M

Yüzbaşı
28 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
Arkadaşlar 16 GB USB memory tawsiye ?
Arkadaşlar benim yüksek kapasiteli (ki 16 GB düşünüyorum) bir usb memory'e ihtiyacım var.Yazma hızı okuma hızı yüksek , şekli şemali düzgün birşeyler arıyorum... Hepsibarada da baktığım kadarıyla STORMAX 16 GB(80 YTL) ve SANDISK CRUIZER 16 GB(150 YTL) olan modelleri gözüme kestirdim... Ancak fiyat farkı biraz yüksek geldi bana o yüzden de ucuz olan STORMAX'ı almayı düşünüyorum ancak bu markayı pek duymadım o yüzden de bilenlerden yada bu marka bellek kullananlardan yorum bekliyorum.SİZCE HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM? Teşekkürler.
M
17 yıl
MOTO Q...???( s i l i n e b i l i r )
ARKADAŞLAR S200 ÜMÜ DEĞİŞTİRİYİMMİ DEĞİŞTİRMEYİMMİ DERKEN BU ARALAR YENİ MODELLERE BAKINIYORUMDA ASLINDA S200'ÜMDENDE HİÇBİR ŞİKAYETİM YOK...YANİ DEĞİŞTİRİRSEM EĞER DE KEYFE KEDER OLCAK BU İŞ...

Yeni adaylarım Moto Q veya I-phone...

Yanlız bunlar hakkında yeterli bilgiye sahip değilim...

***I -phone un video kayıt özelliği olmadığı söyleniyor...Doğrumudur???
wm kullanmaya alışmış bir kişi olarak I-Phone işimi görürmü?(Örneğin AVI formatında film izlemekten tutun da Mp3 dinleme ve Cihazı Flash disk olarak kullanmaya kadar bisürü özelliğini kullanıyorum cihazımın...I-PHONE'da da yapabilirmiyim bunları acep???)


***Bir de Moto Q kullanan - teknik özelliklerini bilen duyan varsa bana biraz bilgi verebilirmi lütfen...?Ram'i kaçtır ? Rom'u kaçtır?İşlemcisi nedir?? Moto Q'da Stylus varmı yoksa smartphone olduğu için kalemsizmi bu alet?

***Yani sonuç olarak s200 ü elden çıkarıp bu modellerden birine geçmeye değermi?

LÜTFEN SADECE BU KONULARDA TECRÜBE VE TEKNİK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YORUMLASIN...Diğerleri boşa post kasmasın lütfen...
Herkese Selamlar...
M
17 yıl
İkiler honda ..............??
Selamlar herkese...Benim 2000 model 1.4 otm. bir civicim var, dün motor arıza lambası yanmaya başladı.Ama anormal bişey yok gibi arabada...Servise götürücem ama bu aralar bakım indirimi olduğu için servislerin hemen hemen tamamı gelecek haftaya kaadar randevu vermiyo.Namını çok duyduğum bostancıdaki ikiler hondaya götürmeye niyetlendim, ama telefonunu vs. bulamıyorum.İnternet sitelerindeki tel cevap vermiyo.Bilgisi olanlar numarasını veya yerini tam olarak yazarsa çok sewinirim.Bu arada aracımdaki arızanın elektronik aksamdan-yada sensörlerden(özellikle de lambda sensöründen kuşkulanıorum)kaynaklandığını düşünüyorum.Bu ikiler honda nın elektronik arızalardaki tecrübesi filan nasıldır? Aracı bilgisayara bağlıyorlarmı?Yoksa tahmini-tecrübeye göre mi arızayı teşhis ediyorlar?Bu ikiler hondayı Tavsiye edermisiniz?
M
17 yıl
PDA da Flash Player????????????
Selam

Cihazıma bir uygulama yükledim,yüklediğim yerde bu uygulamanın Flash Player gerektirdiği yazıyordu...Onu da yükledim.Ancak uygulamayı çalıştırmayı başaramadım.Uygulamanın üzerine gelip tıkladığımda ''önce ilgili programı çalıştırın sonra ordan bu uygulamayı seçin'' diyor...Bende cihazımda flash player aratıyorum ama bulunamadı diyor...Yani Flash player ı cihazın içinde bulamıyorum....Hafıza kartına da kurdum denedim olmadı,Cihazın kendi hafızasında da kurup denedim yine olmadı....Acaba diyorum Flash Player'ı mı kuramıyorum diye düşünüyorum ama...BAŞARIYLA KURULDU diyor....Ama gelin görün ki ben bu programı cihazımın içinde bu-la-mı-yo-ruuuum...BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUUUUM.TEŞEKKÜRLER.
M
17 yıl
PDAya tema nasıl yüklenir?
Arkadaşlar temayı indirip bilgisayarıma kaydediyorum internetten.Bu temalar TSK dosyası şeklinde 19-30 kb arası boyutlarda oluyo genellikle, ama bir türlü ayarlayamıyorum.BİLEN ARKADAŞLAR PAYLAŞIRLARMI LÜTFEN? TEMA NASIL YÜKLİYCEZ? YAPILCAK ÖZEL BİŞEY VAR DA BENMİ BİLMİOM ACABA?
M
17 yıl
:::::::::PDA da Internet Explorer???:::::::::::::
S200 kullanıcısıyım...Cihazın üzerinde yerleşik olarak bulunan Internet Explorer programını kaldırıp Mozilla nın mini browserını kurmak istiyorum...Sormak istediğim sorular:

