S

Er
18 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
ÜCRETSİZ TERCİH SİMÜLASYONU
https://tercihdonemi.net/yks/

Evet tercih zamanı açmıştım (Eski banlı hesabim Friedrich Schiller ile) bu sitenin konusunu ve 1k+ görüntüleme aldı. Siteyle gram alakam yok , sahibinin burda hesabı varmış onu bile yeni gördüm . Bence herkes bi denesin böyle başka bir site yok çünkü en azından kim ne istiyo görürüz.

not : site sahibi bu konu da tutarsa 5-10 tl atarsin umarım
S
4 yıl
EA HUKUK ÖNEMLİ !!!
eada 7.8k geldi , sadece hukuk tercihi yapicam ama aklım cok karışık. Marmara IÖ (10.5k) yazicam ancak gelmeyebilir iö. Marmara'nın arkasına da Medeniyet üni (17k) yazmayı dusunuyorum (istanbulda staj imkanı, evime yakın) . Sizce Gazi-Anadolu-9 Eylül buralarda okumadigim icin pişman olur muyum ? Zaten devlette çalışmak istiyorum* ancak özelde sorun yaratır mı ?
S
4 yıl
DUTY FREE SIGARA
Bildiğiniz güvenilir site/instagram hesabı var mı? Uygun ve teslimatı hızlı ?
S
4 yıl
Marmara Hukuk IÖ
Sizce bu sene kaç k çeker ?(kont değişmemiş ,10.565 ile kapatmis) . Adini her yerde görüyorum sanirim hukuka rağbet arttı baya. 7889 ile girebilir miyim ?
S
4 yıl
TAU Hukuk
Internette edindiğim bilgiye göre almanca zorunlu hazırlık var ve sinavi veremezsen bir sene daha hazırlık okuyorsun . Ayrıca çift diploma veremiyor hukuk sistemi farklı olduğu için. Bu üniversitenin avantajı nedir ailemi ikna edemiyorum yazdırmak icin kesinlikle yazma boşuna ugrasirsin ne yapican diyolar.
S
4 yıl
swarley-\u0027in Vedası
Forumdan 1 aylığına gidiyorum,bakalım döndüğümde ne kadar yükseltebileceğim. TYT 90 AYT:70 çekebilirsem burdan birine 50 tl

10 Mayıs:
TYT:80
AYT:60
(EA)

10 Haziran:
S
4 yıl
EDEBIYAT SORUNSALI
Şu dersi bir türlü bitiremiyorum, milyon tane eser yazar var. Fulleyenler ya da 1y yapanlar nasıl yapıyor merak ediyorum ? Çok eser ve eser içeriği var Ahmet Hamdi'nin eser içeriklerini soran adam Nabızade Nazım,Reco,Selim İleri vs hepsini sorabilir nasıl bilecez ki bu kadar şeyi
S
4 yıl
Ea 2020 10k
2019'da 10k giren biri , 2020'de bu netlerle kaç bine girer sizce?
S
4 yıl
Edb\u0027ta Saçma İsimler
Bir sürü eleman var ancak sorular genelde popülerler üzerinden gelmiş sizce bu sene sürpriz olur mu ?
S
4 yıl
ALTUĞ GÜNEŞ [TYT]
Youtube'de bulamadım ama sadece tyt playisti var mıdır yoksa tyt ayt karışık mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.