I

Teğmen
09 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
112 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
1.500.000 TL\u0027ye ne alirdiniz?
1.5 milyona nasil bir arac alirdiniz? ben corvette alirdim. eski kasalar guzel
I
3 yıl
a
a
I
3 yıl
ise baslanilan zaman arac alinir mi
bu hikayedeki kisi baskasidir, anlatimi benim agzimdan yapiyorum. siz yinede bana cevap veriyor gibi dusunun.

universiteden sonra veya kpss den sonra bi yerlere ise girildi. daha yas 21-22.

sansli olarak girdigi iste asgari ucret yerine 3-5k arasi maas aliyor.

bu kisinin altinda ortalama fiyati 40bin liralik arac var. bunu satip sifir bir egea vs gibi giris seviye arac almali mi yoksa altindaki aracla devam mi etmeli?

altindaki arac birkac yil sonra 30 yasina basmak uzere.
I
4 yıl
forumun açığını buldum
önce oturum kapatın.

forumu komple kapatin ve 4g nizi açın.

foruma girip giriş yapın ve profilinize tıklayın.

profilde iken 4g yi kapatıp wifiye geçin.

daha sonra istediğiniz her yere reklamsız ve hızlı bir şekilde girin.

sizde olacak mi bilemem ama kaç saatir bi tane reklam yüzü görmedim. wifiyi kapatıp geri 4g yi açınca hemen reklam çıktı arka arkaya.
I
4 yıl
herkes arabaya biner, sen alfaya [gerçek alfalar]
alfa sahiplerinin kullandığı cümledir başlıkta ki. ben alfa sahibi değilim ama olmayı düşünüyorum. ama dedikleri kadar değil, ötesi var. tasarım zaten anlatılmaz. benim asıl isteğim şu konuya gerçek alfa sahipleri gelip yorumlasınlar. araçlarından ne kadar memnunlar açıklasınlar ki gerçek alfaları görelim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
I
4 yıl
arac ici kaplama yapanlar hakkinda ki dusunceleriniz?
bi cok aracta kaplama bulunuyor. sari sitede her 10 arabadan 7si mutlaka az da olsa kaplamali. bu kaplamadan bahsettigim ic kisimla alakali. genelde torpido veya konsol, direksiyon veya vites topuzu diye gidiyor. bunlarin estetik gorunumu hakkinda ne dusunuyorsunuz? ben sahsen tatli duzeyde bi ahsap kaplamaya varim fakat digerleri hic iyi degil.



dedigimden ornek;

< Resime gitmek için tıklayın >
I
4 yıl
bu modeller gerçekten kullanıslımı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-1997-daewoo-tico-lpg-muayene-sifir-804671318/detay


sehır ıcınde ekonomık ve pratık arac arayanlar ıcın hem ucuz ve tasarım olarak fena olmayan bu modeller sızce kullanıslımıdır?
I
4 yıl
zamane kızları yüzünden üzülüyorum
evet doğru. bu zamanda ki kızlar yüzünden insanın yüzü gülmüyor artık ilişki durumlarında. 19 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgili aşamasına gelmedim. sorun apaçık belli. hiç bir kötü alışkanlığım yok, efendi dürüst cana yakın ve sevdiğime bağlı - sadık birisiyim. işte artık nası bi tercihleri varsa bunlara gelemiyorlar. bugüne kadar sadece 1 flört tarzı bişeyim oldu. ilk defa bi kız bana duygularını söyledi. dış görünüşümü beğendi değerlendirdi. içimi zaten sevmişti fakat o iş olamazdı. çünkü mesafemiz çok fazlaydı. hadi uzak mesafe ilişki desen kız normal biri gibi değildi. her ne kadar bana karsı ıyı olsada kendisi çok farklı ve ilerde tehlıkelı olacak gibi biriydi. o yüzden onla olmadım. şuan benden hoslandıgını dusundugum 1 kısı var fakat o da gururunu kırıp gelirse olacak. şükür elim ayagım duzgun. tipim yerinde fakat bu işler neden olmadı bende bi türlü artık anlam veremiyorum. cevap basıt aslında. bu devırde yukarıdakı kalın yazdıgım ozellıklerı ıcerdıgım ıcın.
I
4 yıl
karantinada kiz arkadas edinmek
su sikici gunlerde size verebilecegim en basit sey. illa samimiyetlik veya ciddi durumlar olusturmaniza gerek yok. bi yerden girin baslayin devami elbet gelecektir. baktin gelmedi mi birak gitsin ugrasmazsin, yeni farkli kisilikler bulursun. hikayelere cevap verilerek baslanabilir. belki kiz sizi sevecektir ve ilerde bu size kapi acabilir. yeter ki fazla sulu, abaza, istekli olmayin. biraz umursamazlik iyi gelebilir. karantinayi bahane edin. yeni yeni arkadaslar edinmek icin bi firsat olabilir bu an gibisinden uydurabilirsiniz. ben bizzat denedim cokca kiz arkadas edindim sanaldan. eli yuzu duzgun onu bilemeyiz zaman gosterir tabikide, cirkef biri genelde basindan belli eder. fakat en azindan canim sikilinca konuscak muhabbet edecek birileri olustu dm kutusunda zamanla. konuya nasil nereden gireceginizi bilirseniz %100 eminim ki yeni bi arkadaslik olusacak.

tabi bunun yaninda sunu kesinlikle yapmayin. tinder tiktok gibi yerlerde kendinize kopek muamelesi yaptirmayin. goreceginiz kisi goreceli olsun, iki tarafta birbirine karsi rahat olumlu durumlar gerceklestirsin yeterli. bahsettigim sitelerde sizi cok kolay elde edebileceklerini dusundukleri icin yerden yere vururlar.

hadi bakalim donanimhaberin konudisi erkekleri. biraz sosyalleselim. gun bugundur artik ice kapanik oturmaktan ne zaman vazgececeksiniz? bundan sonra sohbet muhabbet var hadi goreyim sizi
I
4 yıl
yaşlandıkça güzelleşen ünlüler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.