E

Yarbay
24 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
182 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Eca Confeo Plus İlginç Su Isıtma Problemi
Merhaba arkadaşlar. Bilgililerin yardımına ihtiyacım var. 5 senedir kullandığım kombide 4 gündür sıcak su sorunu yaşıyorum.
Çeşmeyi açtığım zaman sıcak su peteklere gidiyor. 2 gün kombiyi açtım kapattım düzeldi. Dün açıp kapatmayla da düzelmedi akşam bir kaç kere açıp kapattım yine düzeldi bu sabah yine aynı sıcak suyu peteklere gönderiyor. Eğer bir defa sıcak su gelirse çeşmeye tüm gün sorun yok. Ama akşam petekleri açınca sabah yine çeşmeye su gelmiyor. Az önce farkettim Petek çalışırken çeşmeyi açınca da sıcak su yine gelmedi.
Sorun nerde olabilir ve arızalı parça(varsa) kaç paradır. Servisi çağırdım bugünde gelmedi. Perşembeye kadar da gelemeyecek.
Not: Bu yıl kombi bakımı da yaptırmadım parasızlıktan.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
E
3 yıl
İki defa müşür değiştiği halde yanmayan geri vites lambası (Edit: Sorun çözüldü)
İyi Günler. Aracım 2006 astra h araca son derece beceriksiz bir yerden multimedya ve park sensörü taktırdım. O günden beri aracımda DÜZENSİZ olarak geri park lambası arızası var.
Önce yan sanayi müşür değişti gene arıza görünce bu sefer yetkili serviste müşür değiştirdim ama arıza devam ediyor. Üstelik bazen sıkıntısız çalışıyor (geçen hafta bir kere bile arıza vermedi) iki gündür gene başladı.
Aracın geri kamerası her geri vitese taktığımda sorunsuz çalışıyor. Ama lamba bazen yanıyor bazen titreyerek yanıyor (park sensörünün seside kesilerek geliyor o anda)bazen hiç yanmıyor.

İnternetten araştırdığım kadarıyla olası sorunlar:
Lamba duyunda problem olması
Park sensörü bağlantısında hata/kısadevre olması
sigorta sorunu
akü güç sorunu(varta 60w akü takılı. kontrolde 12v geldiği söylendi ama kaç amper akım geldiğini nasıl öğrenebilirim)

İzmir'de yaşıyorum ve yetkili servis bana elektrik işlemleri ile ilgili ben bakamam park sensörü ile multimedya benden değil hatayı bulamam diyor.
İzmir'de elektrik-elektronik işlerinden anlayan bir yer tavsiyeniz varmı.

Temmuz 1'de muayenem var. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi günler.

