M

Er
30 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Barbie Oyunlari
< Resime gitmek için tıklayın >
Domain adı : Barbie Oyunları
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
İçerik-Başlık : En yeni Barbie oyunu bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Barbie ilk olarak 1959 yılında piyasaya bebek olarak çıkmış bir oyuncaktı. Tasarımcısı Ruth Handler herhalde bebeği ilk olarak tasarladığında bu kadar meşhur olacağını düşünmemiştir. Kendi kızının bebeklerden değil de daha çok yetişkin oyuncaklardan oynadığını fark eden kadın Barbie'yi tasarlamaya karar verir. Bunu başarması bir hayli zaman aldığı gibi patronlarını ikna etmeside oldukça güç olur. Kızından esinlendiği için barbie'nin asıl adı da Barbara Millicent Roberts'tır. Bu sevimli bebek aradan geçen onca seneden sonra birçok çizgi filme hatta sinema filmlerine konu olmuştur. Onun haricinde perde, çarşaf gibi birçok ev eşyasında satışa sunuldu. Haliyle barbie oyunları da oldukça ilgi çekici ve eğlenceli bir şekilde günümüze geldi. Daha çok kızların rağmen ettiği barbie oyunları erkekler tarafından da nadiren de olsa sevilmekte ve beğenilmektedir. Barbie oyunu oynamak isteyenler için açmış olduğumuz sitemizde birbirinden güzel binlerce barbie oyununu ücretsiz olarak dilediğiniz zaman bulabilirsiniz. En güzel barbi oyunlarında görüşmek dileğiyle Oyunlaribarbie.net iyi eğlenceler diler.
M
12 yıl
Transformice
< Resime gitmek için tıklayın >
Domain adı : Transformice
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
İçerik-Başlık : En yeni Transformice oyunu bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Transformice online oynanılan ve hayvan oyunları arasında yer alan bir oyundur. Transformice çılgın fareler adı ile bilinen oyun oldukça eğlencelidir. Oyunda amacınız, bir fareyi kontrol ediyorsunuz ve o fare ile peyniri alıp yuvanıza ilk götüren olmayı amaçlıyorsunuz. Ama bu o kadar kolay değil. Sizinle beraber aynı amacı taşıyan diğer online oyuncular da mevcut. Peyniri almakta hiç o kadar kolay değil. Engeller sizin peynire ulaşmanızı engellemek için yer alıyor. Unutmayın! Diğer tüm fareler başka oyuncuların yönettiği ve sizin birer rakipleriniz olan farelerdir! Oyun içerisinde başarıya göre her oyunda bir fare lider olarak belirlenir ve o fareye şaman lakabı takılır. Oyuna başlamak için ister üye olabilir isterseniz de misafir olarak giriş yapabilirsiniz. Oyun türkçe olduğu için sizi yönlendirecektir. İyi eğlenceler dileriz.
M
12 yıl
Sue Oyunları
< Resime gitmek için tıklayın >
Domain adı : Sue Oyunları
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
İçerik-Başlık : En yeni sue oyunları bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Sue oyunları tıpkı Barbie oyunları gibi küçükten büyüğe herkes, özellikle kızlar tarafından oynanan popüler oyunlardandır. Sue, uzak doğu çizgi filmi ve oyun kahramanıdır. Piyasada bir çok oyunu bulunmaktadır. Dünanın her yerinde hayranı bulunan kahramanın ülkemizdeki hayranları için en iyi sue oyunlarını sitemize ekliyoruz. Yeni çıkan ve en güzel sue oyunları için sueoyunlari.com.tr adresini dilediğiniz zaman ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz. Sitemize en son koca kafa futbolu ve 2 kişilik kafa futbolu oyunları eklenmiştir, tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler dileriz.
M
12 yıl
Caillou Oyunları
< Resime gitmek için tıklayın >
Domain adı : Caillou Oyunları
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
İçerik-Başlık : En yeni kayu oyunları bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Kayu oyunları son zamanlarda ülkemizde oldukça fazla tercih edilen bir oyun kategorisidir. Bunun nedeni tıpkı çizgi filminde olduğu gibi kayu oyunları da eğitici ve öğreticidir. Çocuklarınız oyun oynarken aynı zamanda kendilerini geliştirebilirler. Kayu orijinal ismi ile Caillou Amerika Birleşik Devletlerinde hayat bulan çizgi film kahramanıdır. Kayu hikayeleri büyükanne'nin torunlarına anlattığı hikayelerdir. Kayu 4 yaşında küçük bir çocuktur ve lösemi hastasıdır. Büyükanne torunlarına her gün farklı bir hikayesini anlatır. Fakat karakteri ve yapısı ve konuşmaları ile Türk izleyicilerde büyük etki uyandıran ve kendisini çok sevdiren kayu sadece animasyon karakteri olarak kalamazdı ve kalmadı. Kayu oyunları olarak ta çok sevilen karakterin çok çeşitli ve türlü oyunları çıktı. Bunlar içerisinde kayu ile abdest almayı öğrenebilir yada kayu beceri oyunları oynayabilirsiniz. Kayu oyunları oynamak isteyen hayranları için açmış olduğumuz sitemizde dilediğiniz zaman ücretsiz olarak kayu oyunu oynayabilirsiniz. En güzel caillou oyunlarını Oyunlarikayu.com da dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bulabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.
