G

Yüzbaşı
22 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
13 yıl
Online Oyun Alışveriş Portalı www.onlineoyun.com.tr
www.OnlineOyun.com.tr

Online Oyun sektöründe hizmet veren kaliteli bir internet sitesi. Kullanıcı dostu ve görsel arayüzü, gelişmiş ve güvenilir altyapısı ile Online Oyun oynayan kişiler temiz bir alışveriş imkanı sunuyor.

Şuan 60'a yakın oyunun 500'ü aşkın ürünü sitede satılmakta ve her geçen gün ürün yelpazesi arttırılmaktadır. Sitedeki çoğu ürün 24 saat teslimat kesintisiz teslim edilmektedir. Yani sitedeki üyeliğinizde kredi olduğu sürece kısıtlamalara takılmadan alışveriş yapılmaktadır.

Sitenin en öne çıkan tarafı vermiş olduğu hizmet ve güvenilirlik, Canlı Destek sistemi üzerinden müşterilere günün yaklaşık 14 saati destek veriliyor.

Online oyun ürünleri dışında tüm herkesin ihtiyaç duyduğu Kontör yani cep telefonu operatörleri için Lira satışıda yapılıyor. Ayrıca çeşitli dosya paylaşım sitelerinin üyeliklerinin satışıda yapılmaktadır. Böylelikle tek bir yerden etkin ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabilme imkanı sunuluyor.

Aslında sitenin diğer sitelerden en büyük farkı ciddi ve sadece alışverişe yönelik olması, diğer bazı sitelerdeki gibi gereksiz içerikler, reklamlar, karmaşa dolu forumlar, gereksiz yazılar ve bölümler, yani kısacası işinize yaramayacak, kafa karıştıracak hiç ama hiçbirşey, sadece giriyor en kısa ve en hızlı sürede alışverişinizi yapıyorsunuz.

Satışı gerçekleştirilen oyunlardan bazıları ;

Knight Online, Silkroad Online, World of Warcraft, Gameforge Oyunları, Metin2, Aeria Oyunları, Aion Online, Cabal Online, Crossfire, Hero Online, Karahan Online, Rohan Online, Ultimate Game Card, Warrior Epic, Warrock, Blizzard Oyunları, Bigpoint, Combat Arms NX, gPotato, I Can Football, İstanbul Kıyamet Vakti, Last Chaos, MySRO, NC Soft Ürünleri, Point Blank, SjSRO, SunWorld, Tantra Online, Texas Holdem Poker Chipi, Travian, ZSZC

Siteye erişmek için tıklayınız
G
14 yıl
Kötü Havalarda Görüntü Gitmesine Son
Arkadaşlar yeni bir site buldum ve inceledim size özetini şöyle söyleyeyim. Tamamen türk yapımı olan bir icat ile uydunun karda buzda kötü hava şartlarında yayının gitmesi önlenmiş. Hava ne kadar soğuk olursa olsun , ne kadar yağmurlu olursa olsun, hatta güçlü rüzgarlarda bile yayın gitmiyor. Hemde öyle çok büyük bir maaliyet filanda gerektirmiyormuş normal bir uydu anteni gibi birşey sadece ısıtmalı filan çok hoşuma gitti açıkçası sizlerde bi inceleyin isterseniz. Teknik detayları filan herşey var sitede. Ben bi ön sipariş verdim inşallah önümüzdeki bu hafta içinde taktıracağım. Maç izlerken filan yayının gitmesine uyuz oluyorum çünkü. Ayrıca digiturk , dsmart veya normal uydu ile tamamen uyumluymuş.

Ürünü tanıtan internet sitesi : www.canakplus.com
G
14 yıl
www.agirnakliyat.com.tr
Ağır nakliyat firması için gerçekten tasarım ve içerik olarak çok güzel bir site. Çok iyi...

www.agirnakliyat.com.tr
G
15 yıl
Dreamweaver E-Kitap ve Uygulama CD\u0027si
Arkadaşlar Flash eğitim kitabı ve uygulama cd'lerinden sonra nihayet dreamweaver'ın uygulama cd'sini bulabildim. Buda gerçekten çok yararlı bir kitap. Temeli iyi ve tam öğrenirseniz ileride daha rahat edebilirsiniz. Bu kitapta çok yavaş ve ayrıntılı şekilde temel bileşenleri anlatıyor. İnternet sitesi yapmaya meraklı öğrenmeye meraklı kişilere kesinlikle çok şey katacaktır..

