G

Teğmen
02 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
Linux için note/ultrabook tavsiyesi
Merhaba,

Şu anki bilgisayarımda birçok linux sürümünde yaşamadığım problem kalmadı. Temel düzey sorunları çözebilecek durumdayım ama bunlar o problemlerin ötesinde kalıyor. Artık daha fazla engel olmaması için yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.

Ubuntu/Mint/Fedora benzeri sürümlerle kullanıp problemsiz çalıştırabileceğim hangi bilgisayarı önerirsiniz? Daha önceden denediğiniz bir bilgisayar olursa iyi olur.
G
10 yıl
max 700 lira telefon tavsiyesi
700tl'yi aşmayan telefon öneriniz nedir? Birkaç gündür bakıyorum herkes GMD diyor gibi. Bunun bir alternatifi var mı?
G
11 yıl
Ucuz Android telefon önerisi
Merhabalar,

wireless paylaşımı yapma ana amacında bir telefon arıyorum. Özellikleri çok önemli değil interneti tabletle paylaşıp işimi ordan görmek istiyorum. Telefondan arama mesaj çok az internet kullanımı yapsam yeterli.

İnternette biraz aradığımda şu tür ürünler çıkıyor, önerir misiniz? Bunlar gerçekten Android içeriyorlar mı? En önemlisi de işimi ne derecede görürler? Bir de orda yazan özellikler ihtiyacım olandan da yüksek ama muhtemelen o performansı vermez diye linki yolladım, ne önerirsiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-180-tl-galaxy-s3-mini-16-gb-3g-2.cekirdek-androind-138113655/detay
G
11 yıl
Telefonsuz ADSL için hangisi?
3 ay civarında bir süreyle internete ihtiyacım var kota ile falan uğraşmak istemiyorum sınırsız olsun. 8 mbit e kadar olan paketler işimi görüyor nerden almamı önerirsiniz? Ev telefonum yok ttnet in fiyatları da bana çok yüksek geldi bu nete aylık 81 lira ödeyip 3 ay sonra kestirince bi de bağlantı ücretinin kalan kısmını ödemek istemiyorum.

Paket önerisi ya da farklı firma önerisi olan var mı?
G
11 yıl
Laptop Tavsiyesi
1200 tl civarı notebook arıyorum. şu ana kadar en uygun olan lenovo z580 modelini gördüm. (http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8618 ) Nova bilgisayar hakkında internette farklı yorumlar var. İstanbuldan sipariş edicem sorun yaşar mıyım? Alternatif model öneriniz var mı ?
G
11 yıl
Mini HDMI için en ucuz çözüm?
elimde mini-hdmi çıkışlı bir cihaz bir de vga girişli ekran var. Çevirici kullanırsam cihazımın verdiği akım onu beslemeye yetmiyormuş, adaptörlü bir çevirici henüz bulamadım, bulduklarım da ekran fiyatı. Bu konuda en ucuz çözüm olarak öneriniz nedir? Görüntü kalitesi için kullanılmayacak, onun için kalite önemli değil.

Akılma gelenler:
hdmi çıkışlı bir ekran(elimdeki cihazdan daha yüksek fiyattalar, pek tutmadım)
dvi çıkışlı bir ekran alıp mini hdmi to dvi denemek(bu konuda bilgim yok olur mu vs. bilmiyorum, olursa da kaça patlar merak ediyorum)
adaptörlü bir mini hdma to vga çevirici almak (bu da çok içime sinmedi)
G
12 yıl
seg 12000 klima nereden alınır? #Hiçbir yerde stok bulamadık#
seg 12000 btu klima almak istiyorum da hiçbir yerin stoğunda yok. Bildiğiniz alabileceğim bir yer var mı? 700-800 tl arasına klima önerisi de alabilirim 12000'lik (gerçi baktığımda o fiyata bir tek SEG vardı)
G
13 yıl
Modemim Smile ADSL\u0027e uyum sağlar mı?
Evde airties modemim var. Ttnetten vs. alınma değil bir teknoloji mağazasından almıştım. TTnetle bağlanırken hızlı kurulum menüsünden rahat seçim yapıp kuruyordum şu an smile almayı düşünüyorum modemim uyum sağlar mı? (Yoksa bir de modem almak zorunda kalmayayım)
G
13 yıl
2 Gündür Hiç Durmadan Başım Dönüyor
Arkadaşlar dün akşam yürürken aniden düşecek gibi oldum. Sağa doğru bi kayma oldu o andan itibaren hiç durmadan başm dönüyor. Genel yürümeme engel değil ancak tek başına dışarı bile çıkamıyorum. Ayrıca sürekli sağa doğru dönüyor resmen. Beynimin sağ tarafında bazen uyuşma veya serinlik hissi vs. olmaya başladı özellikle arka sağ kısmı resmen hissediyorum. Acile gittim baş dönmesi için iğne yaptılar b12 vitamini ve ilaç verdiler henüz bir değişme yok yaşım 20. Yarın iç hastalıklarına gitmeyi düşünüyorum.
Sizce sebebi ne olaiblir?

(Tansiyonum her zman düşük çıkardı 2 gündür 12/7 veya 11/7 civarında gidiyor. Baş ağrım vs. yok sinüzitim var yaz aylarında pek problem olmuyor.)
G
13 yıl
Film İzleyecek ve PDF okuyacak dokunmatik telefon önerisi?
Zamanımın çoğu yolda geçtiği için elimde olan yadigar N70'yi değiştirme kararı aldım. Piyasada fiyatlar sanırım biraz düşük istediğim özelliklerde telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.

- 300 mb civarı filmlerimi rahat izleyebileceğim
- PDF dosyalarını okuyabileceğim
- Ufak tefek yazılımları sorunsuz yükleyeceğim (Symbian, Android veya Windows Mobile)
- En önemlisi de MP3 kulaklıklarını kullanabileceğim(Kulaklık fazla dayanmıyor hesaplı olsun ) dokunmatik bir telefon arıyorum.

Büyük bir ihtimalle 2. el alacağım bildiğiniz fiyat aralıklarını yazarsanız kazıklanmamış olurum, iyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.