1-Internet Explorer'ı silerek yada Programalar Kaldır menüsü yoluyla tamamen cihazdan kaldırabilirmiyim???
2-Yarın birgün sildiğime pişman olup Internet Explorer'ı geri yüklemek istesem acaba hard reset atınca cihaza Internet Explorer geri gelirmi?(hard reset sonrası cihaz kutusunu ilk açtığımızdaki gibi olur deniyor ya...)Yani bu Internet Explorer ROMun içine yerleşik bir programmı?
M
17 yıl
------SONAX TAWSİYE EDERMİSİNİZ????---------
arkadaşlar ben ikinci el bir civic aldım 2-3 hafta önce...Yanlız bayaa bir çiziği,tamponlarda sürtüğü var....Sonaxa götürmeyi düşünüyorum,Telefonla arayıp sordum da boya koruma yaparlarken çizikleri de örtebiliyorlarmış...yani telefonda bana öyle dediler en azından...Acaba salladılarmı bana yoksa gerçekten bu boya koruma çizikleri de kapatabiliyomu???Benim aklıma pek yatmadı açıkçası o yüzden birde burada sorayım dedim...BU UYGULAMALARDAN HERHANGİ BİRİNİ TECRÜBE ETMİŞ OLAN ARKADAŞLARDAN AYDINLATICI BİLGİ RİCA EDİYORUUUM...Teşekkürler...
M
17 yıl
CİVİC im için jant kapağı arıyorum....?
Merhabalar...Ben 2000 model civic 1.4otm.(3 kapı) sahibiyim.Aracı yeni aldım,Benden önceki sahibi sağolsun jant kapaklarını her park edişte biryerlere sürtmüş...Bende aynı jant kapaklarından 1 takım halinde alıyım dedim.Orjinalliği bozulmasın istiyorum yani aynı orjinal modelden almak (BULABİLİRSEM) istiyorum.Önce yetkili servise sordum , bana jant kapaklarının bir tanesi için 140 YTL dediler....Önce şaka sandım ama gerçekmiş....4x140=560 YTL eder!!!Orjinal kapaklar uçuyo anlıyacağınız...Bende aynı modelin yan sanayii kapaklarını aramaya karar verdim.İstanbul Avrupa yakasındayım....İstanbula da yeni taşındım yani pek bilgili değilim...Birtek Maslak oto sanayiii ni duyuyorum arkadaşlarımdan....Haftasonu bir gitmeyi düşünüyorum...Bu jant kapaklarını(orjinal modelinin aynısını)yan sanayii olarak bulabileceğim bir yer varmı??Yada acaba sonax ta filan lastik ve jant bakımı diye bir paket var...Acaba işe yararmı?Jant kapaklarının elini yüzünü biraz düzeltirmi acaba bu uygulamayı yaptırsam??Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum... Teşekkürler.
M
17 yıl
QTEK S200 kullanan arkadaşlar...NEREDE SATILIIIIIR???
BEYLER S200 İÇİN DERİ KILIF ARIYORUM.DİKEY,KALİTELİ BİŞEY OLSUN İSTİYORUM..VARMIDIR BİLEN????VEYA SİPARİŞLE FELAN YAPAN DERİCİ VARMI BİLDİĞİNİZ İSTANBULDA??
M
17 yıl
QTEK S200 ÜN BLUETOOTH VERSİYONU NEDİR?
BİLENLER LÜTFEN CEWAPLASIN....İNTERNETTE FARKLI ŞEYLER YAZIO...BAZI YERLERDE BLUETOOTH VERSION 2.0 VERİLMİŞ BAZI YERLERDE İSE SADECE BLUETOOTH YAZIO....YANİ 1.2 VERSION MU OLUYO ŞİMDİ?TAM EMİN OLAMADIM...BİLEN ARKADSLARDAN CEWAP BEQLIORUM.TEŞEKKURLER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.