Merhabalar,
Firmamız 2009 yılından bu yana Otomotiv Elektronik,Arıza Tespit Cihazları, Oto Beyin Programlama Cihazları ve Chip Tuning Cihazları alanında faaliyet göstermektedir. Ürün gamı olarak binek, ağır vasıta, iş makinası, kamyon, otobüs, dorse ve çekici sistemlerinde kullanılan tüm elektronik kontrol ünitelerinin bakım ve onarım işlemleri için gerekli olan hemen hemen tüm test ekipmanlarını tedarik etmektedir.
Adana merkezli bir firma olan Nitro Group İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa şubeleri, aynı zamanda saha personelleri ile birlikte oto servisleri, oto elektrik ve elektronik ustaları ve otomotiv çözüm ortaklarına hizmet sunmaktadır.

2009 yılından bu yana faaliyet alanını sürekli geliştiren firmamız dünya genelinde ün yapmış birçok firmanın Türkiye Distribütörlüğünüde üstlenmiştir. Bunlara örnek verecek olursak Magicmotorsport, Autel, Jaltest, Autovei, İıterminal vb...
Distribütörlükler dışında kendi AR-GE platformunu oluşturmuş olan Nitro Group Türkiye'de üretim safhasına gelmiş profesyonel bir marka olma yolunda ilerlemektedir.
Ülkemizde geri kazanım ve dışa bağımlılığı minimum seviyelere indirecek ECU TEST Projesi bu işlemlerin başında yer almaktadır.
ECU TEST otomotiv sektöründeki araçlarda kullanılan Elektronik Kontrol Unitelerinin (ECU) onarılabilmesi, araç başında olmadan simule edilebilmesini ve geri kazanımını hedeflemektedir.

Günümüzde yaygın olarak ismini duyduğumuz Chip Tuning cihazlarının ve dosyalarınında tedariğini yapmakta olan firmamız onlinechiptuning online dosya platformu ile müşterilerine kusursuz hizmetler sunmaktadır.

Firmamızı diğer firmalara göre farklı kılan en büyük özelliklerinden biriside satış sonrası verilen hizmetlerdir.
Satış sonrası düzenlenen eğitimler, ustaların cihazlar ve cihazların kullanımı konusunda bilinçlendirilmesi, sosyal sorumluluk alanlarında verdiğimiz eğitimler, mesleğini icra etmek üzere kurulan meslek liselerinde okuyan öğrenci kardeşlerimizin sektörle alakalı bilinçlendirilmesi sağlamak bunlara birer örnektir.

Firmamız hakkında merak ettiğiniz tüm detaylarawww.nitrobilisim.com.tr web sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
Chip tuning işleminin nasıl yapıldığını, bu işlemlerin aracınıza zarar verip vermediğini, aracınızın chip tuning sonrası kaç beygire yükseleceğini ve genel olarak yaptığımız uygulamaları görmek içinwww.onlinechiptuning.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >