_

Yüzbaşı
25 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
9 yıl
modern combat 5 multiplayer sorunu
merhaba arkadaşlar kuzenimle beraber multiplayer oynayalım dedik ben android işletim sistemi kullanıyorum kuzenimde ios ama ikimizde multiplayera girdiğimizde birbirimizi bulamıyoruz oyuncu sıralamaları farklı konuştuğumuz küresel mesajda attığımız mesajları birbirimizin ekranında göremiyoruz sorunu nasıl çözebiliriz
_
10 yıl
Pioneer teyp liste düzenleme?
arkadaşlar pioneer deh5450sd teyp kullanıyorum usb belleğe şarkı attığımda şarkıyı bidaha zor buluyorum. başharflere göre sıralama yapmıyor kafasına göre ya listenin ortasına başına sonuna bi yere atıyo şarkıyı bunu nası ayarlıcaz bilen varmı?
_
10 yıl
Cam Kaldırma Modülü
Arkadaşlar getzime cam kaldırma modülü takmak istiyorum piyasada i20 için hazır yapılmış modüller var acaba getze olurmu soketleri aynı ama pinleri uyarmı acaba?

Hazır modülün linki:

http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-hyundai-i20-cam-kaldirma/productDetails.aspx?productId=otrg2164&categoryId=20024923#Gorseller
_
10 yıl
Deh-5450 sd den Navimaster 2Din e geçiş??
arkadaşlar pioneer deh 5450 sd kullanıyorum sesi kalitesinden çok memnunum ama navimaster nm6276 ya geçiş yapmayı düşünüyorum pioneer'ı çok ararmıyım acaba ses konusunda?? cihazı kullanan ses kalitesi hakkında yorum yazabilirmi?
_
11 yıl
Dizel Getzin çözülemeyen sorunu...
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar imzamdaki araçta 2 senedir çözemediğim bi sorun var. araç yüke binerken güç ihtiyacı duyduğunda sübap vuruntusuna benzer ses yapıyor ve ses enjektörden geliyor.son 1 haftadır durum iyice karışıyor şöyle ki; kırmızı ışıkta duruyorum mesela araç rölanti devrine düştükten hemen sonra sarsıntılı çalışmaya başlıyor ve boş viteste dahi gaz versem 2200 devre ulaşana kadar araç silkeneliyor.stop edip tekrar çalıştırınca sadece vuruntu sesi yapıyor silkelemeyi kesiyor. aracı bilgisayara bağladık bu durum meydana geldiğinde 2 numaralı enjektör "-" li değerler gösteriyor dikkat etmedim ama voltaj değeri yada farklı bi değer sanırsam "-2.75" gibi bi rakamdı sanırım. (araç 3 silindirli bu arada.) enjektörlerin yerlerini kendi aralarında değiştirdik yine 2 numaralı enjektör her durumda "-" değer gösteriyor sanırım beyin enjektörü kapatıyor belki eksik bilgi gönderiyor yada kendini korumaya alıyor. tüm enjektörler sağlıklı çalışıyor enjektör temizliği ve tamir takımı bakımı yapıldı basınç değerleri ölçüldü oldukça iyi dediler bosch servisinde. common rail dağıtıcısındaki iki sensörde sağlam durumdaymış. sorunun elektronik bi sorun olduğunu düşünüyo yetkili servis.ustabaşını tanıyorum serviste o bile daha önce böyle bi sorunla kaşılaşmadım dedi beynin değişmesimi gerekir yada tamir olurmu acaba yada farklı bi arıza olabilir mi görüşlerinizi alabilirmiyim. herkese iyi forumlar :)
_
11 yıl
Ne yapsak yaranamadık şu Getz\u0027e...Amfi alıcaz ama????
merhabalar sayın dh halkı. Pioneer 5450sd ana ünite kullanmaktayım. Getz'imin ön kapı hoparlörüm yırtılınca ne yaptıysam malesef eski performansına kavuşamadım. Bir takım Jbl gto 6508c komponent bağladım amfi olmadığı için teneke gibi ses çıktı. coax daha iyi olur diyip "alpine sxe 1725s" bağladım o daha beter oldu. Arabada şu an leptop hoparlörü var sanki ses berbat, kuru gürültü resmen basslarda derinlik yok tangır tungur çalıyor orijinal hoparlörümü mumla arıyorum. Artık almış bulunduk madem sistemi toplucaz MAcoustic MTX 800.4 amfi almak istiyorum ancak 2 ohm'da 4*120 watt rms vermekte. komponentlerimi yakarmı yada zarar verirmi? ayrıca iki kanal köprüleyerek JBL gt5-12 bağlamak istiyorum sağlıklı biçimde beslermi?

Not1: Yok olmaz şunu al dicekseniz 200 tl amfi bütçemi (çok) aşmassanız sevinirim.
Not2: Alpine coaxlar amfiye bağlanmadan arka kapılara takılacak direk teybe ve Allah'a havale ediyorum onu
_
11 yıl
bass\u0027larım nerde =(
yanlışlıkla ikinci konuyu açmışım silinmesini rica ediyorum saygılarımla.
_
11 yıl
bass\u0027larım nerde =(
herkese merhaba arkadaşlar getzimde pioneer 5450 sd teyp var. ön kapı hoparlörlerim yırtık olduğundan sesi biraz açınca tırt tırt ses yapıyolardı ama sesleri bassları gayet güzeldi memnundum. bugün belki daha iyi ses alırım diye gidip jbl gto 6508c komponent aldım ama nerdeyse hiç bass çıkmıyor sadece tiz sesler var. sorum şu olucak montaj yaparken crossoverların üzerindeki 0db +6db düğmesi vardı araba takarken 0db mi yaptılar ondanmı çıkmıyor yoksa bu hoparlörler mi böyle amfi alsam düzelirmi? ( subwoofer kadar performans beklemiyorum elbette ancak şu an nerdeyse hiç bass yok teybin ayarlarını açtığımda bass sesleri bozuk çıkıyor eski hoparlörüm yırtık olmasa daha iyi ses veriyordu)
_
11 yıl
CRDİ birden bire çekişten düşme ve ses !?!
merhabalar arkadaşlar 3 silindirli dizel getzim hızlanırken birden bire çekişten düşüp aynı anda vuruntulu bi ses yapmaya başlıyo.biden bire 5 10 beygir çalıyolar saki arabadan sesi zaten traktörü andırsada çekişten düştüğünde daha vuruntulu bi dizel sesi çıkmaya başlıyo. sorun common rail pompasında olabilir mi? görüş ve önerilerinizi sunarsanız teşekkürü borç bilirim.
_
12 yıl
Pioneer DEH-8350 SD nasıldır üstadlar??
Selam arkadaşlar araca 0 dan sistem kuracağım... aracın içinde kaliteli bi sesle müzik dinlemek istiyorum artık hurda kasetçalardan bıktım ...ilk olarak pioeer 8350sd düşünüyorum bunun yanında 4 kapıya JBL GTO 6508C düşünüyorum... amfi için henüz karar vermedim onu önümüzdeki ay alacağım çünkü... sizce kuracağım sistem hyundai getz için yeterli olurmu?? sub. düşünmediğim için komponentlerden mümkün olduğunca iyi bass ve tiz uyumu istiyorum sizce jbl 6508c yeterli olurmu yoksa paraya birazcık kıyıp 3 yollumu comp. mu almalıyım?? amfi önerilerinize bekliyorum... =)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.