Eğitim Kitabı :http://rapidshare.com/files/264132313/Dreamweaver8-Kitap.rar (**** yerine rapid share yazacağız tabi birleşik olarak)

Uygulama Cd'si :http://rapidshare.com/files/264122831/DWMX2004_Uygulama_Cdsi.rar (**** yerine rapid share yazacağız tabi birleşik olarak)
G
15 yıl
Mükemmel FLASH Kitabı ve Uygulama Cd\u0027si
Arkadaşlar Flash öğrenmek isteyen arkadaşlar için eşsiz bir döküman. Kesinlikle yeni başlayacaklar buradan başlamalı. Herşeyi adım adım çok güzel şekilde anlatıyor, açıklıyor ve öğretiyor. Sonrada uygulama yaptırıyor. Uygulama CD'si de var burada onu da indirin örnek dersler filan. Süper bir kaynak. Flash 8 i anlatıyor ama olsun onda daha kolay öğrenirsiniz sonra zaten cs3 e filan geçtiğinizde hiç zorluk yaşamazsınız...

Download

E-kitap : http:/****.com/files/263559223/Flash8.rar (**** yerine rapid share yazılacak ama birleşik)

Uygulama Cd'si : http:/****.com/files/263561216/Flash8-Lessons.rar (**** yerine rapid share yazılacak ama birleşik)


EKİTAP ve UYGULAMA CDSİ BİR ARADA

http://letitbit.net/download/9254.b9f05eeded8f31e1bbe3e71ce/Flash_E_Kitap.rar.html


http://depositfiles.com/files/tf8wcr888

DREAMWEAVER

Eğitim Kitabı : http:/****.com/files/264132313/Dreamweaver8-Kitap.rar (**** yerine rapid share yazacağız tabi birleşik olarak)

Uygulama Cd'si : http:/****.com/files/264122831/DWMX2004_Uygulama_Cdsi.rar (**** yerine rapid share yazacağız tabi birleşik olarak)


G
15 yıl
En Güzel Char İsimlerini Yazıyoruz...!!!
arkadaşlar en güzel, en komik, en ilginç char isimlerini paylaşalım... ilki benden kedikitlemesi
G
15 yıl
Kapaklı Dosya Tasarımları
herkesin bildigi fakat farkında olmadan olsa da kullandığı dosyalar aslın hep hayatımız içinde olup genelde sadece bir şeyleri dosyalamak için kullanılır, Peki bunları iş yaşamında veya okul dönemlerinde nakadar sık kullandığımızı düşünürsek bunu hayatımızın yarısından fazlasında kullandığımızın farkına varıyoruz .peki elinizde ki dosyanın kapağı ne kadar güzel olursa okadar dikkatli incelenecegi ve her nekadar söylenmesede " süper miş" denilmekte olduğunu düşünmüşmüydünüz ? Aslında kapak ilk intiba gibi dir ve ilk 3 saniye içinde oluşur eğer hoşunuza giderse hoşlandığınız için daha sevecen davranırsız . davranırsınız değilmi ? , eğer düz bir renk ve sabit tonlarda olsaydı nasıl bakardınız ?

Tabiki gayet normal gerektiği için hazırlanmış ve hiç bir ilgi çekiciliği bulunmamaktadır. artık günümüzde herkesin yakından takip etmeye başladığı kapaklı dosyalar tamamen kendi tasarımları olan türk tasarımcıların marifetleriyle birleşince bakın ne kadar güzel hallere büründüler ve ilerleyen zamanlarda kapaklı dosya arayanların ve tasarlatmak isteyenlerwww.tasarland.com 'a eyep yolları düşecek görünüyor.Zaten elinizde ki herhangi bir dosyayı göz uçuyla bakıldığı zaman dikkat çekip ne olduğu anlamak isteyenlerin bakışlarını çekmek ve kendinizin diğer insanlardan farklı olduğunuzu hisssettirmek için ve bunu kullanmak pekte zor görünmüyor ..

