Ç

Binbaşı
01 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ç
7 yıl
Imei kaydı hakkında bir soru
Merhaba arkadaşlar, Amerika'dan aldığım HTC 10'u orada 2-3 ay kullandıktan sonra Türkiye'ye döndüm. Döneli 3 ay oldu, yeni çıkarttığım Turk Telekom hattı taktım ve burada da neredeyse 3 aydır kullanıyorum. Imei kaydını henüz yapmadım ancak bana ne bir uyarı mesajı geldi, ne de herhangi bir şebeke sorunu yaşadım. E-devlette imei kayıtsız görünüyor tabi ki ama, telefon şimdilik sorunsuz çalışıyor. Sizce imei kaydı yapmadan çalışma ihtimali var mı yoksa 120 gün dolduktan sonra %100 kapatırlar mı? Arada kaynayan oluyor mu bilgisi olan var mı?
Ç
9 yıl
Miras Kalan Aracın Satışı
Merhaba arkadaşlar.

Babamın vefatının üzerinden 1 yıldan fazla geçti. Veraset ve intikal işlemleri çoktan yapıldı ve hala babamın üzerine olan ruhsatla aracı kullanıyoruz. Muayene, vergi, sigortada sorun çıkmadı. Şu an hak sahibi 3 kişiyiz, aracı satmak istiyoruz. İzlememiz gereken prosedür nedir? Hak sahipleri olarak aynı ilde olmadığımızı da belirteyim yani gerekirse işlemler vekaletnameyle halledilecek.
Ç
9 yıl
maximum kart çılgın kampanya (!)
1Mayis-30Haziran arasinda 2000TL harcamaya 2 Cinemaximum bileti hediye!Katilmak icin"SINEMA" bosluk kartin son6hanesini 4402'ye gonderin.Bilgi: maximum.com.tr / Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin:Internet Subesi veya 08507240724


Cömertlikten ölecekler
Ç
10 yıl
Eski nesil bilgisayarlar nereye gidiyor?
Yeni notebook modelleri çıktıkça eski modeller piyasadan komple kalkıyor. Mesela yılbaşından itibaren 3. nesil işlemcili notebookların yerini 4. nesiller aldı peki satılamayan onca notebook nereye gitti? Piyasada şu an sıfır Dell 5520 bulamıyorum hatta 5521 bile bulamıyorum diğer markalarda da aynı şekilde, bunlar %100 satılmadığına göre nereye gittiklerini bilen var mı? Var mıdır notebook outleti?
Ç
10 yıl
Hadi internetleri kapıştıralım
Ç
11 yıl
Parfümden anlayanlar bir bakabilir mi
n11den aldığım lacoste red parfümün üretim tarihi 16 temmuz 2009'muş. Bir sitede raf ömrünün 36 ay olduğu yazıyor. Parfümün ambalajı üzerinde de kutusu açıldıktan sonra 36 ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir yazıyor. Üzerinde durmalı mıyım sizce?
Ç
11 yıl
-
Sıcak fırsatlar diye açtım, silinsin
Ç
11 yıl
ARabada dinlenecek şarkı tavsiyesi
Google'da yazdım ama hep apaçi işi şeyler çıktı sizden öneri alabilir miyim? Yeni olmak zorunda değil nostalji de olabilir. Yabancı hit ağırlıklı güzel olur ama her türlü eğlenceli kopmalı şarkıya varım
Ç
11 yıl
Uyuyamıyorum!
dün çok fazla uyumadığım halde 2.45ten beri dönüp durdum anca
Ç
11 yıl
Dün geceki hdd çekilişi ne oldu?
Konu silinmiş?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.