< Resime gitmek için tıklayın >






2009 yılından beri adını tarihe kazımış olan efsanevi Metin2 Singapur'un ikinci sunucusu,

bu yaz SG2 Global adıyla birçok yeni özelliği ile beraber;


        • Oyuna giriş yaptığınızda artık her gün çeşitli güzel ödüllere sahip olacaksınız.

        • Aradığınız veya ihtiyacınız olan eşyaları pazarlarda artık zahmet çekmeden kolayca bulacaksınız.

        • Zindanlara tekrar girebilmek için ne kadar beklemeniz gerektiğini artık rahatlıkla takip edebileceksiniz.

        • Kendinize yeni hedefler belirleyerek oyununuza daha fazla aksiyon katmak için artık oyunu oynadıkça çeşitli başarımlar da kazanacaksınız.

        • Acaba hangi sandıktan ne çıkıyor soruları artık tarihe karışıyor. Artık sandıklarınızı açmadan içlerinde nelerin olduğunu görebileceksiniz.

        • Oyuna açılış ile beraber veya çok kısa bir süre içerisinde eklenecek olan mükemmel bir şekilde hazırlanmış, bütün beklentilerinizi karşılayacak bir evcil hayvan sistemi de sizi bekliyor olacak.

        • Size en yakışan kostümleri ve en sevimli evcil hayvanları rahatça seçin diye artık oyun içerisinde nasıl göründüklerine bakabileceksiniz.

        • Oyuna açılış ile beraber veya çok kısa bir süre içerisinde eklenecek olan Gaya Mağazası ve beraberindeki nadir eşyalar ile oyun zevkinizi daha da katlayacaksınız.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Ana dilimiz gibi Türkçe olarak,

beklenilen açılış tarihiyle 4 Eylül'de siz eski hayranları ve bütün değerli oyuncuları ile yılların özlemini giderecek!



Her türlü istek ve önerileriniz için,


Oyuncu Forumumuz

< Resime gitmek için tıklayın >


DonanımHaber Başlığımız

< Resime gitmek için tıklayın >


Discord Sunucumuz

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >






< Resime gitmek için tıklayın >