Telefonun bataryası gerçekten 3100 mah mı?
C: Evet gerçekten 3100mah. bir günü çok rahat çıkartıyor 2. günü zorluyor.

S: Ekran parlaklığı ve renkler nasıl, gün ışığında görülebiliyor mu?
C: Ekran 1280x720 çözünürlüğünde ıps+ogs ekrana sahip ve gün ışığında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ekran renkler ve parlaklık çok iyi, ekranda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum

S: Telefon ısınma yapıyormu?
C: Normal kullanımda ısınma yapmıyor oyun oynadığınızda üst kameranın orada hafif ısınma yapıyor el yakacak kadar değil, yani telefonun ısınma sorunu yok

S: Malzeme kalitesi nasıl?
C: Telefonun malzeme kalitesi komple plastik kasa arka kapak mat malzemeden yapılmış kasa ve malzeme kalitesi kabul edilir düzeyde.

S: Telefonun garantisi neresi sağlıyor
C: Telefonu İnselberg firması getiriyor linkten üretici firmanın sayfasına bakabilirsiniz.http://www.inselberg.com.tr/(S(obcxrlagkgepphcrblzv23sf))/Runner.aspx?PG=COMMUNICATIONS

S: Oyun performansı ne durumda ?
Şu an ki test ve incelemelere göre üst düzey oyunlarda kasma bulunmamaktadır.Akıcı şekilde oynanmaktadır.

S: Menü arası akıcılık nasıl kasma donma oluyormu?
C: Menü arası geçişlerde takılma donma vs yok sorunsuz akıcı şekilde kullanabilirsiniz.

S: İnternet performansı nasıl?
C: Wifi,ve 3G de sorunsuz hızlı şekilde bağlanıyor tarayıcısı çok hızlı çalışıyor.

S: Klavyesi kullanışlı mı ?
C: Standart Aosp klavye ile geliyor, marketten istediğiniz klavye programını kullanabilirsiniz. Ben stock klavye ile kullanıyorum gayet kullanışlı.

S: Hoparlör seviyesi yeterli mi, Ahize sesi kaliteli mi ?
C: Hoparlör sesi default olarak biraz düşük geldi, konuda nasıl yükseltebileceğinizi anlattım. Ahize sesi gayet iyi konuşma esnasında sorun yok.

S: Her hangi bir uygulama oyun vs market indirme ve kurulumunda sıkıntı var mı ?
C: Marketten indirdiğim oyun program vs yüklenmeme gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Telefonda program uyumsuzluğu yok.

S: Rom, root, Cwm gibi yazılımsal destek var mı ?
C: Telefonda root ve rom var fakat şuan için orj. firmwaresi olmadığından rom root işlemleri riskli olabilir. Tavsiye etmiyorum

S: Bildirim ışığı bulunmaktamıdır ?
C: Evet bildiğim ışığı bulunuyor 7 renk seçeneği var ve cevapsız çağrı sms vb. programlara renk ataması yapabiliyorsunuz.

S: Ekran görüntüsü nasıl alınır ?
C: Power+Ses kısma tuşuna aynı anda basarak alabilirsiniz.

S: Şebeke üzerinden 3G görüntülü görüşme mevcut mu ?
C: Evet hat üzerinden 3G görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz.

S: Ekran dokunmatik hassaslığı nasıl?
C: Ekran dokunmatiği çok iyi ve hassas, piyasadaki markaların amiral gemisi tabiri ettiği telefonlarındaki gibi sorunsuz dokunmatik hassasiyeti var.

S: Telefonda FM radyo varmı?
C: Telefonda yüklü olarak gelmiyor fakat konuda fm radyo yükleme talimatı var kısa ve basit bir işlemle telefonunuza Fm radyo özelliğini aktif edebilirsiniz..

S: Kamera performansı nasıl?
C: Arka kamera 13Mp fakat kamerada hafif pembeleşme sorunu var beyaz kağıtta testleri mevcut konuda görebilirsiniz, gündelik kullanım için yeterli düzeyde arka kameraya sahip. Pembeleşme sorunu yazılım ile giderilebilir. Yazılım güncellemesi çıktığında netliğe kavuşacak. Ön kamerası için Selfie için uygun değil auto focus yok 3g görüntülü görüşmede sorun olmuyor yeterli düzeyde, kısacası ön kameradan fazla birşey beklemeyin.

