S

Onbaşı
28 Şubat 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Gameloop Maximum Grafik Ayaları Açmam İçin Ne Yapmam Lazım? (PUGB)
Emülatör de maximum ayaları nasıl açarım RTX 2060 ekran kartım var i7 10850H işlemci 16 GB ram 1TB m2 SSD var SSD ile alakası var mı bilmiyorum ama sistemim özet olarak bu nasıl pugb emulatör de ultra grafik ayalarını açabilirim? Teşekkür ederim
S
4 yıl
Monster notebook tulpar T7 v20.2 ++D girişi ne işe yarar
Bu girişler ne işe yarıyor bilgisi olan varmı? (++D yazan yer)
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Türkiye\u0027de alınan gizemli vergilerin sırrı nedir?
Bişey sormak istiyorum aldığım bilgisayarın altında neden trt bandrolü var çünkü içindeki parçaların hepsi ithal trt bişey mi üretmiş bu bilgisayarda neyin vergisini alıyor benden? Neye para ödedim ben? 
S
4 yıl
Monster Tulpar T7 v20.2 fikriniz?
Merhaba Monster Tulpar T7 v20.2 aldım. Sanırım bu pisayada bu fiyatlarda parçalarına göre mesela RTX 2060 reflesh ve intel core i7 10. Nesil bu parçalara göre bu fiyata alınabilecek en makul cihaz sanırım sizlerin fikirlerini merak ediyorum ayrıca 1tb HDD yerine biraz daha bütçe bekleyip 1tb SSD almak daha mantıklı sanırım sizce ssd 2.5 içe olanlar mı olmalı yoksa m2 mi?
S
4 yıl
Bugün Monster Notebook\u0027dan HDD taktırdım ancak..
Bugün Monster Notebook'dan 1 TB 7200 rpm HDD taktırdım ancak çalışırken stabil bir ses çıkarıyor oyun vs oynarken oyunun sesinden çok ön planda olmuyor ama sessiz bir ortamda rahatsız eder şekilde çıkıyor bip bip veya tıkırtı gibi değil fanımsı bir ses çıkıyor sizce normal mi? yoksa yinede bir teknik serbise gideyim mi.
S
5 yıl
Merhaba son 10-15 yıl içinde başarı sağlamış Hayatta kalma/Kıyamet sonrası temalı film tavsiyeniz...
Merhaba son 10-15 yıl içinde başarı sağlamış Hayatta kalma/Kıyamet sonrası temalı film tavsiyeniz varmı ? var ise cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim :) < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.