M

Onbaşı
29 Ekim 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
pocophone f1 sarı leke sorunu!!
Ekranımın sol ve sağ köşesinde sarı çizgi gibi lekeler var. İnternetten araştırdım bir kaç kişide daha çıkmış. Başına gelen veya konuyla ilgili bilgisi olan yardım edebilir mi? Delta garantili telefon, garantiye yollasam düzeltirler mi?
M
4 yıl
Arkadaşlar yardım!! Oyun önerilerinize açığım.
Sırf evde kalmak için kendime gamepad aldım Bluetooth özellikli. Androidde oynayabileceğim bir kaç oyun buldum fakat pek saran oyunlar değildi. Kendimi gerçekten ps3teymişim gibi (tabi varsa) hissettirecek ve gamepad destekleyecek oyunlara ihtiyacım var. Önerilerinize açığım...

Görenler bilenler boş geçmesin lütfen. FPS oyunlarına bayılırım cod tarzı bildiğiniz oyun varsa efsane makbule geçer.


Benim denediklerim;

GTA Vice city/Sanandreas (bitirmekten gına geldi...)

Assasin creed identity

Hill climb racing

Asphalt 8

Cod mobile ( sadece dualschock ps4 kolu uyumluymuş)

Kol markam: Snopy rampage SG-r0707
M
5 yıl
Bulaşık makinası önerisi lazım! 1 haftadır kafayı yiyeceğim yardım lütfen!
Merhaba lg marka bulaşık makinamız 7 seneden sonra bozuldu. Bu süreçte hiç memnun kalmadık. Annem bana bulaşık makinası bakmamı söyledi. Bir haftadır araştırmama rağmen hiçbir şekilde karar veremiyorum.


Kendi başıma 6 tanesine içim ısındı. Çok anlamadığım için siz abilerime kardeşlerime sormak istedim. Annemin kriterleri çok yok. Mümkün olduğunca dayanıklı olsun, inox (parmak izi bırakmayan tür) olsun, 3-6 programlı A+ üstü bir makina olsun, fiyat aralığı 1500-3000 olsun diyor...


Ben bir kaç makina belirledim aklımda, eğer içlerinden bildiğiniz kullandığınız ya da kullananı gördüğünüz model olursa lütfen yazın.

BELİRLEDİĞİM MARKALAR-MODELLER;
Arçelik
6588l inox
63103ıwf

Bosch
sms23da00t
sms46JI01T inox
SMS53L18TR inox

Siemens
SN236I01JT

Hoover
HFDN 4S600PX-17


Yardımlarınızı ve tavsiye marka-modellerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.