S: Cpu, Gpu, Ram nedir?
C: Cpu: Mtk6592 1.7 Ghz 8 çekirdekli, Gpu: Mali450Mp Ram:2GB ddr3 belleğe ve !6gb Dahili hafıza var hafıza kartı 64gb'ta kadar destekliyor.

S: İleride güncelleme gelirse nasıl yükleyeceğim?
C: Maalesef telefonda OTA (On The Air) desteği yok yani kablosuz şekilde ileride gelebilecek güncellemeleri alamıyoruz. Güncellemeleri Sp Flash Tool programı ile yapıcaz Orj. firmwaresi yayımlandığı zaman konudaki rom root bölümüne resimli olarak rom yükleme rehberi hazırlayacağım.

S: Telefon için kılıf ekran koruyucu vs aksesuar nasıl temin edebilirim?
C: Şuan için kılıf ve aksesuar ülkemizde bulunmuyor yurtdışından temin edebilirsiniz. Fakat kısa süre içerisinde firma kılıf ekran koruyucu vs piyasada bulunabileceğini açıkladı, kılıf için üretim başlamış durumda. Önümüzdeki günlerde kılıf ve aksesuar sorunu ortadan kalkacaktır.

S: Telefonda window flip cover (aktif pencereli kapaklı kılıf) kullanabilecekmiyim?
C: Evet pencereli akıllı kılıf desteği var hatta menüde ayarlar kısmında bu kılıf için düzenlenmiş ayar menüsü bile mevcut.

S: Telefonda temassız kontrol özelliği varmı?
C: Evet var, ayarlar bölümünden temassız kontrolü aktif etmeniz gerekiyor. Galeri, kamera ve müzikleri temassız kontrol edebiliyorsunuz.

S: Telefonun Android sürümü nedir ?
C: Telefon şuan için en güncel Android sürümü olan 4.4 (Kitkat) ile yüklü geliyor.

S: Telefonun Sar değeri nedir?
C: Telefonun Sar değeri 0.5 W/Kg dır.

S: Telefonda bilinen kronik bir sorun varmıdır?
C: Telefonun şuan için gözlemlediğim kadarı ile herhangi bir kronik sorunu yoktur.

S: Telefon satın almak istesek hangi renkleri mevcut?
C: Telefon siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile üretilmektedir.

S: EKLENECEKTİR.
C: -




ROM,ROOT,RECOVERY GEREKLİ UYGULAMALAR BÖLÜMÜ.

-STOCK TARAYICI YER İMLERİ YAMASI

Benim gibi stock tarayıcı kullanıyorsanız ve chromdaki yer imlerinize maalesef direk ulaşamıyorsunuz, aşağıda verdiğim apk yı kurarsanız ayarlar-->hesaplar bölümünde google hesabınıza tıkladığınızda tarayıcı senkronizesini göreceksiniz yandaki kutucuğa işaret koyup senkronize ettiğinizde stock tarayıcıda yer imlerinizi favorilerde göreceksiniz. Bu bir uygulama değildir sadece tarayıcıdaki senkron işini yapan bir yama, fix dir. Herhangi bir zararı da yoktur gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz, ben kullanıyorum.

https://www.dropbox.com/s/3532gu6xhxhkspa/android.syncadapters.bookmarks-1.apk?dl=0




-ROOT VE DRIVER

Aşağıda verdiğim linkteki vroot uygulamasını kurun telefonun driverini otomatik yükleyecektir (internet bağlantısı gereklidir.) daha sonra telefonu Victor u2 olarak görecektir sağ aşağıdaki ROOT butonuna tıkladığınızda telefonu root edecektir, işlem sırasında telefonunuz bir kere restart edecektir daha sonra program check edeip root işlemini tamamlayacaktır.

