G

Er
31 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
Biyoloji temelim yok
Şu hocayla veya şu kitapla git dediğiniz bi şey var mı biyolojinin z sini bilmiyorum
G
3 yıl
Bakar mısınız ?
Açık lise mezunuyum forumun hoca kanal kaynak tavsiyeleri de sağ olsun matematik ve geometriyi tam anlamıyla sıfırdan başlayarak belli bir seviyeye getirebildim uzun bi sürede. Şimdi fizik kimya biyoloji için de aynı şekilde tamamen sıfırdan bi çalışma yapıcam fakat gerçek anlamda sıfırım ilkokul bilgilerimi bile hatırlamıyorum benim gibi düzeyde olan birine fizik kimya biyoloji için kaynak ve kanal önerisi yapar mısınız ?
G
4 yıl
MİKAİL HOCA ÖDF
Mikail hoca dersleri satın aldığımızda temiz pdf veriyor mu yoksa Behzat hoca gibi çözümlü mü pdfler ?
G
4 yıl
Endemik Tyt Mat vs Bilgi Sarmal Tyt Mat
Soru bankası için sizce hangisi çözülmeli
G
4 yıl
Çok basit bir soru
Dostlar sorum şu tyt matematik çalışırken tüm konuları dinleyip bir soru bankasından bitirp yeni bir soru bankasına öyle mi başlanmalı veya diyelim basit eşitsizlikler bitti bu konunun tüm kitaplardan sorularını çözüp diğer konuya öyle mi geçmeli temeli olmayan birisi için en sağlıklısı nedir teşekkürler
G
5 yıl
TYT GEOMETRİ
Arkadaşlar geometri temelim yok Tyt geo için Kenan Kara ve Karakök 0 geometri mi yoksa Kenan kara ve Birey b mi bunlar dışında konu anlatım artı soru bankası tavsiyelerinize de açığım
G
5 yıl
KAF 1
Sadece tyt ye giricem kaf 1 matematik ebob ekok konusundayım arkadaşlar 3 günde bir konu bitirerek ilerliyorum ve konu bitimi 345 acilden soruları çözerek ilerliyorum henüz diğer derslere başlamadım ocakta başlamayı düşünüyorum hızım iyi midir lütfen yorumlar mısınız ?
G
5 yıl
TYT MATEMATİK
Arkadaşlar tyt ye giricem bu sene sadece o yüzden kaf 3 ü çözmeme gerek var mı ? Yoksa kaf 1 ve 2 tyt için yeterli mi ?
G
5 yıl
TYT MATEMATİK
Arkadaşlar şimdi ben tyt matematik için kaf 1 ve kaf 2 kullanıyorum ek olarak 2 soru bankasından her konu bitimi soruları temizleyerek gidiyorum süre sıkıntım yok yetiştirme telaşım falan yok. Sorum şu ki denemelere ne zaman geçmeliyim yani bir konu 3 günümü alıyor sıfır temelle başladım kaf 1 de ebob ekoktayım denemeye geçmek için kaf 2 yi bitirmem lazım değil mi ? Forumda bazı arkadaşlar konu eksikleri ve geo eksiği olmasına rağmen deneme atmaya başlıyor ne kdar mantıklı bu ?
G
5 yıl
TYT PUANI
Arkadaşlar zaman sıkıntım yok ve her şeye sıfırdan başlamıştım 2 ay önce o yüzden bu sene konuları sindire sindire çalışıp tyt ye girip puanımı dondurup seneye de sadece ayt kasmak mantıklı mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.