M

Er
06 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
161 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
4 gün
Yazın çalışabileceğim yerler?
17 yaşındayım yazın çalışacak yer arıyorum 18 yaşına 3 ay kaldı doldurmadığım için çoğu yer almıyor 1 hafta sonra ankara da olacağım nerede çalışabilirim?
M
3 hafta
Ankara abidinpaşa da yaşanır mı?
Ankara mamak abidinpaşa mahallesinde yaşanır mı yıllar önce gittiğimde çok güzeldi oralar
M
3 hafta
Parmağımı kestim
parmağımı kestim sabah 2-3 peçete kan aktı baya hala da tam kuru değil parmağımı fazla hareket ettiremiyorum normal mi keserler mi?
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
M
3 hafta
Elimi kestim fazla kullanamıyorum
Baş parmağımı kestim iç kısmını deri soyuldu baya kanadı 3 peçete falan anca yetti şimdi fazla hareket ettiremiyorum acıdığından değil keserler mi parmağımı?
M
4 hafta
Çalıştığım adam penisimi elledi
Güvenlikte çalıştığım adam uyurken özel bölgemi elledi avuçladı bence uyuma numarası yaptı ne düşünüyorsunuz bir insan neden bunu yapar ki?
M
4 hafta
Susuzluğum geçmiyor
Ne kadar su içersem içeyim yine susuyorum susuzluğum geçmiyor 5 dk sonra ağzım kuruyor neden olabilir hastalık mı
M
4 hafta
19 yaşında askere gidilir mi?
Arkadaşlar 19 yaşıma birkaç gün sonra gireceğim. Erkenden askere gidebilir miyim?
M
geçen ay
Eski arkadaşlarımdan kurtulamıyorum
18 yaşındayım eski arkadaşlarımdan kurtulamıyorum sürekli arıyorlar rahatsız ediyorlar dışarda karşıma çıkıyorlar bıktım artık benle uğraşıyorlar son çare taşınmak artık ama 18 yaşındayım ailem senin için kurulu düzenimi bozamam diyor askerlik gelsede gitsem 6 ay diyorum bunların yüzünüde görmem bunlardan nasıl kurtulacağım ne yapmalıyım?
M
geçen ay
Şikayet edeni nasıl bulurum
İhbar sırasında polis üstümüzü aradı ve polis direk bana bıçağı çıkar dedi arkadaşlar hariç kimse görmedi bıçağı arkadaşlarımın aradığını düşünüyorum çünkü yaparlar bunu nasıl öğrenebilirim
M
geçen ay
Polis bana vurdu
17 yaşındayım polis İhbar sırasında polis üstümü aradı bişey çıkmadı sonra bıçağı çıkar dedi bende yok dedim bana vurmaya başladı polisin böyle yetkisi var mı en sonunda verdim bıçağı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.