NOT:ROOT İŞLEMİ TELEFONUNUZU GARANTİ DIŞI BIRAKABİLİR TELEFONUN ORJ. YEDEK ROMU OLMADIĞINDAN BENCE ŞİMDİLİK ROOT YAPILMAMALI ORJ. FIRMWARE YAYINLANDIĞINDA ROOT EDİP KULLANABİLİRSİNİZ.

http://products.mgyun.com/api/downjump?productcode=vRoot&channelcode=1005

< Resime gitmek için tıklayın >

KingRoot_Android İLE DE PC DEN BAĞIMSIZ APKSINI KURUP ROOT EDEBİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİRİP TELEFONUNUZA KURUN PROGRAMI ÇALIŞTIRIN ROOT DİYİN HEPSİ BU :)
http://sfile.3g.qq.com/msoft/sec/secure/channel/14/2/KingRoot_Android_3.4.1.157-General_105001.apk




-HOPARLÖR,AHİZE VE KULAKLIK SESİ ARTTIRMA

Bu kısım ile fazla oynamamakta fayda var cihaza zarar verebilirsiniz bu işlemi yapmak tamamen sizin insiyatifinizdedir sorumluluk bana ait değildir. Hoparlör ve kulaklık sesi az olduğundan ben yapma gereği duydum bir sefer yapmanız yeterlidir kapatıp açsanız dahi ayar bozulmayacaktır.

*#*#3646633#*#* tuşluyoruz ve engineer mode giriyoruz iki kere sağ yapıp Hardware Testinge geliyoruz Audio ya tıklıyoruz Normal Mode seçiyoruz burada sadece
Value is 0-255 ve Max. Vol. 0-172 bölümünde değişiklik yapacağız.

Value is 0-255 =Default olarak 80 geliyor bunu ben 125 yaptım
Max. Vol. 0-172=Default olarak 112 geliyor bunu ben 150 yaptım

fazla oynamamakta fayda var bu şekilde telefonun hoparlöründe gözle görülür bir artış oldu.

< Resime gitmek için tıklayın >




-FM RADYOYU AKTİF ETME

Telefonda fm radyo yüklü gelmiyor ama kolay bir şekilde bu sorunu çözebiliyoruz @cheef28 hocama teşekkür ederim yardımından dolayı.
ihtiyacımız olan Discovery FM Radyo programı ister linkten tıklayıp telefonunuza kurun isterseniz telefonunuzdan google playe girip kurulumu tamamlayın, kurulduktan sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran geliyor

GOOGLE PLAY LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

< Resime gitmek için tıklayın >

buradan discovery2 yi seçiyoruz ve telefon uygun olan fm radyoyu indirip kendisi otomatik kuruyor ve menüye Radyo isimli program geliyor, daha sonra isterseniz Discovery FM Radyo programını kaldırabilirsiniz zaten artık işimize yaramıyor. Program sorunsuz şekilde çalışıyor.

PROGRAMDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >




DAHA UZUN PİL ÖMRÜ İÇİN AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPABİLİRSİNİZ.

redmi not konusunda bunu yazmış @felixamor

Daha Uzun Pil Ömrü : Pil düşmanı bir data servisi varsayılan olarak arkada çalışıyor, bunu kapatmak için MobiunchleTools'tan EngineerMode girin "Telephone" kımından "Fast Dormancy" kısmına tıklayın ve açılan bölümde sağ alttaki "Config FD" kısmından "Turn Off R8 FD & Lecacy FD" bölümünü işarteleyip "ok" düğmesine basın. İkinci olarak cihazın sürekli şebeke frekansı araması pil ömrüne zarar verdiğinden aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi ayarlamalar yapmanızda fayda var (Türkiye'de GSM900 ve Wdcma2100 mhz kullanılır)
(Fast Dormancy hızlı veri ihtiyacı olduğunda devreye giren bir özellik. Fakat bu desteklenmeyen şebekelerde sürekli denendiğinden ve deneme sırasinda pil harcadığından tercih edilmiyor.)

bende bizim cihaza uyguladım bakalım nasıl olacak

data servisi varsayılanı kapatmak için,
yanlız bizde farklı ,ben mtk engineer mode kurdum google playdan
1- mtk engineer mode kurun google playdan
2- proğramı açın ,mtk setting tıklayın
3-Telephone" kımından "Fast Dormancy" kısmına tıklayın
4- açılan bölümde sağ alttaki "Config FD" kısmından "Turn Off R8 FD & Lecacy FD" bölümünü işarteleyip "ok" düğmesine basın.


