R

Teğmen
22 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
510 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Xbox one a SSD takan var mı ?
SSD takmayı düşünüyorum tak diyen var takma diyen var bazı oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor cihaz yavaş geliyor 240/250/256 GB SSD uyumlu olur mu Xbox one a ? Birde termal macun da onericek var mı ?
R
2 yıl
Eski Nesil Intel işlemcilerin 2.el ve 0 fiyatlarının saçmalığı
Selamlar herkese. 1 yıldır 2.el olarak burası olur, sarı site olur kırmızı site olur heryerde eski Intel islemcilerin çok saçma fiyatlardan satıldığını görüyorum. İ7-7700K nin 2.el de 1700 liradan assagi satıldığını görmedim. İ5-6500 vatanda 2411 lira civarı saçma bir fiyata satiliyor.https://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-6500-soket-1151-32ghz-6mb-onbellek-14nm-islemci.html
Bu da linki. Yani sıfır ryzen tercihi veya 10.nesil Intel tercihi hem çok daha performanslı hem de daha ucuza denk geliyor. 2.el piyasasının böyle olmasının sebebi nedir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.