C

Çavuş
05 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
947 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
8 ay
Bu 3 Kitaptan Hangisi?
Arkadaşlar merhaba, kardeşim bu sene sınava hazırlanıyor ve başlangıç için hangi TYT Matematik kitabıyla başlaması gerektiğini bilemedim. Güncel olarak bu kitaplar hakkında fikirleri olanlar yorum yapar yardımcı olursa sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
Bilkent Yazmayın.
Bilkent yazmayın arkadaşlar, özellikle mühendislik için düşünüyorsanız kesinlikle aklınızın ucundan bile geçmesin. Bilkentte cs okuyorum bilmeyenler için, 2. sınıfım şu anda, tecrübelerime dayanarak diyorum rastgele bir insan olarak değil. Neden olduğunu açıklamaya bile gücüm yok şu anlık o kadar diyeyim size, teşekkürler.
C
4 yıl
YDT Sıralama Tahmini
Geçen seneye göre nolur sıralamalar tahmini? Dille yakından uzaktan alakam yok dile giren varsa bir konuşmak isterim ilk 100 için denemiştim, geçen sene tyt sıralamam 227, bu sene ydt en kötü 78-2 gelecek ne olur tahmini ham sıralama
C
4 yıl
Sınav Yorumum
Öncelikle sen kimsin diyenler olabilir geçen sene ham sayda 415 ham tytde 227. olmuştum geçen sene forumda çok dolaştım ama bu sene yoktum forumda pek.
Tyt ile son alakam tyt 2020yi çözdüğüm gündü o günden sonra 1 sayfa bile bir şey çalışmadım onu belirteyim.
Türkçe: Dil ve anlam bilgisi kolay-orta düzeydi bazı unuttuğum kurallar olmasına rağmen dil bilgisinde işaretledim 1 soru hariç. Paragrafları çok çözmedim ama çevremdekiler genelde kolay olduğunu söylüyor.
Sosyal: Tarihte zorlayabilecek yorum soruları vardı, coğrafyasının ve dininin zor olduğunu düşünmüyorum, felsefede parçalar zor olmamasına rağmen alışık olmadığım birkaç kavram sorusu vardı.
Matematik: Sınava asıl giriş amacım matematiği çözmekti onu belirteyim. Tabii ki benim paslanmamın etkisi vardır ama genel olarak zaman alıcı soruları olduğunu düşünüyorum, soruların seviyeleri arasında uçurum vardı, zor soruları cidden zor, kolay sorularının baya kolay olduğunu düşünüyorum. Geometri ise ortalama bir geometriydi zorlayıcı da değil basit de değildi bence.
Fen: Fizikte birkaç soru vardı eleyici niteliğinde, onun dışındaki soruları ve kimya ve biyolojinin kolay olduğunu düşünüyorum.
C
5 yıl
İskandinav Ülkelerine Gitme
nin, orada yaşamanın iş bulmanın en kolay yolu nedir?
C
5 yıl
Boun EE vs Bilkent EE
Lütfen objektif yorum yapın çok arada kaldım. Bilkent'in akademik kadroda ve lab imkanlarında önde olduğunu biliyorum ama yine de Boğaziçi'nden de kopamadım.
Ceng trolleri ve üni fanatikleri yazmazsa sevinirim
C
5 yıl
Bilkentte 3.30 Ortalama
Kasmak çok mu zor? Çap imkanlarına baktığımda ilk sene 3.30 veya üstünde bitirirsek matematik veya fizikle çap yapabiliyormuşuz. Bilkentte okuyanların fikrini merak ediyorum özellikle
C
5 yıl
Adamlar İnat Etti
Erken açıklamamak için herifler inat ettiler ve başardılar tüm Ösym ailesini tebrik ediyorum bu başarı hepinizin burada meraktan gtümüz çatladı 😎
C
5 yıl
ÖSYM Uygulamasında SS Alma
Tek bende mi oluyor bilmiyorum MSÜ'de ekran görüntüsü almak istediğimde gizli içeriklerin ekran görüntüsü alınamaz yazısı çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da böyle olan var mı?
(Android)
C
5 yıl
Sıralamalar Nasıl Gelir Sorusuna Son
2 aşamada 2020 sıralamasını öğreniyoruz:
1-Herhangi bir siteden 2019 sıralamanızı hesaplayın
2-Sonuna 0 ekleyin

Örn:Hesapladınız ve sıralamanız geçen seneye 3k mı gösteriyor, o zaman 30kdaki bölümleri inceleyin bakalım neler varmış. Kolay gelsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.