S

Teğmen
04 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Hangi Laptop çantasını almalıyım?
Merhabalar. Şu anda HP Omen 132Z3EA laptop kullanıyorum ve laptop çantası arıyorum. Önceliğim laptop umun sağlam kalması tabi.

https://www.amazon.com.tr/dp/B00OHW69LQ/ref=cm_sw_r_wa_apa_glt_i_Z0W0M985AR7GH2EBFBXC

Bu ürünü buldum. Yorum ve önerilerinizi açığım. Iyi günler
S
3 yıl
Windows 10 Kodu Arıyorum
S
3 yıl
ACİL SS\u0027li!!! Logitech (Vatan) Para Iadesine Zorluyor
Garantiye gönderdiğim g231 kulaklığımı Vatan bayisine iade ettim. Ürün kusurlu bulundu ve iade kabul edildi. Fakat ellerinde aynı ürün olmadığı için para iadesine zorlayıp şu anki güncel seri olan g332 içinse 150 TL fark çıkartıyorlar. Yani ben aynı ürün için 150 TL fazla ödemek zorundayım. Para iadesi almak zorunda mıyım? Ürün iadesi istememe rağmen para iadesi dışında seçenek olmadığı söyleniyor. Yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Sizce Egea Almalı Mıyım
Şu anda 2011 Accent Era sahibiyim. Satıp Egea Sedan Mirror paketini almak istiyorum. Fiyatı Fiat'ın sayfasında 128.900 TL gözüküyor fakat sahibinden de çok daha yüksek fiyatlar görüyorum. Yarın bayiyi arayacağım. Bulunabilirliği nasıl ve ciddi bir sorunu var mı bildiğiniz? Fiyatı bana çok makul geldi. Var mı bir öneriniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.