M

Çavuş
27 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362680 Gün Cezalı
356686 gün 16 s. 14 dk.
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
##bios yardım##
mrhba arkadaşlar

bende maximus exreme anakart var. kartın biosu cok eskiydi bende en son sürümünü yükledim fakat bu sefer biosa girince donmalar oluyor ve bazı sorunlar çıkıyor mesela işlemcinin sıcaklığına bakmak istedğimde program hata veriyor. bende bir önceki bios sürümünü yüklemek istiyorum fakat bu seferde yüklemek istedğiniz sürüm sisteminde yüklü sürümden eski olduğu için bu işlem gerçekleştirilemiyor diye uyarı geliyor ve işlem sona eriyor. eski bios sürümümü nasıl geri yüklerim yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşkür
M
16 yıl
işlemcinin gücü düştü
merhaba arkadaşlar. bende intel core to quad 2.4 işlemci var. sistemimi yeniledim sistemimi kurdum fakat 2.4 lük işlemcim 1.60 oluyor sonra tekrar 2.4 e fırlıyor sonra yine düşüyor..... bu hata neyden kaynaklanıyor olabilir. bir bilgisi olan varmı..
M
16 yıl
maximus extreme...sli...
merhaba arkadaşlar. ben pentadan striker extreme 680i sli marka anakart almıştım fakat ürün arızalı çıktı ve ellerinde olmadığı için bana para iade veya başka bir ürün almamı sölediler bende elimdeki karttan birazdaha enpahalı ürün olan maximus extreme anakartı seçtim fakat ürün galiba cf yi destekliyormuş. bende de asus 8800ultra ekran kartı var ve ilerde sli yapmayı düşünüyorum bu kartla sli yapabilirmiyim destekliyor mu. yardımcı olursanız sevinirim.
M
17 yıl
8800 ultra yardım aciiilll
arkadaşlar bende 8800ultra ekran kartı var. kartı alalı yaklaşık 2 ay oldu. kartta ısı sorunu vardı bende yanına fan koyarak bu problemi aşmak istedim fakat bu seferde kartın içerisi toz doldu. temizlemek amacıyla kartı açtım. kartın içinde 3cm x 3cm çaplarında 8 - 10 tane pad vardı bunlar biraz zarar gördü fakat fazla bişi yok diye tekrar kullandım. işlemcisinin üzerindeki macunu sildim yerine başka bir macun kullandım kartı tekrar taktım ve bilgi açtığımda ekranda hafif karıncalanmalar gördüm. önemsiz bişeydir dedim önemsemedim sonra stalker diye bir oyun vardı onu oynamak istedim ekranda karıncalanmalar ardı ardına devam etti ekran ala bula oldu sonrada makina kilitlendi. sonra pcyi kapatıp tekrar açtım ve masa üstünde bile bu problem sürekli hissedilmeye başlandı. bunun sebebi neolabilir kart yandımı yoksa başka bişey mi oldu. kartı tekrar açtım sürdüğüm macunu sildim etrafındaki padleri söktüm. karta hangi macunu kullanmalıyım ve o 3mm lik padleri nerden bulabilirim. yardım ederseniz cok sevinirim.
M
17 yıl
ASUS STRİKER EXTREME YARDIM
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce strikere xtreme anakart aldım fakat biosumda bi sorun var. pc mi kapattığım zaman saat ve takvim duruyor. pcyi tekrar açtığım zaman kaldığı yerden devam ediyor bu sorunu aşmak için denemediğim yöntem kalmadı ama bir türlü sorunu çözemedim. bios pilini değiştirdim, biosu güncelledim, pc deki taktiğım aparatları söktüm ama olmadı. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum bu sorun acayip şekilde canımı sıkmaya başladı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.