A

Er
28 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
357910 Gün Cezalı
356370 gün 22 s. 40 dk.
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Hugo boss nasıldır
Kullanan varmı
A
4 yıl
Chealse maçı ne olur beyler
A
4 yıl
Ne zaman izlesem gülerim
A
4 yıl
Bugünün denemelik kuponu
A
4 yıl
Gene tuttu
A
4 yıl
Bugünün maçlarıda geliyor.
Dua edin gelsin .d
A
4 yıl
Neyse bugünde tuttu
A
4 yıl
Beyler maçlar geliyor .d
A
4 yıl
İddaadan 450 tl tutturdum
Liverpool ve lazio son anda aldı .d

< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
İstifa ettim 3 günde neler yaşadım gelin anlatıyım
Salı günü Saloon Burgerde işe başladım.

İlk gün herşeyi gösterdiler personel bir arkadaş sağolsun yardım ettı gösterdi aksam 8 gibi çıktım 8 saat çalıştım. Öğlen yemeğe çıktım kendime Kadri Burger diye bir menü vardı ondan yaptım yapmaz olaydım ogün akşam ölcem sandım ve gün bitti.

2.gün saat 12 vardiya gittim 14.30 da çıktım iş yok personel az diye erken çıkarttı sözde .d git dinlen dedi. Zehirlenmemek için köfte yerine dana eti yedim ogünlük tekti ama iyiydi ölmedim.

3gün gene kadri menü yedim ve bu sabah saat 6 a kadar midem yandı zehirlenmenin bir tık altı kusmak istedim kusamadım. 3.gün akşamı bulaşık felan yıkadık o koku havasızlık ve sıcak kaynar su bunalttı ve bugün istifamı verdim. Ha birde ne mi oluyor atık yağlarla tavuk ve patates felanda pişiriyorlar. Buzluktan köfteyi broiler koyuyordum ve köftede saç vardı dediler koy gitsin yerler diye .d

Bir daha restoran zinciri mi ? Aslaa. Tek zararım evraklara 200 tl küsür verdim o üzdü aileyede mahcup olduk.


Bugün istifa ederken mağazada çalışan bayan müdür 3 gün çalıştın ilerde evlendiğinde ne yapıcaksın dedi ve bir anlık iç geçirdim ve evlenmeyi düşünmüyorum dedim. Belleklerine evlenmek yerleşmiş bu dişillerin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.