H

Onbaşı
05 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Evde tartışma çıktı.. Lütfen yardım.. Meslek seçimi karmaşası..
Herkese merhaba arkadaşlar.
Lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Üniversite 3. Sınıfım.
İlköğretim matematik öğretmenliği okuyorum.
Bölümü çok severek değil de hedefimdeki bölüm gelmediği ve bı seçim yapmak zorunda olduğum için seçmiştim. Ama fena da değil durumlar şu an. Memnun sayılırım.

Geçen YouTube da önerilen kısmına araba tamir videoları geldi. İsmail usta diye bir YouTube kanalı.
Birkaç videosunu izledikten sonra o kadar hoşuma gitti ki. Dedim ki içimden: oğlum Hasan sen bu dünya ya oto tamirci olmak için gelmişsin. Acccayip keyif aldım. Daha sonra aileme bu konuyu açtım. Beni terslediler.  Saçma saçma iş yapma. Üniversite ni oku dediler. Ama arkadaşlar canlı dersler çok boş. Hoca açıyor slayti boş boş okuyor. Boş boş bilgiler ve terimler. Bunaldım vallaha. Ama tamirhane de olsam ustanın yanında yetişsem, arabanın herşeyini öğrensem... Kendi yerimi açsam sonra mesela. Bilemiyorum... Kafam çok karışık. Bu zamana kadar neye ilgili olduğumu düşünmeye fırsat olmamış. Hepinizin nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili tavsiyesini ve görüşlerini bekliyorum...
H
4 yıl
Bootloader kilidinin açık olması herhangi bir sorun yaratır mı?
Hocalarım merhaba.
bootloader kilidinin açık olması herhangi bir sorun yaratır mı?
Kesinlikle kapatman lazım diyen var mı mesela?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.