B

Yüzbaşı
02 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
254 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
MSI GF65 THIN 9SEXR-281TR(RTX2060)USERS
İ7 9750h işlemcisi olmasına rağmen oyunlarda darboğaz yaptığını fark ettim 8gb ramden midir nedir arkadaş (işlemci turboyu kapatıyorum çünkü 95 derecelerde yanmasını istemiyorum)
B
4 yıl
Yks Kitaplarımı Ücretsiz veriyorum
Üniversiteye yerleşmemle okulun verdiği veya benim aldığım kenarda duran kullanılmamış onlarca kitabım var. Samsun Atakum içi elden dağıtacağım ihtiyacı olan pm atabilir.
B
4 yıl
Ps4 cdsi hata veriyor yardım
Forumun değerli yardımsever üyeleri resimde görüldüğü gibi cd de hasar var lakin eskiden çalıştırıyordu şimdi ise zorluk seçme bölümünde zorluğu seçtikten sonra oyundan atıyor, kolonya yöntemini denedim değişen bir şey olmadı geriye muz ve diş fırçası yöntemi kaldı fakat başka çözümü yok mudur bunun yardım bekliyorum. < Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
İtü Econ Yazacaklar
Hazırlıkta tekrar hazırlanıp kırık obp ile boğaziçi econ kazanıp 1.sınıftan devam etmeyi düşünen var mı?
Sorum şu:İtü hazırlığı geçtiğimde yks puanımı kullanarak boğaziçi'ne geçişte Boğaziçi'ndeki hazırlığı geçmiş gibi saydırabilir miyim?
B
4 yıl
İTÜ ECON SIRALAMASI NE KADAR ÇEKER?
Geçen sene 60+2 kontenjan ve 9.212 sıralama ile kapatmış.
Sıralamam 7426 geldi tercih listemde üst sıralarda yer vermeyi düşünüyorum, sizce tutabilir mi?
B
4 yıl
EA Üst Sıralardaki Yığılma(ilk 3k)
Netlerinizi yazıp geçen seneki sıralamanıza baktığınızda 2 kat hatta 2.5,3 kat geri attığını gözlemlemişinizdir(sonuç açıklandığında forumda böyle bir konu dönmüştü)Peki neden mi böyle oldu? Geçen seneye göre çok daha fazla sayısalın EAda üst sıraları meşgul ettiğini düşünüyorum, dayanaklarım:
1-İlk 100 bursunu sos1 çalışıp garantiye almak.
2-Yine ilk 100 bursu için sözel ve dilde aşırı yığılmanın olması sonucu şansı EA da denemek.
3-Edebiyatın lys zamanındaki eleyiciliğinin kaybedilmesinin sayısallar tarafından anlaşılması.(coğrafya zaten 6 soru belli başlı konulara bakıp çok rahat full veya fule yakın yapılabilir, tarihte merak duygusunun ön planda olması)
B
4 yıl
7426 EA İçin En iyi Hukuk
Sizce? Marmara düşünüyorum ama her sene kontenjanı azalıyor geçen sene 349 kişiyle 7689 sıralamayla kapatmış,2020 kontenjanı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.