N

Yüzbaşı
22 Mayıs 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Harddiskimde ayirdigim bolumlerden birine format gerekir uyarisi veriyor ve hic data yok gibi gorunuyor
Merhaba,
Masaustu bilgisayarimda 2 bolume ayirarak kullandigim samsung harddiskimde
C, sistem iceriyor %30 dolu
D ise program ve oyun kurulumlari icermekte ve %70 dolu. Harddiskim 1 tb samsung.sistem win 10
Son 2-3 gundur sistem yavas aciliyor ve c bo!umu gorundugu halde d bolumu 0 byte gorunuyor ve D icin formatsiz uyarisi veriyor
D bolumundeki bilgilere nasil ulasabilirim ? D ye format atmak istemiyorum cunku kaybetmek istemedigim dosyalar var, yardimci olabi?ir misiniz ?
Tsk!er
N
6 yıl
android tablet flash tools tarafından tanınamıyor
mrb,

android tablet flash tools ile android versiyonu yükselteceğim, ancak kapalı iken bilgisayara bağlayınız deniyor, kapalı iken bilgisayara bağladığımda bilgisayarda tablet bağlantısı görülmüyor ve flash tools kullanamıyorum. Oysa tablet açık olarak usb'den bağladığımda tablet bilgisayar tarafından tanınıyor. sistem win10.
Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
N
6 yıl
hometech 8c 1 gb tablet için android versiyonu
mrb,

geçenlerde bim tarafından kampanyası yapılan tabletlerden (Hometech 8c) bende de var, ancak üzerindeki android versiyonu 5.1 , oysa Bim kampanyasında alanların android versiyonları 7.0 imiş. hometech sitesinde android 7.0 için uygun yazılım bulunuyor. Sizce 5.1 den 7.0 'a yükseltmek mantıklı olur mu? ram 1 gb olduğundan yavaşlama olabilir diye çekiniyorum.
Bu tableti android 7.0 ile kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
N
9 yıl
Başlat menüsündeki tüm programlar internet exp. ile açılmaya çalışıyor
Merhaba

Başlangıç menüsündeki tüm programlar lnk dosyası olarak internet explorer ile açılmaya çalışıyor, ve böyle olunca hem o program çalışmıyor, hem de tüm programlar birer internet explorer kısayolu gibi görünüyor. Normal haline nasıl getirebilirim. ki her program kendi ikonu ile ve kendi adrtesindeki uygulama dosyası ile açılsın ve çalışabilsin.
N
10 yıl
2005 1.6 FSI aracımda yol bilgisayarında ort. tüketim değeri aynı kalıyor
Merhaba,

aracım 2005 1.6 FSI comfortline. Yol bilgisayarımda bir şey dikkatimi çekti, anlık tüketim normal görünüyor, gaza basınca artıyor, yağımı gazdan çekince azalıyor, ancak ort yakıt tüketim değeri 8.2 de sabit kalıyor. Geçen haftasonu en sağ şeritte 8-9 km anlık tüketim değeri max. 5-6 arası gittiğim halde ort tüketim 8.2 de kaldı değişmedi.
Başka bir arkadaşıma sordum araca binince sıfırdan hesaplıyor dedi, benimkinde böyle olmuyor. Buna benzer bir sorun yaşayan var mı? Nasıl reset yapabilirim?
N
11 yıl
7750 1 gb ddr5 mi 2 gb ddr3 mü iyidir
merhaba arkadaşlar,

genelde strateji oyunları oynadığımdan f/p avantajı ve power supplyımın 420 w olması nedeniyle 7750 almaya karar verdim, ancak 2 model var.

1 tanesi 1 gb ddr5 ramli, diğeri 2 gb ddr3 ramli. sizce hangisini almak daha avantajlı olur. powersupplyı değiştirmek istemediğim için 6850 veya 7850 almaktan vaz geçtim.
N
11 yıl
ezcool ha-770b atx 420 w psu\u0027lu kasa ile 7850 kullanan varmı
merhaba,
EZCOOL HA-770B ATX 420 w psu'lu kasa kullanıyorum. Psu standart 420 w olarak kasa üzerinde olarak aldım. Bu psu 420 w diyor ama 7850 için yete mi diye düşünüyorum. Yurt dışı forumlarda 7850 için yük altında benimkine benzer bir sistemin 350 w kadar güç kullandığını okudum. AMD AM2 işlemci+4gb ram + 1 tb harddisk var. extra bir fan v.s yok.
Bu kasa ile standart gelen 420'lik psu hakkında, kullanan bir arkadaşın yorumlarını alabilirmiyim?
Ben şu anda onboard ekran kartı ile sıkıntısız kullandım. Ama 7850 fiyatları düşmeye başladı. Bu güç kaynağı ile kullanabilirsem almak istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
N
12 yıl
spybot 2.0 kullanıyorum. windows güvenlik duvarı devre dışı kalıyor
merhaba,

spybot 2.0 kullanmaya başladım, sanırım kendi güvenlik duvarı var, windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıyor, ben windowsunkini aktif hale getirince de internette hiçbiryere bağlanamıyorum. Bu durum normal mi? hangisii tercih edersem daha güvenli olur?
N
12 yıl
Lecarnitin için solgar ya da gnc dışında bir alternatifiniz var mı?
Merhaba,

Lecarnitin için solgar ya da gnc dışında bir alternatifiniz var mı?
N
12 yıl
2011 yılında başlayan /devam eden dizilerden beğendikleriniz
Benim en çok beğendiklerim;

Amerikan horror story
secret circle
terra nova

person of interest'e de başlamayı düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.