A

Onbaşı
27 Haziran 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Bilgisayar aniden kapaniyor
Merhaba öncelikle ben bilgisayarimda bu sorunu 2 yildir yaşıyorum 3 kere bilgisayarciya götürdüm ve sorun hala devam ediyor. Bilgisayar açıkken hiçbir şekilde sorun yok ama bir anda kapanıyor ilk başta sorun psu sandım ve 1000 liralık psu ile değiştirdim ama sorun devam ediyor. Bilgisayar kapandığında tekrar da açılmıyor bazen açılması günler sürüyor açılmadığı sürede anakartin üzerinde ovp led yanıyor ve hemen işlemcinin altında mavi bir ışık yanıyor sorun tam olarak nedir lütfen yardım edin artık çok sıkıldım bu problemden < Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
pc kapanma sorunu
arkadaslar merhaba benim bilgisayarim oyun oynarken kapanıyor ve bir süre acilmiyor acildigi zamanda bir anda kapanıyor ilk başta sorun psu sandım ve değiştirdim ama sorun devam ediyor şimdi aklıma termal macunu değiştirmedim aklıma geldi sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
bilgisayarin ozellikleri:
Asus rx 480 4 gb ekran kartı
msi b150m gaming anakart
Hyperx 8 gb ram
Intel i5 7600 cpu
Zalman z3 kasa
fsp 750 w psu (gold)
1tb harddisk
128 gb ssd
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.