Z

Onbaşı
22 Kasım 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
geçen yıl
The Callisto Protocol İçin Türkçe Yama İsteği
Oyunu Dead Space serisini yapan efsane ekip yaptı. Önümüzdeki ay çıkıyor. Pek çok insan da ilk ön siparişe açıldığında kaynaklanan hata sebebi ile 92 liraya satın almıştı. Son fragman da inanılmaz güzel duruyor. Ücretli ya da ücretsiz belki birileri Türkçe yama yapmak ister.
Programlama kısmı falan hallolursa çeviri kısmında ben de yardımcı olabilirim.


https://www.youtube.com/watch?v=U9rSAmdywD4&feature=youtu.be
Z
2 yıl
Elden Ring Türkçe Yama İstek
Öncelikle herkese merhaba.
Bu oyun diğer Souls oyunlarına göre daha bir popülarite elde etti. Ülkemizde de pek çok kişi tarafından ön sipariş verildi. Acaba oyun çıktıktan sonra bir yama projesi başlar mı? Bu çeviri ile ilgilenen birileri olur mu?
Z
3 yıl
Steam Gears 5 xbox hesabı girememe sorunu
Steam üzerinden Gears 5 aldım oynamak istiyorum fakat girişte xbox hesabımı girmemi istiyor. Hesap girmek için tıkladığım zaman karşıma bomboş beyaz bir sayfa açılıyor hesabı giremiyorum. Ne kadar beklersem bekleyeyim düzelmiyor. Bu konu hakkında
< Resime gitmek için tıklayın >
yardımcı olabilir misiniz ?
Z
4 yıl
Doom Eternal Türkçe Yama İstek
Oyun yeni çıktı bu seferki Doom oyununda hikaye üzerinde biraz daha durduklarını söylüyorlar yani anlayarak oynamak daha güzel olur çevirebilecek birisi yada birileri varsa kimsenin maddi manevi elinden geldiğince destek olacağına eminim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.