M

Onbaşı
27 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
Honda farların tam aydınlatmaması
Selam arkadaşlar. Bende 2002 civic var. Benim sorunum farların tam anlamıyla yolu aydınlatamaması. Yanımdan bi şahin geçtiğinde bile baktığımda benim farlar sanki dimerle kısılmış gibi geliyor. Önceleri aküm ömrünü tamamladığı için zayıf yanıyor diye düşünmüştüm ama akümü 3 gün önce aldım ve hala aynı sorun var. Eğer benimle aynı sorunu yaşayan yada bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
M
16 yıl
Honda civic akü model marka?
Arkadaşlar herkese selam. Bende 2002 civic var ve akü artık bitti sayılır. Benim akü 45 amperlik ve ters kutupluymuş bense 60 amperlik taktırmak istiyordum. Servis bana 60 amperlik akünün arbaya zarar verebileceğini ve buna 45 amperlik akü olan kendi orjinal aküsü olan yuasa takılacağını söyledi. Bana marka ve amper konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.