Edit: Park sensörünü takan beceriksiz lambadan ek alırken gelen kabloya asılmış ve lambaya giden pimlerden ikisi içeri kaçmış. kablo bazen değiyor çalışıyor, bazen değmiyor çalışmıyormuş. Yetkili servisin elektrikçisine bir kilo baklava rüşveti ile sorunu çözdürdüm adam arka lambalardan başlayıp herşeyi söküp kontrol etti buldu neyse. Birilerinin başına gelebilir diye bilgi veriyorum. Özellikle müşür her zaman geri lambası yanmaması için çözüm olamayabiliyor
E
8 yıl
AKŞAMKİ MAÇI KAYDEDİP BULUTTAN PAYLAŞAN BAYA HAYIR DUASI ALIR :))
Evet Arkadaşlar. Maçı kaydedip direk bulut hesabınıza atıp (Yandex Drive vb.) Bizle ister özel ister genel paylaşım yapan arkadaş baya BEŞİKTAŞKLI duası alır
Lütfen youtube falan yapmayın güzelim maçı sonradan yapma 1080p mp4 izlemeyelim kaydederseniz direk kayıpsız veya mkv izleyelim
E
9 yıl
Bir Beşiktaşlı Olarak Bülent Yıldırım\u0027a Teşekkür Ediyorum!
Necip kırmızı kart serdar cezalı. Sayesinde trabzon maçını alıcaz. Gerçekten de milletin dediği gibi bu Bilic bizi şampiyon yapmak istemiyor ama futbolun adaleti vazgeçmiyor. Yazık ya fener maçını necip sayesinde kaybetmedinmi. Bu adam kırmızı almasa gene trabzon maçında olacak. Serdar gibi yürüyen adamda gitti yerine opare oh mis
E
9 yıl
FİKRET ORMAN AÇ KARA KAPLI DEFTERİ GÖSTER GÜCÜ!
Uzun bir süredir konu açmamıştım. Ama lazım oldu artık...
Öncelikle karakterini ve dünya görüşünü zerre kadar beğenmesem de konuşma ve icraatlarını hep destekledim.
Sen bu mali denetlemeyi demiröreni parasını bağışlaması için yapmadınmı yaptın...
parayı bağışladımı hayır...
uefadan dahi evrakta sahtecilik cezası aldıysak bu adamların yediği bin tane halt o defterde yazıyomu yazıyo...
Aç kardeşim telefonu "tek bir hakem puanımızı çalarsa bu defter basında çıkacak"de
bak bakalım kaç puan fark olacak ikinci devre bu kadro bu oyuncularla hemde...
Güç tehditle kazanılan erdem!se sende süründür, nam kazan beşiktaş kazansın
çocuk değilim laf olsun diye yazmıyorum. Paraya tapanları ŞEREFle HAKKInla yenemezsin parasını tehdit edersin gerisi gelir. 11 puan önden gene bu şekilde şampiyonluk verdik biz. Sadece şampiyonluk değil (gene bu federasyon başkanı ve sinan engin sayesinde) Şampiyonlar ligi efsanelerimizdende olduk. Şimdi shaktar değil beşiktaş avrupalı olacaktı. Film çok benzer hatırlatırım...
E
10 yıl
RUHUN YETER KARTALIM!!!
Maç bitmiş...
Biri Hırvat....
Biri Trabzonlu...
İkiside hüngür hüngür ağlıyor...
S.KTİRET BE KARTALIM RUHUN YETER!!!
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Samsung Klavyesinde Metinler Arası Gezme Sonunda Buldum! :)
Belki bilen biliyordur. Ama ne konusunu gördüm ne yorumunu o yüzden konu açayım dedim.
bu klavyede en uyuz olduğum şey yön tuşlarının olmamasıydı. Meğer gerek yokmuş.
klavyede yazı yazarken imleci sola yada yukarı veya aşağı hareket etmek isterseniz bir tuşa basılı tutun ve parmağınızı çekmeden istediğiniz yöne doğru parmağınızı hareket ettirin yani kaydırın. Olay bu
E
10 yıl
KANALTÜRKÜ AÇIN ALİ ECE COŞTU!!!!!
Trt1 de hakkaten izlemiyordum. Ama ne adammış kardeşim. Harbiden helal olsun!!!!
izleyin...
E
10 yıl
AEG L88489FL ALIYORUM NELERE DİKKAT ETMELİYİM (MAKİNE GELDİ. FOTOLAR EKLENDİ!)
Arkadaşlar herkese merhaba bugün sonunda bu makineyi buldum. Gerçi alacağım yer istanbuldan getireceğini söyledi nakit 1750 dedi. Ayrıca 98699a 2300 dedi ben dokunmatik istemediğim için bunu tercih ettim.
Benim sorum makine gelince nelere bakayım teşhir ürünü olup olmadığını nasıl anlarım. Birde @candogan beye pm den sordum ama galiba pm ye bakmıyor. Bu modelde tamburdanmı kazan altındanmı bi yerden ses gelmemesi için bişey yapmam gerekiyordu o neydi onu hatırlamadım kullanan yada bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.

Güncelleme: Evet Arkadaşlar makinem satın aldığım yere geldi. Ev daha hazır olmadığından ürünü teslim almadım. Sadece kontrol amaçlı gidip fotoğraflarını çektim. Ürün depolarındaydı ve karanlık olduğundan resimleri çekerken fazla dikkatli bakamadım. Evde fotoları incelerken ön panelin altındaki kapağın (resimde işaretledim) çıkık olduğunu farkettim. Ama kapak kırıkmı yoksa sadece açılmışmı onu anlamadım. @candogan62 sizin yorumunuzu merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
FULL HD MAÇ GÖRÜNTÜSÜ LAZIM.
Merhaba arkadaşlar. Televizyon alma arifesindeyim ve elimdeki görüntülerle teknomarketlerde test yapıyorum. Ama hiç bir yerde full hd (özellikle dts mkv olarak) bi maç örneği bulamadım. Bilen varsa bana pm'den adres atarsa çok sevinirim. İlla mkv olmasın mp4'te olur ama çoğu site 1080p görüntü olduğu halde ripledikleri için bi türlü sağlam bir görüntü olmuyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.