Cihazın sürekli şebeke frekansı araması pil ömrüne zarar verdiğinden aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi ayarlamalar yapmanızda fayda var (Türkiye'de GSM900 ve Wdcma2100 mhz kullanılır)
birinci resimde band mode yi yıklıyoruz
< Resime gitmek için tıklayın >






VICTOR U2 ORJ. FIRMWARE, ROMU
Linkten tıklayarak telefonun orj. romuna ulaşabilirsiniz. Rom boyutu 912Mb dır kotalı interneti olan arkadaşlar dikkat etmeli!!! Model bölümünden U2 Telefon siyah yada beyaz telefonunuz hangisi ise seçip indirebilirsiniz. Siyah ve beyaz olarak iki rom dosyası yayınlanmış aralarında ne fark olduğunu bilmiyorum bence ikiside aynıdır.

http://www.victor.com.tr/destek/driver.aspx

SP FLASH TOOL İLE ORJ. ROM KURULUMU RESİMLİ ANLATIMI

Romu indirdiğinizde rardan çıkardığınızda, aşağıda resimdeki gibi rom klasörü, usb driver ve yükleme aracı çıkıyor. Yükleme aracı ile sp flash tool aynı şeydir. Bu nedir diye takılmanıza gerak yok.

< Resime gitmek için tıklayın >

1. AŞAMA DRİVER YÜKLEME.
ilk önce USB_driver rardan klasöre çıkarın ve sisteminiz hangisi ise x86 yani 32 bit ise InstallDriver.exe x64 yani sisteminiz 64 bit ise installdrv64.exe exesini çalıştırın, ve driverin yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Eğer rom yükleme aşamasında driver ile ilgili sorun çıkarsa yukarıda verdiğim root programını yükleyin ve telefonunuzu bağlayın, otomatik driverleri yükleyecektir.

2. SP FLASH TOOL İLE ROM YÜKLEME

Klasörünüzde bulunan sp flash toolu boşa kulanmayın yüklemiyor aşağıda verdiğim son sürüm spflash tool ile yüklemeniz gerekiyor rardan klasöre çıkartın ve flash_tool.exe sini çalıştırın resimde işaretledim.

http://d-h.st/w6v

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Program aşağıdaki gibi açılacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

İşaretli olan Scatter-loading'e tıklayın

< Resime gitmek için tıklayın >

İndirdiğiniz rom klasöründeki MT6592_Android_scatter txt dosyasini bulup gösterin.

< Resime gitmek için tıklayın >

Daha sonra program romu tanıyacak ve aşağıdaki gibi olacak, tüm tıklar işaretli olmalı hiçbir ayar ile oynamayın yada tıkları kaldırmayın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Üstteki downloada tıklayın yada F9 a basın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Downloada bastığınızda yada F9'a bastığınızda aşağıdaki gibi yazılar soluklaşacak ve artık telefonumuz rom kurulumuna hazır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Telefonunuzu kapatın ve bataryayı sökün. Usb kablonuzu pc ye bağlayın. Bataryası sökülü olarak telefonunuzu pc ye usb ile bağlayın (driver kurulumu yapabilir) daha sonra aşağıdaki resimdeki gibi alt kısımda kırmızı şerit ilerleyecektir ve kurulum başlayacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yükleme tamamlandığında aşağıdaki resimdeki gibi onay işareti çıkacaktır. Telefonuzun usb kablosunu söküp pili takarak telefonu açınız. Yeni romunuz hayırlı olsun.

< Resime gitmek için tıklayın >


G
10 yıl
ip4s 5.1.1 i 7.0.4 e yükselteyimmi acil yardım?
slm arkadaşlar ip4s 16gb cihazım var 5.1.1 yüklü ve hiç jb yapılmadı ama program uyumsuzluğu nedeni ile (çoğu program en az ios 6 istiyor) 7.0.4 e yükseltmek istiyorum acaba yükseltmede performansı nasıldır 4s lerin ayrıca batarya şuan 1.5 gün çok rahat gidiyor bataryada eksilme olurmu 1 gün çıkarsın yeter. 7.0.4 ip4s kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim şuan yazılım iniyor ama hala yüklemeden vazgeçebilirim. %25 inmiş durumda pc den indiriyorum
G
10 yıl
sil
sil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.