Peki Faydaları Nelerdir ?

-İstenildiği gibi tasarlanabilir.
-Dikkat çekicidir.
-Selefonlu, Gofralı* ve Kısmi Laklı* olarak Basım yapılabilir.
-Farklı olduğunuzu çevrenize gösterebilirsiniz.
-Eğitim ve iş yaşamında veya her nerde olursa olsun arşivleme yöntemlerinde dolabınızı renklendirir.
-Sabit renklere bağlı kalmayarak sıkıcılık yaratmaz.
-Farklı renklerle ortama ayrı bir hava katar,
-Kısmi lak, İstenilen bölgelere parlaklık veren bir madde dir.
-Gofralı basım, istenilen bölgelerde kabartma ve kesim tekniğidir.

Ve toplam 23 Ornek...

1 . Küresel Dünya

< Resime gitmek için tıklayın >


2 . Turuncu Gri Dijital

< Resime gitmek için tıklayın >


3 . Turkuaz Siyah

< Resime gitmek için tıklayın >


4 . Dünya

< Resime gitmek için tıklayın >


5 . Yaldız Bordo

< Resime gitmek için tıklayın >


6 . Pembe Dalgalar

< Resime gitmek için tıklayın >


7 . Mor Dijital

< Resime gitmek için tıklayın >


8 . Siyah Daireler

< Resime gitmek için tıklayın >


9 . Müzik Kutusu - Notalar

< Resime gitmek için tıklayın >


10 . Tekno Kırmızı - Teknoloji

< Resime gitmek için tıklayın >


11 . Altıgen Resimler

< Resime gitmek için tıklayın >


12 . Berrak Mavi

< Resime gitmek için tıklayın >


13 . Boya- Renkler

< Resime gitmek için tıklayın >


14 . Parıltılar Cepli Dosya

< Resime gitmek için tıklayın >


15 . Teal Web- Dijital

< Resime gitmek için tıklayın >


16 . Mavi Desen Cepli Dosya

< Resime gitmek için tıklayın >


17 . Gökkuşağı

< Resime gitmek için tıklayın >


18 . Yıldızlı

< Resime gitmek için tıklayın >


19 . Mavi Işıltı

< Resime gitmek için tıklayın >


20 . Sarı Sunum Dosyası

< Resime gitmek için tıklayın >


21 . Turuncu Dijital

< Resime gitmek için tıklayın >


22 . Deniz -Tatil

< Resime gitmek için tıklayın >


23 . Yeşil Çizgi

< Resime gitmek için tıklayın >


ve Daha Fazlası....
G
15 yıl
Uygun Fiyata Profesyonel Logo Tasarımları
Arkadaşlar firmanız, kurumlarınız, kişilel siteliniz ve projeleriniz gibi logoya ihtiyaç duyduğunuz her konuda çok çeşit ve makul fiyatlarda logo içinhttp://www.tasarland.com/Kategori/Logolar.html adresini gezebilirsiniz. gerçekten benzersiz profesyonel logolardır. siz siteden aldıktan sonra sistemden kaldırılmakta başka birine satılmaktadır. aldığınız logoları ister kendiniz düzenleyebilir, isterseniz uyarlama merkezi yardımıyla logo üzerinde renk yerleşim , yazı değişikliği gibi değişiklikleri canlı destek ile değiştirebilirsiniz... logolar her geçen gün güncellenmektedir...
G
15 yıl
SroBot Auto Login
Srobotun kurulu olduğu klasörü açıyoruz. İçerisindeki SRO isimli yapılandırma dosyasını açıyoruz. Aşağıda Login 1-2-3 diye kısımlar var. LOGIN 1 e geliyoruz ve resimdeki ayarları yapıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ayarları yaptıktan sonra dosya menüsünden kaydediyoruz. Sonra botu açıyoruz sağ tıklayarak (ID’niz AutoLogin) ‘e tıklıyoruz ve botumuz kendi denemeye başlıyor.
G
15 yıl
Silkroad Legend IV Plus
Arkadaşlar sizce bugünkü güncellemede yeni versiyon kullanıma girermi ? O kadar tanıtımı yapıldı açıkçası ben bugün yayına girmesini bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.