M
12 yıl
Bedava Oyunlar Oyna
< Resime gitmek için tıklayın >
Domain adı : Bedava Oyunlar
Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2012
İçerik-Başlık : En yeni bedava oyunlar bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Her gün gelişen ve yenilenen oyun piyasasına bir çok oyun girmektedir. Bunların bir çoğu ücretli olduğu için insanların hepsi faydalanamamaktadır. Bizler açmış olduğumuz sitemizde insanlar tarafından çok sevilen ve ücretsiz olarak sunulan oyunlara yer veriyoruz. Bedava oyunlar oynamak için dilediğiniz zaman sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bedava oyun oynamanın yeni adresi bedavaoyunlar.com.tr en güzel bedava oyunlar ile sizleri buluşturmaktan mutluluk duyar. En çok oynanan kafa futbolu ve kafa futbolu 2 oyunlarını tavsiye ediyoruz.
M
12 yıl
Kafa Futbolu
< Resime gitmek için tıklayın >
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
Domain adı : Kafa Futbolu 2 Kişilik
İçerik-Başlık : En yeni bombom oyunu bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : En yeni oyunlar sunan enyenioyunlar.com.tr adresinde bulunan Kafa Futbolu oyunlarından size bahsedeceğim. Şu sıralar spor oyunları ile ilgilenen birçok kişi tarafından oynanan bu oyunlarda koca kafalar olarak adlandırdığımız oyuncular yer almaktadır.
Kafa futbolu 2 oyununu ister tek başınıza isterseniz arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Arkadaşınızla oynamak isterseniz klavye tuşları birinci oyuncu için W,A,S,D ve boşluk tuşu iken ikinci oyuncu için yön (ok) ve P tuşudur. Bu oyunda lig usulu uygulanmakta olup, seçtiğiniz takımı şampiyon yapmaya çalışmalısınız. Puan durumu her maçtan sonra güncellenecek ve ligteki sıralamanızı yüksek tutmak için hem fazla gol atmalı hemde puan kaybetmeden ilerlemelisiniz. Kafa toplarını iyi değerlendirirseniz, tek hareket ile gol atabilir ve rakibinizi farklı bir şekilde yenilgiye uğratabilirsiniz.
Eğer ligte maç yaparken arkadaşınız gelir ve oynamak isterse “Menu” butonuna tıklayarak “2 Player” bölümüne girebilirsiniz. Arkadaşınızla maç yaptıktan sonra menüde bulunan “Continue” butonuna tıklayarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
M
12 yıl
En Yeni Oyunlar
< Resime gitmek için tıklayın >
Domain adı : En Yeni Oyunlar
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
İçerik-Başlık : En yeni oyunlar bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Sürekli olarak hız kesmeden gelişen bir sektör olan oyun piyasasın hızına yetişmek neredeyse imkansız. Sürekli olarak yeni oyunlar giriş yapmaktadır. Çok fazla yeni yapım olduğu için insanların çoğu bunları görmemektedir. Bizler en yeni oyunları bir site altında oluşturmak ve toplamak için sitemizi açtık. En yeni oyunlar oynamak için dilediğiniz zaman sitemizi ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz.
M
12 yıl
Konuşan Bardak
< Resime gitmek için tıklayın >
Eklenme Tarihi : Mayıs 2012
Domain adı : Konuşan Bardak
İçerik-Başlık : En yeni Lipton oyunu Akıllı Çay Bardağı bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Lipton tarafından yaratılmış olan yeni oyun kahramanının adı Akıllı Çay Bardağı. Keyifli ve eğlenceli bu yeni oyunu aklınızda tuttuğunuz nesneyi tahmin eden konuşan bardak ile birlikte oynuyorsunuz. Bizim tarafımızdan 3 kere denendi ve malesef bir seferinde bilemedi, tuttuğumuz nesneyi. Ancak bu normal yine de Akıllı Çay Bardağı ile komik dakikalar geçirebilirsiniz. Akıllı Çay Bardağı, Lipton?un daha önce yaptığı ve milyonlarca kez oynanan Herşeyi Bilen Kadın?ın bardak versiyonu olarak adlandırabiliriz. Yapımcıları tarafından sitedeki nasıl oynanır bölümüne düşülen notta Akıllı Çay Bardağı herşeyi bildiğin için şaşırmamamızı istiyorlar.
Konuşan Bardak olarakta aratılan Akıllı Çay Bardağı, sosyal medya üzerinde ve sözlüklerde ?Annoying Orange? a benzetiliyor. Çünkü ordan portakallarda tıpkı bizim Akıllı Çay Bardağı gibi şakalar yapmakta ve gıcık gıcık konuşarak gülmektedir.
M
12 yıl
Dünyanın En Zor Oyunları
Domain adı : Dünyanın En Zor Oyunları
Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
İçerik-Başlık : Dünyanın en zor oyunları bu adreste.
Tanıtım, Açıklama : Dünyanın En Zor Oyunları hep oyuncular tarafından aranılan ve takip edilen oyun türleridir. Çünkü bazı oyuncular, kolay oyunlardan hoşlanmaz ve oynayabilecekleri zor oyunları tercih ederler. Hemen bitmemesi ve o oyun üzerinde yoğun uğraşlar vermeleri, en sonunda ise başarmaları bu oyun türlerini sevmelerinin başlıca nedenleridir. Dünyanın en zor oyunu ismiyle yayılan ve neredeyse tüm oyun sitelerinde yer alan oyun ile bu tür oyunlara olan merak artmıştır. Bununla birlikte yapılacak en iyi şeylerden biri diğer türlerini tek sitede bulmak ve hepsini oynamak. Dünyanın en zor oyunları ile zor ama bir okadar eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız, www.dunyaninenzoroyunlari.com adresini ziyaret etmenizi öneririz. Her gün eklenen yeni zor oyunlar ile kendinizi oyun konusunda geliştirebilirsiniz.
M
12 yıl
Winx Oyunlari Oynayin
< Resime gitmek için tıklayın >

Domain adı : Winx Oyunları
Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2012
İçerik-Başlık : En yeni winx oyunları bu adreste.

Tanıtım, Açıklama : Winx oyunları özellikle 3 ile 12 yaş aralığına hitap eden oyunlardır. Bunun nedeni bu kategorideki oyunların tamamının Winx Club adı verilen bir italyan çizgi filmine ait olmasıdır. 2000 yılında İtalya’da yayına başlayan çizgi film 4 sezon yayında kalmış ve yüzden fazla bölümü yayınlanmıştır. Ayrıca Winx Club çizgi filmini konu alan 2 adet sinema filmi bulunmaktadır. Bu nedenle büyük bir hayran kitlesine sahip Winx perileri ile ilgili birçok flash oyun yapılmıştır. Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna, Layla ve Roxy adıyla bilinen perilerin birçok düşmanı ve dostu bulunmaktadır. Sahip oldukları güçleri iyilik için kullanmaktadırlar. Bu yüzden kötüler tarafından sevilmemekte ve düşman olarak görülmektedirler. Aynı zamanda dünya üzerinde de yaşadıklarından her iki tarafında güvenliği sağlamak zorundadırlar. Bloom ve Stella periler arasında en çok güce sahip olan perilerdir. Özellikle Winx Bloom ejderha taşının gücünü kullandığı için her iki taraftaki en güçlü peridir. Ejderha taşına sadece kendisinin sahip olduğunu düşünmektedir ancak daha sonra ortaya çıkan kötü bir cadının da ejderha taşına sahip olduğunu öğrenecektir. Ve bu kötü cadıyla savaşarak onu yenecektir. Winx oyunları hayranları için önerebilecemiz tek adres burasıdır. (http://www.winxoyunlari.com.tr/) Site editörleri ile yaptığımız görüşme de sitelerine hergün yeni Winx oyunları eklediklerini öğrendik. Winx Club ile ilgili olarak sitelerde bulunan tüm oyunları bir araya getirdiklerini söyleyen site editörleri, en yeni Winx oyunlarını da takip ettiklerini dile getiriyor. Yani Winx oyunu oynamak isterseniz, en yeni ve güncel oyunları winxoyunlari.com.tr adresinde bulabilirsiniz.
Ayrıca çocuklar tarafından çok sevilen zuma ve friv oyunlarını da bu sitede bulabilirsiniz. Her iki oyunu oynamadan önce editörler tarafından yazılmış, Türkçe açıklamaları dikkatli bir şekilde okumalı ve oyunun nasıl oynayacağınızı öğrenmelisiniz. Winxoyunlari.com.tr bol şanslar diliyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.