H

Onbaşı
19 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
XIAOMI TELEFONUN SİFRESİNİ KABUL ETMEMESİ
Dün gece yatarken telefonumun şarjı bitti ben de şarja takıp uyudum. Sabah kalktığımda telefonu açtım ve benden şifre modelini girmemi istedi ben de dört yıldır aynı olan model şifremi girdim fakat kabul etmedi ve direkt 1 dk bekletti. Telefon özellikle model şifresini girmemi istemediği sürece girmiyorum (parmak izi ile giriyorum ama 72 saatte bir modeli girmemi istiyor). Hal böyle olunca dedim yanlış mı hatırlıyorum acaba şifreyi dört yıldır aynı olunca insan artık kas hafıza ile giriyor şifreyi, yani çiz deseler çizemem ezbere ki zaten gün içinde de ilk seferde yanlış girip ikinci üçüncü denemede açtığım oluyordu. Gün boyu modelle giriş yapmaya çalıştım ama yok olmuyor doğru girdiğime de eminim şifreyi. Telefonun ekranında ufak bir çatlak var dedim acaba dokunmatik mi algılamıyor arada kopuyor ama onun da olduğunu zannetmiyorum çünkü modellere tek tek basınca telefon titriyor yanı algılıyor. Yani telefon şifresini asla kabul etmiyor telefonun modeli XIAOMI MI MIX 2. Telefona hiçbir harici yazılım yüklemedim, şifremi unuttum kısmında google hesabı ile kurtarma seçeneği de çıkmıyor. Google Find My Device kısmında da kurtaramıyorum çünkü olması gereken seçenekler ben de yok. Özetle telefondaki resimlerimi, kayıtlarımı, tüm datayı geçtim ki onlarda önemli benim için, çok fazla iki faktörlü doğrulama uygulaması var dolayısıyla sıfırlamak istemiyorum araştırmadığım yol kalmadı, bilgisayarla aram iyi olsa da maalesef telefonlarla aram çok iyi değil. Modeli kırmanın legal/illegal herhangi bir yolu var mı ? Bir kaç program var sanırım ama oldukça pahalı ve çok güven de vermedi açıkçası.
H
3 yıl
RTX 3070 Ekran Kartımı Kullanamıyorum...
Uzun süredir ekran kartımla (GTX 970) monitörümü (60hz) güncellemek istiyordum 5 gün önce sistemimi 144 hz bir monitör ve MSI Ventus RTX 3070 ile güncelledim ve test etmeye başladım ilk olarak Cyberpunk oynadım ultra ayarlarda (RTX-DLSS kapalı) şehir dışında 100 e kadar çıkıyordu ortalaması da 80 civarıydı FPS fakat şehir içinde 45-60 arası bi değer alıyordu sistemin oyunun optimizasyonu bozuk olduğu için fazla takılmadım açıkçası. Daha sonra arkadaşlarla GTA5 online'a girdik (gta onlinında ekran kartını tam olarak kullanmadığı için belli fpsnin üstüne çıkmadığını biliyorum sorun o değil) oyuna girdiğim arkadaşımda RX 5700 XT var işlemciside: R7 3700X oyun içerisinde aynı yere gidip aynı yere baktığımız zaman ben 75-80 FPS alırken o 100-105 civarı alıyordu belki işlemci farkındandır dedim yine takılmadım çünkü dediğim gibi oyun ekran kartını çok kullanmıyor.
Son olarak COD:Warzona girdim ve beni bu konuyu açmaya iten bu oldu, sistemimi güncellemeye karar verdirten oyun Warzone'du çünkü 144 hz de akıcı bir şekilde oynamak istiyordum oyundaki değerlerimi paylaştım, görüldüğü gibi ekran kartı kullanımı oldukça düşük işlemci kullanımı da 60-75 arası takılıyor diyebilirim darboğaz olacağını biliyordum fakat bu kadar olacağını zannetmiyorum kartta mı sıkıntı var acaba dedim fakat F1de kart kullanımı 97 civarından oluyor ve benchmarklarda da bir sorun görmedim fikri olan var mıdır ?

Tam Sistemim

İşlemci: Ryzen 5 3600

Ekran kartı: MSİ RTX 3070 VENTUS

RAM: 16GB(2X8) Corsair 3000 MHZ

Anakart: Asus B450 TUF Gaming

< Resime gitmek için tıklayın >
H
4 yıl
MSI GTX 970 Fan Sıkıntısı (Yardım)
Fanlarımın birinde denge sorunu vardı ve genel olarak iki fanımında RPMleri çok düşüktü bende fanları yağlamaya karar verdim fakat işlemi yaparken fanlarından birini kırdım ve tamamen kullanılamaz hale geldi diğerinin de dediğim gibi bir süredir dengesi bozuktu şimdi ben yakın zamanda 3060 ti modeline geçeceğim için kartımı satmak istiyorum kartın fanlardan başka hiçbir sıkıntısı yok bu yüzden satmadan önce fanları değiştirip alıcıya düzgün bir kart vermek istiyorum ben bu kartın orijinal fanlarını nerede bulabilirim yada kaliteleri yan sanayide olur sanırsam. Aliexpress bir dünya fan var ama 1 ay kadar bekleyemem maalesef...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.