S

Yüzbaşı
19 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Silinebilir
gerekli bilgiler alındı silinebilir
S
3 yıl
İlk Nike Online Alışverişim Yardım
quote:

Bugün itibariyle nike online sitesinden Nike Cosmic Unity (Team) siparişini verdim yeni çıkan ayakabı kendileri sorum şu ilk nike online alışverişim ne zaman gelir. Kullanan var mı süreç nasıl işliyor. Şikayet var da çok problemli mesajlar okudum keyfim kaçtı biraz nike online sitesi ile alakalı müşteri hizmetleri desen hak getire kaç defa aradıysam bir türlü bağlanamadım sürekli bekliyorum. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
>< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Jailbreaklı Cihazımda Apple Destek ile Tanıya Başla Çıkmıyor.
Arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi sorunum böyle acaba jb ile ilgili bir durum mu 6,7 yıldır. Jailbreak kullanıcısıyım ilk defa başıma böyle bir durum geliyor. Gerek wifi gerekse lte ile denedim sonuç aynı.jb kapatıp denedim sonuç yine aynı.
Cihaz Xs Max
S
4 yıl
İphone için mükemmel fırsat hızlı şarj cihazı
Merhaba uzun bir zamandır hızlı şarj cihazı arıyordum. Uygun fiyata bugün hepsiburada da dolaşırken gördüm mükemmel bir fiyata.
Spigen 27w adaptör ve usb-c kablo 1m 249₺ den 119₺ düşmüş kaçırmayın ben hemen bir sipariş geçtim. Yarın elimde olucak. Test edip yine elde ettiğim sonuçları burada paylaşırım. İlk alanlardanım sanırım henüz kimse yorumlamamış ama hem satıcı hepsiburada hemde spigen türkiye garantili o yüzden sorun cıkıcağını sanmıyorum.

Dipnot; Ürünle ilgili sdn kanalının youtube de ürünün incelemesi mevcut bakabilirsiniz.

Cihazım; Xs Max

https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-apple-hizli-sarj-cihazi-usb-c-lightning-kablo-ios-cihazlar-ile-uyumlu-2in1-sarj-aleti-paketi-p-HBV00000PT7F1?magaza=Hepsiburada%23reviews
S
4 yıl
Arkadaşlar çok önemli bir bakarmısınız.
Apple’dan kapalı kutu xs 512gb aldım sorunlu x cihazımın yerine sorunsuz geldi. Lakin cihazla birlikte ek bir fatura gelmedi. Onun yerine eski cihazımın ve yeni cihazımın ımeı içeren bir belge yolladılar.
E-posta aracılığıyla fatura veriliyor mu. Var mı daha önce değişim yapıp faturasını alan.?
S
4 yıl
İphone XS mi 11 Pro mu ?
Arkadaşlar iphone xs 64gb ve airpods 2019 mu.?
İphone 11 pro 64gb mı.?
Ve nedeni
S
4 yıl
Silinsin
Silinsin
S
4 yıl
Silinsin
Silinsin
S
4 yıl
Türknet Yeni Müşterisini Aptal Yerine Koyuyor
Geçen pazar günü internet sitesinden sorgulama yaptım. Türknete geçmek için 10 mb hız alabileceğim ve aktif altyapılarında olduğum içeren yazı çıktı. Daha sonra geçmek için müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda bana yapa bölgemizdesiniz size 100 mb indirme ve 100 mb yükleme vereceğiz dediler. Kabul edip geçiş işlemlerimi başlattım. Dün paket bilgilerimi kontrol ettiğimde 16 mb olduğunu ve buraya dikkat *** VAE ALTYAPISINDA OLDUĞUM YAZIYOR YANİ BENİ KANDIRIP YAPAYA DEĞİL VAE GEÇİRDİLER.*** üstelik 15 20m uzağımdaki arkadaşım yapa altyapısında. Aptal mıyız biz ya siz müşterilerinizi böyle aptal yerine mi koyuyorsunuz. İlk defa türknet deniyelim çevremiz övüyor iyidir dedik karşılaştığımız duruma bak


< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
İphone Earpodslar kaç kbit destekliyor
Araştırma yaptım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Bilen var mı arkadaşlar.?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.