A

Onbaşı
21 Ekim 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Xiaomi Redmi Note 7\u0027den iPhone 7\u0027ye geçmek.
Merhabalar değerli iPhone 7 kullanıcıları.
Şu an hali hazırda Redmi Note 7 kullanıyorum. Ancak cihazımı satıp üzerine bir miktar daha koyup iPhone 7 almak istiyorum.

Hala iPhone 7 alınır mı? Alsam akıcılık ve performans konusunda memnun kalır mıyım?

Wifi çekmeme sorunu ve ahize sorunu varmış. Bu sorunları yaşayan var mı?

Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
A
4 yıl
TT VE VODAFONE NET İŞ BİLMEZLİĞİ
Başımdan geçenleri anlatmak istiyorum ki buradaki arkadaşlara ibret olsun.
Yaklaşık 4 senedir Vodafone Net kullanıyorum. 5 gündür evime internet sinyali alamıyorum. Müşteri temsilcisine bağlanmak imkansız. Neredeyse 50 defa aramışımdır müşteri hizmetlerini. Zar zor bir şekilde bağlandık müşteri hizmetlerine kimse sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyor. En sonunda bir arkadaş " sizin bölgenizde TT altyapı çalışması yapıyor 30 Nisan'a kadar sürecek" dedi. Dedim siz dalga mı geçiyorsunuz? Müşteri temsilcisi bize gelen bilgi böyle dedi bitti gitti. Bu süreçte 2 gün boyunca müşteri temsilcisine ulaşamadığımı belirtmek isterim.

TT'u arıyorum muhatap yok. Müşteri hizmetlerine bağlanınca sabit internet kısmına bağlanmak için 2'yi tuşlayın diyor 2'yi tuşluyorsun pat diye kapanıyor :)
Evde sinir krizi geçirdim..
2 günde TT'nin müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ve TT il ve ilçe müdürlüklerini arayıp arıza var mı yok mu öğrenmek için defalarca aradım ve kimse açmadı :)

Tüm bunların sonucunda bir arıza var ama bu arızayı doğrulayabileceğim bir mercii yok. Çok güzel ülke olmuşuz. Bu arada BTK'ya şikayet dilekçesi yazmak istediğiniz zaman girdiğiniz sayfa çalışmıyor :)))


Ülkede kimse işini adam akıllı yapmıyor. Bana bir akıl verin nolur. Herşeyi uzaktan eğitime aldık. İnternet yokken felç oluyoruz..
A
4 yıl
SUNNY TV ALMAYIN!!!
Buradan Forumdaşlarımı uyarmak boynumun borcudur. Gidin TV'siz kalın bir kaç hafta ama sakın SUNNY marka bir ürün almayın. Ben hayatımda ürünleri bu kadar kalitesiz olan bir marka görmedim. HDMI girişi zaten çalışmaz, sesi dünyanın en kötü TV sesidir. Siz siz olun almayın bu boktan markadan hiçbir ürün.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.